PES 2017 Çıkış Tarihi ve Detaylar?

PES 2017 Çıkış Tarihi ve Detaylar?

pes


PES 2017 Çıkış Tarihi ve Detaylar?

PES serisi son yıllarda çoğu oyuncuyu hüsrana uğrattı. Pes 2016 da Takımların Bazılarının Teliflerini almamış olması ve kadroların güncel olmamasıyla oyucular umutlarını Pes 2017 den bekliyor. Pes üzerine Konami bu sene diğer tüm rakiplerimizi geçeceğiz açıklamısında bulunmuştu. Bunun üzerine PES 2017’nin bu sene sorunsuz çıkacağını anlıyoruz. Bir sonraki senenin oyunlarını genel olarak son aylarda çıkaran futbol oyunları genel olarak eylül ve ekim aylarını hedef almakta. 10 Eylül 2016 tarihine çıkacak. Son oyunu ile tekrardan kalitesini yenileyen yapım grafiklere çok önem verdiğini tekrardan gösterdi.
Diğer bir yandan pes 2017 de Türkiye için çok güzel bir haber geldi. 19.05.2016 tarihinde PES'in sayfasında sonuçları yayınlann anket sonuçları aşağıda yer almamakta olup oyunda Türk liglerinin de olacağı müjdelemiştir.

Pes Nasıl Oynanır;

Derhal hemen her yaştan her cinsiyetten bireyin oynadığı bu oyunda bir futbol severseniz eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz j  ek olarak içinde ünlü oyuncularında bulunmuş olduğu dünya liginin içinde yer aldığı bu oyun sisteminde bir çok ünlü oyuncu ekibiyle takımınızı oluşturmanız olası olabiliyor. Ek olarak o ambiyansı yakalayabilmeniz de mümkün. Hareketli ve keyifli oyun sistemiyle dilediğiniz takımı seçip dostlarınızla maç yapabilirsiniz. Peki nasıl oynayabiliriz bu oyunu diye sormuş olacaktır olursanız bunun cevabı da imlaızın devamında gizli.
 
Pes 2001 yılında pro evolution soccer adıyla piyasaya sürülmüş herkes tarafınca sevilerek oynanan bir oyundur. Pes 2011, pes 2012, pes 2013 ve pes 2014 benzer biçimde versiyonları bulunmaktadır. Futbol severlerin vazgeçilmez oyunlarından biridir. Bir çok yerden, bir çok şekilde bu oyunu oynamanız olası. Ister online ister iseniz oyun salonlarında bu oyunu oynayabilirsiniz.
 
Pes oyununu oynamaya, oyun yüklendikten sonrasında devam et diyerek oyundaki ekipınızın forma rengini seçerek başlarsınız. Oyunda takımınıza seçmeniz ihtiyaç duyulan üç renk bulunur, bunlardan ilk ikisi takımınızın forma rengi diğeri ise formanızdaki armanın rengidir. Bu renkleri oluşturmak arzu ettiğiniz takıma bakılırsa seçebilirsiniz. Bundan dolayı kendi oyuncularınızı seçmeniz de mümkündür. Buna ek olarak pes 2014’te rakiplerinizle yapmış olduğunız maçları kazandığınızda bir üst tura çıkabilmeniz hatta turnuvaya katılıp kupayı alabilmeniz mümkündür.
 
Pes oyununda elinizde bulundurduğunuz oyun konsoluyla, oyuncularda yönlendirme yapmanız olası, konsolun üzerindeki tuşların size bazı özellikler için yardım sağladığı görülüyor. D tuşu ile şut, s tuşu ile pas atabilirsiniz. Q tuşuyla oyuncu değişiklik yapma yapabilirsiniz.L3 tuşu ile oyuncuları yönlendirebilirsiniz. R1 tuşu ile oyuncuyu hızlandırabilirsiniz. X tuşu ile ekip dostlarınıza pas verebilirsiniz.  üçgen tuşu ile takım arkadaşlarınıza ara pası verebilirsiniz. O tuşuna basarsanız orta açarsınız. Kare tuşuyla kaleye şut çekersiniz. Ekipınızdaki oyuncuları konsol üzerindeki doğrultu tuşuyla yönlendirebilirsiniz.  Konsol üzerindeki tuşları pek çok farklı kombinasyonla kullanarak farklı hareketler yapabilirsiniz. Oyunu yönlendirmek size kalmış. Dilediğiniz kadar maç yapabilirsiniz.
 
Bunun haricinde pes oyunu da öteki oyunlar şeklinde her sene yenilenen bir yapıya sahip. Bu sene için ise pes 2014 raflarda yerini almış bulunmakta. Oyun yenilendikçe yeni özellikler de oyuna dahil oluyor. Oyunun yeni yapısıyla beraber oyuna my club özelliği getirilerek, online takım kurarak rakiplerle maç yapma imkanı sunulmuş. Ama üzücü bir nokta var pes 2014 de türkiye ligi yer almıyor. Türk ekiplerından ancak galatasaray’ı pes oyununda görmeniz olası.  Bunun haricinde pes’te avrupa kupası maçları ve kıtalar arası turnuvalar yapabilir, kendi karakterinizi oluşturabilirsiniz.
Bilinen 2014’ün sonlarındayız, pes 2015’i şuan online olarak oynayabilmeniz mümkün aklınızda bulunsun. Oyun yenilendikçe ve kendini geliştirdikçe yeni versiyonlarıyla daha güzel bir yapıya kavuşacağına şüphe yok. Futbolu seven biriyseniz pes’i kesinlikle denemelisiniz.




Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes