Call of Duty Battlefield Remaster ?

Call of Duty Battlefield Remaster ?

call


Call of Duty Battlefield Remaster ?


         Günümüzde popüler olan ve para kaynağı olarak firmaların vazgeçilmezi olan remaster yapıtlar içeriside Battlefield serisini görmemiz mümkün mü?

Son birkaç yıl öncesine baktığımız zaman, özellikle yeni nesil konsolların çıkması ile birlikte, geçmiş dönemdeki popüler olan yapıtların remaster sürümleri yani yenilenmiş sürümleri kendisini göstermeye başladı.
Özellikle Sony firması ile boy göstermeye başlayan yenilenmiş sürümler ile diğer firmalarda ekmek yemeye devam ederken; geçtiğimi haftalar içerisinde tanıtılan Call of Duty: Infinite Warfare ile birlikte satışa sunulacak olan Call of Duty: Modern Warfare Remaster karşımıza çıkmıştı.

Battlefield 2 Remaster neden olmasın?

Activision ekibinin bu hamlesine karşılık olarak Electronic Arts firmasından da bu tür bir proje olup olmayacağı merak söz konusu olmuştu. Bu tür soruların ardından bugün yapılan bir basın açıklaması ile Electronic Arts cephesinden yanıt geldi.
ibtimes sitesine konuk olan Patrick Soderlund, şu ana kadar bu konu hakkında hiç bir zaman hayır demediklerini belirterek; şimdilik bu tür bir proje içerisinde olmadıklarını açıkladı.
Şu an için Battlefield 1 için odaklandıklarını söyleyen ünlü isim, bizlerin yani oyuncuların isteği doğrusunda yenilenmiş bir Battlefield gelmemesi için de bir sebep olmadığının altını çizdi.
Fakat, Battlefield serisi her zaman çoklu oyuncu yanı ile ön plana çıktı. Bu yönden de popüler olan haritaları serinin diğer yapıtlarında da gördük. O halde yenilenmiş bir Battlefield'a ihtiyaç var mı?
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes