ARToken

ARToken

Cappasity, online mağazalardaki 3D imge görüntülerinin oluşturulması ve entegrasyonu ile uğraşan AR / VR pazarında tanınmış bir oyuncudur. Şirketin ve diğer büyük pazar oyuncularının kurucularına göre, AR / VR endüstrisinin gelişim için büyük umutları var. Bununla birlikte, bu alanda tam potansiyelin önündeki en büyük engellerden biri, kaliteli içerik eksikliği. Bu nedenle, şirket temel amacı 3D içerik üretmek olan topluluk tabanlı bir blokçık platformu başlatıyor. Katılımcılar, ARToken (ART) belirteçlerini kullanarak AR / VR / 3D nesneleri yaratabilir, kiralayabilir ve satabilir. Platformun altyapısı Ethereum blok zincir sistemine dayanıyor olacak,
Yaklaşan ICO'nun temel özelliklerinden biri, Menkul Kıymetler Kanununun Kural 506 (c) gerekliliklerine uyulması olacak ve böylece belirteçler, ABD'den akredite edilmiş yatırımcılar tarafından satın alınabilecektir. Bununla birlikte, diğer ülkelerin sakinlerinden farklı olarak, uygunluklarını doğrulamak için özel bir KYC prosedürüne ihtiyaç duyacaklardır.
Simge fiyatı:
Aşama 1 - 1 ABD doları = 125 AR
Aşama 2 - 1 USD = Faz 2 token satışının başlamasından 2 ay önce ilan edilecek
Minimum satın alma: 0.1 ETH

Takım

Kurucular, 15 yıldan uzun bir süredir 3B teknolojide çalışıyorlar ve BT iş geliştirme konusunda geniş tecrübeye sahipler. Ekip, bilgisayar görme, SaaS çözümleri, uygulamalar için 3D motor geliştirme, 3D mobil ve video oyunları gibi alanlardan uzmanlar içeriyor.
Artoken.io web sitesinde 4 ekip üyesi ve 7 danışman bulunur. Hukuki projeye danışmanlık yapan DLA Piper da ortak olarak gösteriliyor. LinkedIn'deki Kapasite sayfasında şirketin 9 çalışanı listelenir (birkaç danışman da dahil olmak üzere). Ekip üyeleri veya danışmanları hakkında olumsuz bir bilgi bulamadık.
Konstantin Popov - Cappasity'nin kurucusu ve CEO'su, Cappasity projesini yönetti. Konstantin hakkında Cappasity'deki çalışmaları nedeniyle açık kaynaklar hakkında birçok bilgi var [1]. Şirket ve CEO'su geniş medya kapsamına girdi. Kaptanlığa başlamadan önce, Konstantin'in faaliyetleri LinkedIn'deki profili aracılığıyla izlenebilir.
Konstantin, Moskova Enerji Mühendisliği Enstitüsünde (MPEI) eğitim gördü; onun uzmanlığı, akademik derecesi ve üretim yılı belirtilmemiştir. Açık kaynaklı olarak MPEI'de eğitim hakkında bilgi bulmak mümkün değildi. Konstantin, RLCompany'ın kurucularından biri olduğunu gösteriyor ancak bu şirkete referanslar bulamadık.
Konstantin, 2002 yılında yazılım geliştirme ve video oyunları geliştiricilerinin birliği olan Moskova'da Biart [2] stüdyosunu kurdu. 2007 yılında şirket, XBOX 360 için oyun geliştirme lisansı aldı ve Konstantin'in Cappasity ile çalışmaya devam ettiği Intel Corporation [3] ile bir ortaklık anlaşması imzalandı. Biart, özel ekonomik bölge "Dubna" da [4] bulundu ve "Birleşik Rusya" [5] "Ulusal Yenilik Sistemi" [6] partisinin projesine katıldı; Konstantin kendisi de Rusya Federasyonu Hükümeti ile aktif olarak işbirliği yapan İnteraktif Teknoloji Geliştiricileri Birliği'ne (RADIT) [7] başkanlık etti [8]. Ardından, Biart, Houston, Texas kentine taşındı ve 2013'e kadar çeşitli platformlar için oyun geliştirme ve uygulamalar üzerinde çalıştı, Bir sonraki proje üzerinde Biart ekibi 3D taramaya ihtiyaç duyarken [9] ve sınırlı bir bütçeyle bağımsız olarak 3D modelleme için bir tarama sistemi geliştirdi. Cappasity şirketinin doğuş şekli, devamlı ve başarılı bir şekilde çözümler üretmeye devam etmesi ve projeleri için önemli fonlar çekmesi.
Konstantin, açık ve kamuya açık bir kişidir ve düzenli olarak Facebook'daki etkinlikleri hakkında yazılar yayınlar .
Konstantin, Intel Yazılım Yenilikçileri programının aktif katılımcısıdır. 3D tarama sisteminin geliştirilmesi için Kuzey Amerika'da 2016 Yılının En İleri Teknoloji Yazılım Yenilikçileri yarışmasında ikinci sırada yer aldı.
Alex Chegaev - Cappasity'nin kurucu ortağı ve CTO'su. Alex'in bir LinkedIn profiline sahip olmadığı, ancak Biart [10] projelerine (Manuel o programcılardan biri olarak listelenmiştir) ve Cappasity [11] (Konstantin Popov'la birlikte bir fotoğraf) bağlantılı açık kaynaklarla ilgili birçok bilgi var. Marianna Alshina).
Marianna Alshina - Kurucular ve CBDO Kapasitesi. Cappasity [12] adlı çalışmasına serbestçe bilgi sunulmaktadır. LinkedIn ve diğer açık kaynaklı bilgilere göre Marianna, Lancaster Üniversitesi Yönetim Okulu'ndan BSc İşletme Araştırmaları ve ardından Greenwich Üniversitesi'nde ek eğitim aldı. 2015 yılından beri Cappasity tarafından istihdam edildi. Marianna, Instagram ve Twitter'a öncülük eder; burada, diğer şeylerin yanı sıra şirket hayatındaki etkinlikleri de aktif olarak paylaşır.
Natalie Reyes - şef satış sorumlusu. Açık kaynaklarla bilgi bulunamadı; Cappasity Inc. ile bağlantı yalnızca LinkedIn'de açıkça görülmektedir.
Advisors:
Anders Larsson - Anders, Ericsson için birkaç ülkede 2G, 3G, 4G ve 5G teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasına katılan Anderson, 20 yıldır telekomünikasyon alanında çalışıyor ve bu şirketin ikinci başkanını seçiyor. Buna ek olarak, Bay Larsson, Canlı VR Turlarının oluşturulmasına izin veren Interactive Cinematic VR için bir açık kaynak VR Çerçevesi oluşturdu.
Joakim Holmer - Bay Larsson'un 20 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğu Ericsson Grubundaki meslektaşı. Joakim, Anders Larsson ile birlikte, VR alanındaki gelişmelerle uğraşan LiveTourLAB şirketinin kurucularından biridir.
Yu Cao - LVMH şirketler grubu için çalışıyor ve LVMH'nin işinde yararlı olabilecek dijital girişimlerin araştırılmasına ve değerlendirilmesine yardımcı oluyor. LVMH, Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moet ve Chandon, Hennessy ve diğerleri gibi ünlü premium markalara sahip uluslarüstü bir şirkettir.
Henry Ines - Henry çeşitli projelerde Danışman Yönetim Kurulu üyesi olarak geniş deneyime sahiptir: SnapOutlets, Omurga Labs, OnePiece Work, MDEC. En iyi bilinenı, DFJ DragonFund China'da Genel Ortağı olarak yaptığı çalışmasıydı [13]. Bloomberg'de Henry hakkında S & P Global Pazar İstihbaratı tarafından derlenen ayrı bir sayfa var [14]. Fuqua İşletme Okulu'ndan MBA derecesi aldı. Kendisini LinkedIn'de bir Kapasite danışmanı olarak gösterir.
Jim Theberge - büyük şirketler için üst düzey bir yönetici (pazarlama müdürü) olarak kapsamlı deneyime sahiptir: Verizon [15] ve Intel (bilgi doğrulanmadı). Verizon için çalışan bir Emmy Ödülü kazandığı belirtildi ancak bu bilgiler doğrulanmadı. LinkedIn'de bir Kapasite danışmanı olarak listelenmiştir.
Leo Batalov - ünlü uluslararası hukuk firması DLA Piper'ın ortağı [16], Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi öğretim görevlisi [17]. Leo, gelişmekte olan şirketlere ve özellikle teknoloji şirketlerine danışmanlık konusunda uzmanlaşmış, kurumsal finans, birleşme ve satın almalar, girişim sermayesi ve özel sermaye yatırımları ile genel kurumsal hukuk konularında ünlü bir uzman. Müşterileri arasında kaptanlık belirtilmektedir [18]
Jeff Smith - teknolojik start-up'lar için profesyonel danışman [19].
Linkleri

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes