Dropil İCO - Dropil Coin

Dropil - Ne Kadar Risk Almak İstiyorsanız O Kadar Kazanacaksınız!





Son dönemde akıllı yazılımları kullanarak, hizmet vermekten öteye geçip, bir adım öteyi hedefleyen projeleri yazmaktan çok keyif alıyorum. İlerleyen teknolojilerle birlikte, insanlığın ilerleyen dönemlerini etkileyecek bazı trendleri takip ediyorum. Yapay zeka (AI), sanal gerçeklik (VR), augmented reality (arttırılmış gerçeklik) ve drone’lar gibi fantastik dünyanın getireceği ürünler öne çıkıyor. Herkes gözle görüp, deneyimleyebildiği için bunlardan bahsediyor, işin oyuncaklı kısımları heyecanlı geliyor. Fakat unutmamak gerekiyor ki, oyuncakların dönemleri çok hızlı bir şekilde sona eriyor. Öte yandan, tüm bu fantastik deneyimlerle birlikte makinelerin öğrenimleri ve otomasyon gibi gözle görülemeyen ama insanlık tarihini değiştirecek altyapı yazılımları çok daha önemli bir rol oynuyor. Ne yazık ki bu konu biraz daha arka planda kalmış durumda.



Peki bu makine öğrenimi ve otomasyon dediğimiz şey nedir? Örneğin sosyal medyada beğendiğiniz fotoların benzerlerinin karşınıza çıkması, ilgilendiğiniz ayakkabıya benzer ayakkabıların hiç farkında olmadığınız siteler tarafından karşınıza sunulması gibi öğrenimler tamamen altyapıları kurulmuş öğrenim serilerinden oluşuyor. Bunlar örneklerden sadece bazıları, düşünün ki şuan data toplayan her platform, site, elindeki dataları nasıl kullanacağının yollarını arıyor ve anlamlandırmaya çalışıyor.



Bugün anlatacağım projenin adı Dropil. Bu proje elindeki dataları en doğru şekilde kullanıp paranıza para katacağını iddia ediyor. Tabii ki de siz ne kadar risk almak isterseniz o da o kadar cesur oluyor. Dropil’in akıllı sistemi Dex, sizin için otomatik ve akıllı bir şekilde kripto para satınalması yapıyor. Normal şartlarda tokenların kullanım alanını hep en sonda anlatıyordum fakat bu sefer işleyişin mekanizmasını tokenlar üzerinden anlatmak daha doğru olacak. Drop tokenlarını üyelik sonrası alıyorsunuz ve sisteme giriyorsunuz. Herhangi bir para biriminden direkt olarak Drop token almayı mümkün kılmışlar. Bu konuda hiç de zorluk çıkarmıyorlar. Aldığınız tokenlar sistem içerisindeki tüm alış- verişin bazını oluşturuyor. Sistem belli kripto paralara yatırım yaparken Drop kullanıyor. Drop tokenlarınızı aldıktan sonra konu size dönüyor. Ne kadar riskli oynamak istiyorsunuz onu belirliyorsunuz. Çok mu agresif oynamak istiyorsunuz, düşük riskle oynayıp daha az kazanayım ama kaybetme şansım da bir o kadar az olsun mu istiyorsunuz yoksa ne uçlarda, ne diplerde yaşayayım, orta halli bir risk severim mi diyorsunuz? Bu 3 metrikten birini seçtikten sonra da kurulumu tamamlıyorsunuz. Buna göre de kazancınız kaybınız şekil alıyor. Tahmin ettiğiniz gibi en riskli strateji size en büyük getiriyi sağlayabilecekken karşılığında da paranızın en büyük oranda kaybı riskini taşıyor. Açıkçası kripto yatırımcılarının büyük bir çoğunluluğunun büyük kazanç büyük risk algoritmasını seçeceklerini rahatlıkla tahmin edebiliriz, en azından ben programı deneme şansı bulursam bir gün, seçimim bu olacaktır.





Finalde, bu sistem sizin için yatırım yapmaya başlıyor. Makine öğrenimleri ve otomasyon da burada devreye giriyor. Nerede karlı bir iş var ya da belirttiğiniz ölçeklerde neresi risk almaya değer bunları sizin adınıza yapıyor ve siz sadece arkanıza yaslanıp sonuçları bekliyorsunuz. Burada bir güzel nokta da, sadece makinelerin müthiş zekalarına kalmıyor, insanların müdahaleleri ve ara ara yaptıkları akıllı dokunuşları da deneyimleme şansınız oluyor. Sistemsel hatayı minimize ediyorlar diyebiliriz.



Toparlamak gerekirse, dilediğiniz zaman çıkabileceğiniz, komisyon ya da herhangi bir sabit ücret ödemek zorunda kalmayacağınız, stress faktörünü olabildiğince ortadan kaldıracağınız bir proje olan Dropil, muhtemelen birçok oyuncunun ilgisini çekecektir. Önemli olan risk seviyesini doğru anlamak ve yazılımın bu risk seviyelerindeki tepkilerini küçük miktarlarla denemek. Bu tarz sistemler, kullanım oranları arttıkça daha da çok başarılı oluyorlar.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes