Fallout 4: Far Harbor Ek Paketi Çıktı

Fallout 4: Far Harbor Ek Paketi Çıktı




Fallout 4: Far Harbor Ek Paketi Çıktı

 


Hayranlarının merakla beklediği Fallout 4'ün yeni ek paketi Far Harbor çıktı. Bakalım Far Harbor DLC'si oyunculara neler sunuyor? Detaylar haberimizde.


 


    Fallout 4 sahiplerinin uzun süredir merakla beklediği yeni ek paket olan Fallout 4: Far Harbor 19 Mayıs itibariyle satışa sunuldu.
        Çıkarılan yeni ek pakette Far Harbor isimli adada synth kolonisini bulmak için yola koyuluyoruz. DLCBethesda'nın bugüne kadar bir oyun için yaptığıen büyük haritaya sahip olma özelliğini elinde tutuyor.
     Nükleer savaş ve sonrasını konu alan RPG yapımı Fallout'un son oyunu geçtiğimiz yıl satışa sunulmuştu. Bolca aksiyonun barındığı Fallout 4, başarılı satışının ardından duyurulan yeni paket ile eski satış rakamlarını tekrarlayabilir.
      Fallout 4Far Harbor'la sahip olunmasıyla birlikte yeni görevler, yaratıklar, silahlah ve zırhlar oyunculara sunulacak. Son dönemdeki DOOM atağından sonra, RPG tutkunlarının merakla beklediği Fallout 4: Far Harbor ek paketini yayına süren Bethesda, oyun dünyası için ne kadar önemli bir isim olduğunu birkez daha göstermiş oldu. Son olarak çıkarılan yeni ek paketin fiyatının 90 TL olduğunu da belirtelim.




Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes