Paymon Token

Paymon Token



Paymon, mevcut kripto para birimlerinin çoğunun sorunlarıyla başa çıkma yollarını getiren standart Blockchain'e ilişkin kendi görüşünü önermektedir: ölçekleme sorunu, arkaik mimari, düşük hız ve yüksek işlem ücretleri. Yeni blok zincirimiz Hive, tüm şifreleme aygıtlarını geliştirir: teknoloji ve altyapıdan güncel yönetmeliklere uyumluluk. İş platformu Projemiz kapsamında geliştirilen Profit, herkes için evrensel bir çözüm olacaktır: geliştiricilerden ve temel kullanıcılardan ticari kuruluşlara ve ICO projelerine. Dahası, proje belirteçlerine göre büyük bir yatırım fırsatıdır. Ekibimiz şu anda kullanıcılarının yalnızca ileti göndermekle kalmamakla birlikte kriptocurrency'u güvenli ve kolay bir şekilde birbirlerine göndermelerine olanak tanıyan bir blokçık haberci oluşturdu.

AVANTAJLARI

Madenci = şebeke kullanıcısı;
Ağ yükünden bağımsız olarak hızlı işlemler;
Komisyonların bulunmaması;
1-2 işlemler = ayrı blok;

Paymon Hakkında

Ekibimiz 2016 yılından beri Paymon üzerinde çalışmaktadır. Bu proje, kriptocurrency sahipleri ve blockchain teknolojisi kullanıcıları arasındaki etkileşimi basitleştirecektir. Endüstride mevcut olanları yeni bir düzeye getiriyoruz ve yenilerini de tanıtıyoruz.
Paymon, mevcut kripto para birimlerinin çoğuyla ilgilenmenin yollarını tanıtan kendi standart Blockchain görüşünü öneriyor: Ölçeklendirme sorunu, arkaik mimari ve yüksek işlem ücretleri. Platformumuz tüm şifreleme araçlarını geliştirir: teknoloji ve altyapıdan güncel yönetmeliklere uyumluluk.
İş platformu Projemiz kapsamında geliştirilen Profit, geliştiriciler ve temel kullanıcılardan ticari kuruluşlara kadar herkes için evrensel bir çözüm olacaktır. Dahası, proje belirteçlerine göre büyük bir yatırım fırsatıdır. Ekibimiz şu anda kullanıcılarının yalnızca ileti göndermekle kalmamakla birlikte kriptocurrency'u güvenli ve kolay bir şekilde birbirlerine göndermelerine olanak tanıyan bir blokçık haberci oluşturdu.
Ayrıca, çığır açan teknolojiyi denemenizi de öneriyoruz. Hive, iş platformu Kâr ile birlikte sadece akıllı sözleşmeler oluşturup, işinizi eklemenize ve herhangi bir ücret ödemeden işlem yapmanıza değil, aynı zamanda verimliliği test etmenize ve tüm servislerin güvenliği.
Yukarıda bahsedilen her şey ekibimizin zor çalışmalarının bir sonucudur, iki yıldan fazla bir süre geçirdik ve biz şimdiye kadar elde ettiğimiz şeyleri sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
Şu anda okumakta olduğunuz Beyaz Kitap'da, Paymon blok köprü platformunun tüm avantajlarını ve aynı adı taşıyan şifreli eşzamanlılığını (şirketin iş modeli) ve token dağıtım mekanizmasını bulacaksınız.

Linkler:


Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes