Fifa 17 Ne Zaman Çıkıyor?

Fifa 17 Ne Zaman Çıkıyor?




Fifa 17 Ne Zaman Çıkıyor?


En sevilen iki futbol oyunundan birisi olan FIFA seirisinin 25. oyunu FIFA 17 Eylül ayında piyasaya sürülebilir. İddialara göre, Elektronik Arts zaten FIFA serisini Eylül ayının ortalarında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir yandan da;

FIFA 17'de hangi ligin ekleneceği oylar ile belirleniyor. PTT 1. Lig ile İsrail Ligi şu an başa baş. Oylarınız yeni ligin belirlenmesinde etkili olacak


Her yıl yeni bir FIFA oyunuyla karşımıza çıkan EA SportsFIFA 17 için de önemli yenilikler ve özelliklerle oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Türk futbol severler için ilk olarak FIFA 15'de, oyuna Türkiye Ligi'ni dahil eden yapımcı firma, FIFA 16 ile de hem Türkiye Ligi'ni hem de %100 Türkçe dil desteğini resmi olarak oyuna dahil etti. 
Hali hazırda FIFA 17 için kolları sıvayan EA Sports, her yeni oyununda olduğu gibi FIFA 17 için de oyuna yeni bir lig ekleyecek. Oyuna eklenecek olan yeni ligi, büyük ölçüde Fifplay.com'un yaptığı oylama sonucunda karar verecek olan EA Sports, zor bir karar verecek gibi gözüküyor.
Oldukça çekişmeli giden oylama sonucunda Türkiye PTT 1. Ligi %17'lik oyla ilk sırada yer alırken, İsrail Ligi ile inanılmaz bir çekişme yaşıyor. İsrail Ligi %16'lık oy ile Türkiye PTT 1.Ligi'ni takip ederken arada oldukça az bir oy farkı var. Yıl boyunca devam edecek bu oylama sonucunda EA Sports, oyuna dahil edeceği yeni ligi belirlemiş olacak.
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes