WORK COİN - Aworker Coin

                               Aworker 


Aworker nedir? 



Aworker işe alım için bir blockchain platformudur. Aworker, 2016 yılında satış hacminin 429 milyar dolar olduğu işe alım pazarını bozmaya yöneliktir. WORK tokenleri ve Ethereum blockchain teknolojisinin yardımıyla, Aworker insanların daha iyi iş bulmalarına ve şirketlerin en yetkin çalışanları seçmelerine yardımcı olacaktır. Aworker yardımcı olmak için hazırlanmıştır:  1. Şirketler en iyi adayları işe alır ve kiralama başına maliyeti düşürür.  Aworker, yaratmak için Blockchain teknolojisini kullanır:  1. Personel alımı için P2P platformu. Akıllı sözleşmelerin gücü ile, diğerlerinin adayları ve kritik aşamadaki tüm katılımcıları ücret almasını tavsiye ettiğinde, işe alım kurallarını değiştirmek mümkündür.

2. Sistem itibarı, Bu bir uzmanlık niteliğini kanıtlayacaktır. İş token bozuk para işçisi. Şirketteki çalışanların işe alınmasıyla ilgili WORK tokenleri. Şirketler, bir çalışanı bulmak ve işe almak için bir WORK jetonu harcamak zorunda kalacaklar. 

Jeton sayısı sınırlıdır. Şirketler adaylarla işe alım ve iletişim için başvuru alacaklar. İK yöneticileri boş pozisyonlar oluşturabilecek, akıllı sözleşme fırsatları yaratabilecek, Blockchain firmalarda eksik olan başvuru sahipleri hakkında daha güvenilir bilgiler sağlayacaktır.



Sorunlar FFI'da işe alım ve iş arama sürecinde bazı önemli zorluklar vardır:

1. İyi çalışanların işe alınması 

zor 2. Adayların değerlendirilmesinde FFI zorlukları 

3. İşe alım için yüksek ücretler 

4. İşçiler iyi iş bulmakta zorlanıyorlar 

5. Şirketler veri kullanıyor İnsanların profesyonel becerilerini ücretsiz olarak çözme Çözüm Aworker Akıllı sözleşme ile Ethereum blockchain'e dayalı şirketler için merkezi olmayan ve güvenilir çözümler üretiyoruz. 

Çözümlerimiz iş piyasası, beceri doğrulama ve itibar bağımsız derecelendirme oluşur. Çalışanlar ağları, becerileri ve mesleki başarıları hakkında çalışma fırsatı yakalarlar. Şirketler, akıllı sözleşmeler yoluyla merkezi olmayan Sıralamaya ve onaylanmış becerilere erişim kazanır.

 Aworker'ın amacı 

1. Şirketler ve işçiler için desantralizasyonun küresel bir ekosistemini oluşturmak, bu da en iyi çalışanları bulmaya ve doğru açık pozisyonlar için arkadaşlara tavsiyede bulunmaya yardımcı olacaktır. 

2. Tüm dünya için çalışan değerleme ve itibarının evrensel bir ademi merkeziyet sistemi oluşturmak. 

3. Çoklu tıklamaların itibarını doğrulamak için basit ve güvenilir bir araç oluşturmak. 

4. İnsanların becerilerini geliştirme konusunda ek motivasyona sahip olmaları için para kazanmalarını sağlamak («mesleki becerileri geliştirmek»). 

5. Ek çalışanlar ve gelişim için motivasyon sağlayacak merkezi olmayan bir ekosistem yaratmak. 

6. Bir çalışanın profesyonel alanda en iyisi olmasını sağlamak.

7. Gerçek dünya için akıllı bir sözleşme olan Etherealum'un avantajlarını tanıtmak. 

Bu Aworker Kullanıcısı Aworker'da dört tip kullanıcı vardır: 

1. Çalışanlar - bir şirkette çalışan veya iş bulan insanlar. Bir çalışan boş pozisyonlara cevap verebilir ve beceriler, yetkinlikler veya iş tecrübesi hakkında bilgi içerebilir. Her ay, bir çalışan Aworker Rank'ın merkezden uzaklaşmasına katılabilir. 

2. Bir çalışan - uygulamanın en proaktif ve nitelikli kullanıcısı. Çalışanlardan daha fazla kanıtlanmış beceri ve yüksek itibar önerilerine sahiptir. Adaylar tanıdıklarını açık pozisyonlara tavsiye edebilir, çalışanların yeteneklerini kontrol edebilir ve potansiyel puanları değerlendirebilir. Aworker itibarı sonuçlara bağlı olacaktır.

3. İK yöneticileri - açık pozisyonlar, değerlendirme görüşleri ve çalışanların derecelendirmeleri hakkında bilgi veren şirket temsilcileri. İK yöneticisi, Aworker iş arayanlarını uygulama içinde takip edebilecek, onlarla iletişim kurabilecek, derecelendirmelere ve doğrulanmış becerilere erişebilecek. 

4. İşveren - çalışan çalışan önü. Bir şirketin üç çalışanı tarafından onaylandıktan sonra «yönetici» statüsü kazanılabilir. Yönetici, şirket çalışanları (veya diğer çalışanlar) için seçim yapabilecektir, ancak sesi herhangi bir işitsel ses ile aynı olacaktır.

Yöneticiler, çalışanlar hakkında inceleme yazabilir. Nasıl çalışır? Aworker, şirkette bir iş ile tanıştığı her seferinde tavsiye için ücret alabilecektir. Tüm süreç çalışanlara açık olacak ve her zaman işe alım aşamasını görebilecek. Bu durumda, diğer ağ kullanıcıları şirket için iyi adaylar aradıklarında ve onları tavsiye ettikleri zaman, aday arama süreci P2P olur.

Aworker'da işe alım sürecinin katılımcıları arasında ödüller ödüllendirildi:% 50'si en iyi adayı seçen adayın% 20'sini en iyi aday seçtiğini söyleyen şirket% 10'u röportaj için gelenleri aldı% 10'unu Aworker platformu aldı. Nitelikli insanlar, onları tavsiye eden ücret ve işverenleri alırlar. Özel Özellikler Yüksek itibarı olan (30'dan fazla puan) çalışanlar, şirket ile bireysel çalışma koşullarına erişebileceklerdir. 

Aslında, saygın bir çalışan, şirketlerin uzak çalışanları bulmasına yardımcı olabilir. Şirket, kullanıcılarıyla ilgileniyor: İnsanları anlıyorlar; İşe alınmış olan adayları tavsiye ettiler; 

Uzmanlarla ilgili çözümlemeler yapabilir ve sonuç çıkarabilir. Şirketler bilinen iş arkadaşlarıyla iki yönde çalışabilecekler:

1. Saygın iş arkadaşları için en iyi ödülleri ile özel açıklıklar oluşturmak. Bu, daha yüksek bir kalite pozisyonu arayan insanlar için geçerlidir. 

2. Tavsiye için bir ödeme ile boşluk yapmak. Ödüller kapalı bir iş için değil, öneri için ödenirse. Tavsiye için aşağıdaki ücret ödülleri kapalı bir pozisyondan daha az olacaktır, ancak ödüller garanti edilecektir. Yetkinlikli Doğrulama Sistemi Yetkilendirme Becerilerini Kullanarak Beceriler, çalışanlar: • Kanıtlanmış becerileri için bir ödül kazanacaklar. · İK yöneticilerinin gözünde yetkinliklerini arttırmak. · Bir insanın gerçek becerilerini küresel ölçekte teyit edecek olan Yerinden Yönetimin İtibarını kullanmak.

Aworker, şeffaf bir doğrulama sisteminin şirketler arasında güvenilirliğe sahip olmasını sağlayacaktır. Merkezi olmayan, evrensel, şeffaf olacak ve işe uygun çalışan becerilerinin listesi olacak.



Neler doğrulanabilir Bir çalışan iki tür veriyi doğrulayabilir: 

1. çalışanın değerini kanıtlayan ve sonuçta şirkete ilgi duyabilecek beceriler. Örneğin, yabancı dil bilgisi, ileri eğitim kursları, profesyonel araçlar ve programlama dilleri bilgisi, vb. Beceriler testleri, belgeler (sertifikalar, videolar, vb.) Ve topluluğun sesi kullanılarak gereklidir. 

2. İş tecrübesi ve eğitim. Bir çalışanın işi için çalıştığı şirket ve sözünü ettikleri projeler. Bu ödül almak için başka bir şans. Durum: John'un Doğrulama Becerileri, “İngilizce: Üst Orta” becerilerine sahip olduğu bilgileri ekler. Bunu onaylayan bir İngiliz okulundan bir sertifika ekledi.

WORK tokenlerini doğrulamak ve harcamak için becerileri gönderir. Aworkers topluluğu, John'un becerilerini 14 gün içinde doğrular. John ve yetenekleri onaylayan işçiler, işe yarayan WORK'ları geri alırlar. 

Tartışmalı durum Değerlendirme ve becerilerin doğrulanmasıyla hesaplanan toplam etkin FFI katsayısına eşit aynı boşluk için 2 veya daha fazla aday varsa, güçlü bir itibara sahip bir çalışan tercih edilir. 

Aynı boşlukta aynı etkin FFI katsayısına ve aynı itibara sahip 2 veya daha fazla aday varsa, sonuçları iyi değerlendiren çalışan tercih edilir.

Toplam coe FFI katsayısı, itibar seviyesi ve değerlendirme sonuçları aynı ise, bu işaret, işaret sahibi tarafından yapılmalıdır. Dolandırıcılık önleme sistemi Dolandırıcılığın olasılığını düşünür ve antifrag sistemleri geliştiririz.



Güvenlik nedenleriyle, aşağıdaki gibi dolandırıcılık sorunlarının en aza indirilmesine yardımcı olmak için bazı seçeneklere sahibiz: 

1. Bir çalışanın hesabını sosyal ağlarda ve işyerlerinde göstermesi gerekir; 

2. Verilerin dikkatle incelenmesi için yetkili bir yöneticinin kişiliği. Bu kişinin şirket çalışanlarının üç doğrulaması olmalıdır; 

 3. Sahte olmayan kullanıcı kaydı riskini azaltmak için Sivil kimlik doğrulama aracının ademi merkezileştirilmesi ile bütünleşme; 

4. Şüpheli sosyal ağlara ve site sayfalarına sahip olan kullanıcılar, veriler onaylanıncaya kadar engellenecektir; 

5. Her bir katılımcının (çalışan veya yönetici) şüpheli davranışı sistemimiz tarafından izlenecektir.

Blockchain teknolojisini kullanacak Teknolojik Motivasyon Aworker platformu için işlevsel olmayan gereksinimleri belirlerken, karar vermede şeffaflık sağlaması gerektiği sonucuna ulaştık, aynı zamanda kararlı ve güvenli, uzun süreli, ölçeklenebilir olmalı ve kullanıcı motivasyonu için açık ayarları teşvik etmelidir. . Blockchain teknolojisi bu temel kuralların uygulanmasına yardımcı olabilir, Aworker gerçekleştirilmesi için varsayılan platform olarak seçilmiştir. Bu platform merkezi olmayan olmalıdır.

Ağın merkezi yönetimi yoktur, tüm Aworker platform düğümleri aynıdır. Karar vermede şeffaflık. Herhangi bir zamanda, oylar ve oylar hakkındaki bilgiler kabul edilebilir, alınan kararların dürüstlüğüne yardımcı olacaktır. Istikrarlı ve güvenli. Bu platform, herhangi bir zaman diliminde kararlı bir çalışma sağlamalı, hacker saldırılarına karşı dayanıklı olmalı ve kullanıcı verilerinin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlamalıdır. Uzatılabilir. Aworker platformu, bu platformu kullanan servislerin yürütülmesi için bir dizi arayüz sağlamalıdır. Ölçeklenebilir. Kullanıcı sayısında bir artış ve kaynak eklenmesi durumunda ağ verimliliği düşmemelidir. Adananlar için faydalıdır. 

Kullanıcıların somut faydalar elde etmelerini ve potansiyel olarak yeni üyeleri platformlara katılmaları için motive etmelerini sağlayan bu uygulamanın iç ekonomisi.

Piyasa katılımcılarına ücret dağıtımı Bu giriş Kategorize

edilmemiş Etiketler: 1.HR-kurumsal yöneticiler, açık pozisyonlar oluşturmak, ağ katılımcılarına mesaj göndermek. 

2. Bir arkadaşını (mesaja cevap veren) tavsiye etmek isteyen her kullanıcı için, istek üzerine benzersiz bir bağlantı oluşturulur. 

3. Bu sistem, açık pozisyonlara ve aboneliklere kullanıcı statüsü değişiklikleriyle ilgili bildirimlere yanıt veren yönlendirmeler tarafından yetkilendirilmiş kullanıcıları tanımlar. 

4. Bir kullanıcının durumu "Kabul edildi" olarak değiştiğinde, katılımcılar tarafından verilen ödül, talep ettikten sonra akıllı sözleşmeler kullanılarak otomatik olarak dağıtılır. Çalışan yetenek onayı Bu akıllı sözleşme, her bir çalışan için yeteneklerini göstermek için şeffaf prosedürler sunar.

Çalışan becerileri sadece asgari kişi sayısı toplandıktan sonra onaylanmış sayılır. 

Asgari kişi sayısı aşağıdaki üç koşula uygun olmalıdır: 

1. En az 100 seçmen; 

2. Kişilerin çoğunluğu ve azınlığı arasındaki fark% 20'yi geçmektedir; 

3. Kazanana verilen toplam ödül paketi, çoğunluğun her bir üyesinin hisseleri için asgari +% 10'dur. 

4. Kamu onaylama becerileri almak isteyen çalışanlar, destekleyici belgelere (veya belgelere) başvurarak yeni becerilerin eklenmesiyle ilgili mesajlar göndererek kişileri başlatırlar. 

5. Çalışanlar, çalışan becerilerini kontrol etme isteğini ifade eder (örneğin, kendileri gibi becerilere sahip oldukları için). Çalışanların derlenmesi Bu istihdam sıralaması, işverenlerin görüşlerini dikkate alarak. ·

Akıllı bir sözleşmenin başlatılmasının çalışan komitesine, derecelendirmeye katılmak istediğini belirten bir form sunarak. · Adaylar, çalışan değerlendirmelerine 10 puanlık bir ölçekte yer veren İşçiler'e yanıt olarak. Bu aşamada, alınan tüm bilgiler Mongo DB veritabanında saklanır. Yığın teknolojisi ve en üst düzey mimari Uygulama, Ethereal platformu ve dağıtılmış IPFS dosyalarının depolanması için protokol temelinde oluşturulmuştur. Platformda yapılan işlemler ile ilgili veriler blok zincirinde saklanır. Listelenen teknolojiye dayanarak, iş mantığı katmanının (etki alanı mantık katmanı) uygulanması: akıllı sözleşme etkileşimleri, ön uç, dosya depolama yönetim sistemleri, vb.

Aworker platformu, API'lar ve Gerçekten de, Monster, vb. Gibi kaynaklar arasındaki etkileşimler için fırsatlar sunar. Aworker platformu ile mevcut site özelliklerini birleştirmenin yanı sıra, profesyonel sosyal ağlardaki hesaplar aracılığıyla benzersiz platform kullanıcılarını tanımlamak gerekir. Yukarıdaki düğüm platformu gerçekleştirmesi için Ethereal, blockchain teknolojisine dayanan merkezi olmayan uygulamalar yapmak için bir platformdur. Bu platform, Turing-Tamamlanmış statik Katılık yazılan dil üzerinde akıllı sözleşme uygulama olasılığını sunar. Aworker platformu için topluluk blockchain Ethereum kullanılacaktır. · IPFS, dağıtılmış dosyaların depolanması için bir protokoldür.

Sistem, merkezi serviste değil, dağıtılmış depolama alanında yeteneklerini ve başarılarını teyit eden kullanıcı dokümanlarını saklamayı mümkün kılar. · Civic, İnternet'teki kullanıcı kişiliklerinin ademi merkeziyetini doğrulamak için bir platformdur. Bu, Aworker platformunda yinelenen geçersiz hesaplardan ve hileli şemaları uygulamak için oluşturulan hesaplardan kaçınacaktır. · Akıllılık, akıllı sözleşmeler yazmak ve bunları Ethereum sanal makinelerinde çalıştırmak için yüksek düzeyde bir dildir. Aworker platformundan gelen tüm sözleşmeler, Solidity dilinin yardımıyla uygulanacaktır. · FFL e Tru akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi ve test edilmesi için bir çerçevedir. · NodeJS, arka uç yazmak için olay odaklı bir programlama dilidir. · Web3js - Ethereum-blockchain ağı ile çalışacak API. Sokak Haritası Aşaması 


1: Aworker Alpha. Özel kabine kullanıcılarının bağlantısının kesilmesi Aşama 

2: Şirketler ve Pazaryeri için kişisel hesap geliştirme Aşama 

3: Blokaj ve denetim güvenliğine entegrasyon Doğrulama Becerileri Aşama 

4: Blokaj temelli Ethereum Sıralaması 

Geliştirme Aşama 5: Firma reklam panosunun geliştirilmesi Aşama 

6: Kurumsal uygulama geliştirme Aşama 

7: Farkındalık API'larının ve mobil uygulamaların geliştirilmesi Aşama 

8: Bir öneri sisteminin geliştirilmesi Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)).

2017 yılında, yaklaşık 467 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olduğu iddia ediliyor. LinkedIn kullanıcıları potansiyel Aworker kullanıcıları. Analist Sta FFI ng Industry tarafından FFI sta piyasasının hacmi 429 milyar dolar. Amerika Birleşik Devletleri'nde bir uzmanı değiştirme ortalama maliyeti 8000 $ civarındadır. Aşağıda, LinkedIn sayısındaki artışı gösteren bir grafik bulunmaktadır. Son 7 yıldır kullanıcılarına göre istatistiksel olarak. 

Çalışanlar için başvurular

1. İş aramayı kolaylaştıracak ve en uygun şirketi seçecek; 

2. Güvenilir bir çalışanın itibarını inşa edecek; 

3. Ödülleri artırmak için bir fırsat sağlayacaktır; 

4. Her çalışanın daha verimli kalkınma ve FFI (davranışsal ve performans analizi) konusunda tavsiyede bulunacaktır;

5. Büyük indirimlerle ortaklık yapılan ürünleri satın alma fırsatı sunacaktır. Yerel Yönetim ve Blockchain, çalışanların aşağıdaki fırsatlara sahip olmasını sağlayacaktır: Marketplace Jobs: Bir çalışan, başarılı bir tavsiye için ödüllendirilen arkadaşlara (iş bul ya da görüşmeye gitme) boş pozisyonlar önerme fırsatına sahip olacaktır. 

Detaylar için paragraf 3.3'e bakınız. Sistem Beceri Doğrulama: Bir çalışanın sahip olduğu yetenekleri ekleme ve doğrulanmış bir yetenek için ödül alma şansına sahip olacaktır. Değerlendirme: Bir çalışan, uzmanlar için bağımsız bir sistem tarafından değerlendirilme ve ülkede en iyi uzman olma ödülünü alma fırsatına sahip olacaktır. Detaylar için paragraf 3.5'e bakınız. А-List için özel teklifler: Bir çalışanın partnerden özel ff'ye erişimi olacaktır.

Çalışanlara kişisel gelişim için daha iyi fırsatlar sunabilecek bir ekosistem yaratmak istiyoruz. Şirketler için başvurular  1. Çalışanların güvenilir bir veritabanına erişim sağlamaları (derecelendirmeler, doğrulanmış beceriler, mesleki yeterlilik değerlendirmeleri, geri bildirim); 2. Kiralarken rutin işlerin otomatikleştirilmesi;


3. Uygulamada yeni çalışanlar bulmak mümkün olacak. Yerelleştirme ve Blockchain, şirketlerin aşağıdaki fırsatları yakalamasını sağlayacaktır: İş Pazarı. İK müdürü, Aworker çalışanlarının veya kullanıcılarının arkadaşlarını tavsiye etme fırsatına sahip olacak şekilde boş pozisyonlar oluşturacaktır. Marketplace Work'ün ayrıntılı bir açıklaması için paragraf 3.3'e bakınız. Bizim ayrıcalığımız, uygulamadaki tüm kullanıcılara, bugünün aksine sadece şirket çalışanlarına ulaşma fırsatı sunmaktır.

İşe alım sürecinin otomasyonu. Bu, başvuru sahiplerinin kayıtlarını tutmak için bir uygulamadır. Aday ile iletişim kaydını tutar. İK yöneticilerinin etkinliğini izler. Doğrudan bir özel kabineden adaylarla iletişim kurar. Veritabanı. İK yöneticileri, adayları benzersiz bir veritabanında, Aworker Assessment'da kontrol edebilir ve onaylanan adayların profesyonel yeteneklerini görebilir. Bu, İK yöneticilerinin adayları sıralamasına ve Ethereum blockchain'den alınan bilgilere dayanarak bilinçli kararlar almasına yardımcı olacaktır. Reklam. İK yöneticileri Aworker'ı başvuru sahiplerini çekmek için ek bir kaynak olarak kullanabilecekler.

Bir şirket çalışanlarını onaylanmış profesyonel becerilerle tanıtabilecektir. Tüm ödemeler WORK tokenlerinde verilecektir. Ödüllerin bir kısmı uygun mesleki becerilere sahip çalışanlara tazmin edilecektir. Awareness 

Token Satış (WORK) satışını Awarenessum blockchain'i desteklemek ve geliştirmek için satmak 

Bu projeyi desteklemek isteyen katılımcılar ETH için bir WORK jetonu satın alabilecekler. 

İş jetonlarının sayısı sınırlıdır.


WORK tokeninin satışı 4 satış işareti için sürecek: 

Ön-ICO: 

Token Satış # 1, 

Token Satış # 2, 

Token Satış # 3. 

ICO: 

Token Satış # 4. 

WORe Ethereum akıllı sözleşmesini yayınlayın ve satın. 
• Ödülleri desteklemek isteyen katılımcılar. FFI o grubu projeler. 
• Alınan para: ETH, BTC. 
• Token takım üyeleri Ethereum akıllı sözleşmesinde 1 yıl süreyle bloke edilecektir. 
• Mevcut simge sayısı sınırlıdır (Sabit Baş). Jeton satışı bu sınıra ulaşırsa, jetonun bırakılması durdurulur. Sert Kapak 24,770 ETH'ye eşittir. 
• Daha önce sert Cap elde edilmediyse Token Sale # 4, 31 gün sürecek.
• Jeton satışlarında satılmayacak olan jetonlar otomatik olarak yanacaktır. 
• Her aşamada satın alınan Token,  https://www.aworker.io/
Facebook: https://www.facebook.com/aworkerio/

Yazar:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1673053;sa

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes