Wepower


Wepower - Yeşil Enerji Yatırım Platformu




Bu aralar ethereum networkünün neredeyse çökmüş olması dolayısıyla ve hali hazırda ethereum'un fiyatının uçmuş olması dolayısıyla herhangi bir finansal gücü olmayan projenin bir airdrop dağıtabilmesi çok mümkün değil. O yüzden bayağı eleyip paylaşır oldum twitterdan projeleri. Ancak airdropvari bountyler şu sıralarda akmaya devam ediyor. Bugün twitterdan yazdığım 0.24 eth değerinde olan olsun, geçen steemite koymak durumunda kaldığım aşırı yetişkin içerikli proje olsun yeni stormlar olabilecekleri gibi daha iyisi bile olabilirler. Wepower'da uzun zamandır beklenen çok büyük bir proje ve ayrıca bizleri airdropvari bountyleri ile de mutlu eden türden yani en güzelinden.

Wepower bayağı bir süredir beklenen bir ico. Kampanyalarını çok önceden başlattılar ve her adreslerinde inanılmaz sayıda insan var. 86866 kişi newsletterlarına üye olmuş telegramlarında ise 20.000 civarı kişi var. Zaten ilk günden beri çok büyük paralar toplaması beklenen bir icoydu nitekim bu beklenti de gerçekleşecek gibi duruyor. 20 gün sonra başlayacak olan icolarında hedef 35 milyon dolar ve açıkçası ulaşmalarını bekliyorum.

Projeden biraz bahsetmem gerekirse, projenin aslında ne müşterisi ne de kullananı bizler olacağız. Platforma kayıtlı tüm yenilenebilir enerji üreten şirketler platformda açık arttırma usulünde enerjilerini satacaklar ve wpr token sahibi olan alıcılarda toptan, indirimli fiyatlardan enerji satın alacaklar. Şöyle bir örnek vermişler, İspanyada güneş enerjisi santralleri kuracak bir firmanın yatırım için 100 milyon dolara ihtiyacı varken sadece 80 milyonu var, tokenlar ile 20 milyonluk enerjiyi daha ortada hiç bir şey yokken satıp, daha sonra sattığı kişilere enerji sağlayarak borcunu ödeyebiliyor.

Enerji ile ilgili çok fazla bilgim olmadığından dolayı böyle bir projenin ne kadar ihtiyaç olduğunu veya ne kadar kullanılacağını bilemiyorum. Ancak çok fazla inananı var, belki benden daha bilgililerdir belki de proje pazarlama sürecini çok iyi yönetmiştir. Token sahibi olmanın en büyük artısı olarak gördüğüm, enerji şirketleri bu token üzerinden enerji sattıkça bunun %0.90'ını token sahiplerine bağışlamak zorunda olmaları. Yani tuttukça eldeki token sayısı artacak buna göre. Tabi ne kadar çok sirkülasyon o kadar çok token artışı demek oluyor buna göre. Proje iş yapmazsa sirkülasyon olmaz dolayısıyla token sayısı sabit kalır.



Token'ın özelliklerini ve anlattığım %0,90 dağılımı ile ilgili bilgileri yukarıdaki videodan da izleyebilirsiniz. Şimdi gelelim bizim en sevdiğimiz kısma. Airdropvari bountylerine. Çok basit bir youtube ödülü yapmışlar. Youtube hesaplarına üye oluyoruz, bir videolarını beğeniyoruz ve formu dolduruyoruz. Gayet basit, bir youtube hesabınızın olması yeterli. Sonunda ne gelir elimizdekiler ne eder bilmiyorum ama ciddi bir projeden ne gelirse gelsin her zaman çok değerlenme potansiyeline sahiptir.

Sonuç olarak arkasında çok büyük heyecan olan, 20 gün sonra icosu başlayacak dev bir proje Wepower, tokenlarımızı alıp kenara atarken, icoyu takip ederek nasıl bir sonuç edeceklerini izlemek keyifli olacaktır.

Websiteleri: https://wepower.network
Telegram: https://t.me/WePowerNetwork

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes