Hasat Kart Nedir?

şekerbank hasat kart nelerdir?




şekerbank hasat kart yardımıyla ödemelerinizi hasat vakitında yaparak çeşitli avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Hasat kart başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat işletmeleriniz ve tarıma dayalı olan ihtiyaçlarınızı şimdiden alarak, hasat zamanında elinize toplu miktarda bir para geçmiş olduğu zaman ödeyebilmeniz artık mümkün olabiliyor. Pek çok çiftçi için harika bir avantaj olan bu vaziyet hasat kart’ın geçerli olduğu anlaşmalı olduğu iş yerlerinde yapacağınız alışverişlerinizde de çeşitli özel kampanyalardan yararlanabilmenizi sağlıyor.

Hasat kart sayesinde bir yıl süresince huzurlu bir halde ödemelerinizi takip edebilir ve isterseniz yıl sonucunda ya da sene içinde belirli düzenlenmiş olan aralıklar ile borçlarınızı kapatmayı deneyebilirsiniz. Aynı kredi kartı gibi kullanabileceğiniz hasat kart ile alışverişlerinizi yapabilir, banka kartı şeklinde kullanarak şekerbank şubelerinden paranızı çekebilirsiniz.

Hayvancılık ile uğraşanlar, veterinerler ve çiftçilerin yüzünü güldürmeyi başaran bu şekerbank imzalı kart yardımıyla artık zaman gelmeden önce beklemeden sene içinde ne türde bir ihtiyacınız varsa hasat vakitı gelene kadar ödeyebilecek şekilde bütün ihtiyaçlarınızı karşılamayı deneyebilirsiniz. Hasat kart ile anlaşmalı olan yerlerden alışveriş yapmış olduğunız takdirde 6 aya kadar varan taksit seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu alışverişlerinizde faiz nispetı ise %0’dır.

üreticilerin dostu olarak nitelendirilen şekerbank’ın hasat kart’ı avantajlarından bir an önce yararlanarak sizler de avantajlı duruma geçmeye başlayabilirsiniz. Sene içerisinde ödemelerinizi yapabileceğiniz hasat kart’ı limitiniz boşluğa düştüğü zamanlarda da kullanabilirsiniz. Sigorta primi ödemelerinde de hasat kart kullanarak ödemelerinizi yapabilirsiniz.
Hasat kart kullanmak istiyorsanız başvurularınızı size en yakın olan şekerbank şubesine uğrayarak yapabilirsiniz. Müracaat esnasında size verilecek olan müracaat formunu eksiksiz ve yanlışız bir şekilde doldurduktan sonrasında nüfus cüzdanı fotokopisi ve ziraat sektöründe yer almış olduğunızı kanıtlayan bir belge ile hasat kart kullanıcısı olmaya başlayabilirsiniz.
Hasat kart ürem oranları nelerdir?
Hasat kart ödemelerinizi banka ile karşılıklı karar verdiğiniz tarihlerde doğrusu hasat zamanınızda belirli periyotlarda yapabilirsiniz. Işinizi kolaylaştırmayı hedefleyen bu kart yardımıyla ödeme mevzusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

Hasat kart ile anlaşmalı olan yerlerden alışveriş yaptığınız zaman %0 faiz uygulanmaktadır. 6 aya kadar taksit olanakına da erişebileceğiniz hasat kart yardımıyla cebinizi biraz olsun rahatlamayı sizler de başarabilirsiniz.

Ziraat sektörü içinde yer alıyorsanız ve şekerbank müşterisi olmak istiyor yahut mevcut bir müşterisiyseniz size en yakın şekerbank şubesine giderek avantajlar ile dolu olan hasat kart başvurunuzu yapmanızı sizlere öneri ediyoruz. Hasat kart başvuruları şekerbank tarafınca eksiksiz bir şekilde başvuru yapmış olduğunız vakit hızlı bir halde tasdik alabilmektedir.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes