Bounty Kampanya Avcılığı

Başarılı Bir Bounty Kampanya Avcılığı İçin 6 Altın Kural










Kripto dünyasında bir süredir bulunduysanız muhtemelen bounty kampanya avcılığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu, iyi bir şeydir, çünkü İktidarlar, yararlanmak zorunda olduğunuz eşsiz bir fırsattır. Bounty dünyasında para sadece toplanmayı bekliyor. Bu yazıda Bounty avcıları için 7 altın kural bulacaksınız.  




1.Projeyi İnceleyin
İçine girmeye değer olduğundan emin olmadan her Bounty Kampanyasına bakıp ona katılmanız gerektiğini düşünmeyin. Hiçbir zaman kazancınız konusunda emin olmadığınız bir Bounty programına kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Yüzlerce dolandırıcı bounty programına zaman harcamak yerine belirli sayıda kazancından emin olduğunuz iyi araştırılmış programa katılmak hem zamandan hem de enerjinizden tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

2.Kendi İdeal Yönteminizi Geliştirin

Bounty kampanyalarında her zaman farklı kategoriler vardır ve herkesin ideal bounty kampanya avcılığı yöntemi farklı olabilir.
Örneğin ; Eğer sosyal medyada yeterli takipçi sayısına sahipseniz onlara paylaşım yapmak, eğer yazma beceriniz var ise kampanyalar hakkında yazılar yazmak, yabancı dile sahipseniz tercüme ve editörlük yapmak yapabileceğiniz işlerden birkaçı.
3.En Yaygın Bounty Görevleri:

İmza Kampanyaları: Bitcointalk profilinizde bir koda imza eklemeniz sayesinde ödüllere ulaşabilirsiniz.Kazancınız sitede olan yetki sıralamanız ile orantılı olacaktır.


Facebook ve Twitter: Projenin resmi hesabının paylaştığı gönderileri beğenerek, hakkında yorum mesajları yayınlayarak veya bu gönderileri yeniden paylaşırak kazanabilirsiniz.


Bir blog yazısı veya video yayınlamak: Eğer yeterli bir takipçi kitlesine sahipseniz, proje hakkında içerik üreterek kazanca ulaşabilirsiniz.


Çeviri Yapmak: Eğer dil çeviri becerilerine sahipseniz, projeler için içeriği profesyonelce tercüme edebilirsiniz. Bu, genellikle en yüksek ücretli görevlerden biridir.

4.Bounty Kampanyalarını Nereden Bulabilirsiniz?

Her Bounty Kampanyası bitcointalk.org’da bulunabilir, kendinize bir hesap oluşturabilir ve fırsatları aramaya başlayabilirsiniz. Fakat bu arama süreci göründüğü kadar kolay değildir. En iyi ve en güvenilir ödül kampanyalarını bulmak için ciddi bir araştırma yapmanız ve iyi bir strateji takip etmeniz gerecektir.
Google’da arama yapmak bounty kampanya avcılığı için bir alternatif olabilir, ancak genellikle burada karşınıza çıkan kampanyaların süresi dolmuş olabilir.
Bu nedenle paravio sitesinde en güncel ve en güvenilir bounty kampanyalarını sizler için değerlendireceğiz.Siz de burada takip edebilirsiniz.

5.Sahtekar Kampanyalar Nasıl Ayırt Edilebilir?

Bounty kampanyalar hakkında tek kötü şey piyasada çok fazla sayıda dolandırıcı olmasıdır. Projenin arkasındaki ekip kullanıcıları dolandırmak ve paralarını çalmak için bir proje oluşturmuş olabilir. Dolandırıcılıkları tespit etmenin bir yolu, projenin ekibini incelemektir.
Eğer bir sahtekarlık projesi ise, muhtemelen kurucular hakkında fazla bilgiye ulaşamazsınız. Ekip hakkında google üzerinden yapacağınız hızlı bir araştırma, profesyonel kariyerleri hakkında bir çok bilgiye ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bir Bounty Kampanyasına katılmak ya da ICO’ya yatırım yapmak ciddi bir süreçtir ve ekip hakkında bilgi sahibi olmak bu süreçte elzemdir. Ayrıca projenin bir dolandırıcılık projesi olmadığını anlamak için teknik raporu(whitepaper) incelemek iyi bir yöntemdir. Eğer proje hatalı bir  ekonomik modele sahipse veya teknik rapor gerçekten basit ve intihal içeriyorsa bu projeden uzak durmak faydanıza olacaktır.

6.Geliştiricilerle İletişime Geçin

Geliştiricilerle oluşturdukları ekonomik model hakkında konuşursanız ve doğrudan birinci ağızdan bilgilere sahip olursanız projeye güven için bu önemli bir adım olacaktır. Ayrıca geliştiricilere önerilerde bulunur ve projeye katkıda bulunursanız size ekstra ödüller verebilirler.Ayrıca geliştiricilerle iletişime geçerek onların projeyi ne kadar sahiplendiğini ve gelecek planlarını da öğrenebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes