Sale Plus Kart Nedir?

Kuveyt türk sale plus kart nelerdir?




Kuveyt türk bankası tarafından sunulmakta olan sale plus kartı ile altın puanlar toplayarak alışverişlerinizi taksitlendirebilirsiniz.

Sale plus kartın avantajları nedir?
Kuveyt türk bankası tarafınca gösterilmekte olan sale plus kartları, yatırım bankası olarak hizmet vermekte olan banka tarafından, indirimli avmlerinden taksitli bir şekilde alışveriş yapabilmenizi ve armağan puanlar kazanmanızı elde eden kartlardır. Hesap özetinizin borcunda asgari ödemeyi kabul etmeyen, hesap özeti borcunun tüm bunlarnın ödenmesi gereken yeni nesil bir kart tarifı da sale plus kart için yapılabilmektedir.

Kuveyt türk bankası tarafınca tanıtım reklamlarında “yeni nesil kredi kartı” çarpıcı sözı ile müşterilerine tanıtılan bu kart, anlaşmalı olan alışveriş merkezlerinde yapmış olduğunız harcamalarınızı taksitlendirerek, iş yerlerinden sale plus kart kullanıcılarına özel olan indirimlerden yararlanabileceğiniz bir karttır.

Alışverişlerinizi kuveyt türk sale plus kart ile yaptıktan sonrasında altın puan olarak adlandırılan puanları da kazanmaya başlayabilirsiniz. Sale plus kart'ın en fazlaca dikkat çeken özelliği ise alışveriş ödemelerinizin taksit saysıcaklıknı kendinizin belirliyor olabilmesidir. Fakat her taksit sayısında ayrı vade farklarını ödemek niteliğinde kalabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

Sale plus kartlar ile meydana getirilen nakit çekimlerinde 1.25 tl nakit çekime ilişkin olan işlem ücreti banka tarafından alınmaktadır. Kullandığınız nakit çekim fiyatlarını, ilk döneme ilişkin borç ödeme tarihlerinde yatırdığınız zaman herhangi bir şekilde faiz yahut kullanma bedeli sizlerden istek edilmez. Ama son ödeme tarihinde kullandığınız vakit nakit ücretin hepsini ödemezseniz gecikme cezasını ödemekle yükümlü olursunuz. Sale plus kart ile kullanım bedelini ödemeden nakit çekimi yapmak istiyorsanız herhangi bir şekilde ödenmemiş olan geçmiş döneme ilişik borcunuz olmaması gereklidir.

Avantajlar ile dolu olan sale plus kart, bununla birlikte kullanıcılarına asistans adlı hizmetleri de sunmaktadır. Yol yardımı olarak vasıflandırılan bu hizmetler çekme, kurtarma, yol kenarı tamir hizmetleri, lastik değişimi, yakıt ihtiyacı benzer biçimde çeşitli konularda size yardımcı olabilmektedir. Asistans hizmetleri içinde acele ilaç tedariği, elektrik-su tesisat hizmetleri ve istenilen noktaya özel ambulans gönderme hizmeti de bulunmaktadır.

Sale plus kart'ın bu tür şahsi gereksinimlarınızı giderebilecek olan hizmetlerinden de yararlanabilmek istiyorsanız size en yakın kuveyt türk bankası şubesine uğrayabilir yada son yılların popüler bankacılık hizmeti olan web bankacılığı hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.

Kuveyt türk sale plus'ın hangi avmlerinde geçerli olduğunu ve ne tür altın puanları kazanabileceğinizi merak ediyorsanız kuveyt türk bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitedeki sale plus kart bölümünde merak ettiğiniz bütün soruların ayrıntılı cevaplarını bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes