Experty İo

Experty İo


Experty'yi biraz tanıtacak olursak:
Experty, React Poland yazılım geliştirme şirketi tarafından hazırlanan bir projedir. Ekip, ticari bir temelde yer alması için deneyim / bilgi alışverişinde bulunmak için bir iletişim uygulaması yaratmaya çalışıyor. Aslında iş 2017 yılının başında başladı.
Experty'in metin, sesli ve görüntülü iletişim sağlayan diğer birçok programdan elde ettiği en büyük fark, belirli bir alanda (bilgi sağlayıcılar) herhangi bir bilgi veya uzman sahibiyle bu konudaki uzmanlarla istişareler ve iletişim için ödemeye hazır kullanıcılar arasında iletişim kurma fikridir. veya o küre (tavsiye arayanlar). Yaratıcıların kendileri, uygulamayı "Skype benzeri" olarak nitelendiriyor.
Başka bir deyişle, bu hizmeti blockchain teknolojileri temelinde oluşturan ekip, uzmanlar ve müşteriler arasındaki iletişimde aracılık rolünü üstlenir; işlevselliği danışmanlık maliyetini düşürecek bir altyapı sağlar, bilgi sağlayıcılarının gelirini artıracaktır (üncü taraf katılımının düşük maliyetlerinden dolayı) ve bazı yönlerden, Experty'nin küresel kullanımıyla etkinliği artırır. Dolayısıyla, bir konuşmanın katılımcılarının telefon numaraları gibi gereksiz kişisel veriler açığa çıkmaz.
Programın uzmanların pazar yeri olmadığını ve uzman bulma hizmetinin olmadığını, ancak IP iletişiminde yalnızca belirli bir katılımcının adresi biliniyorsa kullanılabilecek bir platform olduğunu anlamak önemlidir. Bu nedenle, görüşümüze göre, geliştiricilerin, Experty için gelecekte geniş bir gelecek rolü konusunda dünya çapında danışmanlık sektöründe çok iyimser görüşleri var.

Takım

Proje ekibinin etkileyici bir uluslararası makyajı var. Ekip, Satoshi Pay için küçük bir kripto projesi de dahil olmak üzere 30'dan fazla mobil / web uygulaması yaratan React Poland şirketi geliştiricilerini içeriyor . Projenin tanımı, çalışanların hem uygulama geliştirme konusunda yeterli tecrübeye hem de danışmanlık alanındaki konularda ve organizasyonda derin bir anlayışa sahip olduklarını göstermektedir. Site ve teknik inceleme ekibi üyeleri hakkında aşağıdaki bilgileri sağlar:
Anahtar figürler:
- KAMIL PRZEORSKI ( Facebook , LinkedIn ) - Projenin Kurucusu ve CEO'su. Asbiro Polish Business okulunda eğitim görmüş. Listelenen iş yerleri: MobileWeb Pro sp. z oo (Başkan Vekili), Unit9 üretimi (BT yöneticisi). «Mastering» kitabının birlikte yazarı. Tam yığın tepki web geliştirme ». Bay Przeorski'nin bir geliştirme stüdyosunu yönetmede uzun yıllara dayanan deneyime, teknik birikime ve blokaj teknolojisinin derin bir anlayışına sahip olduğu belirtiliyor.
- TOM DYL ( LinkedIN ) - Kurucuların kurucuları. «Mastering» kitabının birlikte yazarı. Tam yığın tepki web geliştirme ». Sayın Dyl, mobil ve web uygulamaları ile çalışma tecrübesine sahip olduğu belirtildi. React Poland geliştirici ekibinin lideri.
- GREG KUCMIERZ ( LinkedIn ) - Ortak kurucu, blok zincir mühendisi. Sayın Kucmierz'in birkaç yıldır blok zincir sektöründe yer aldığı ve Cisco gibi büyük teknik şirketlerde (uluslararası başvuruların geliştirilmesinde yer aldığı) uzun süreli tecrübesi olduğu belirtiliyor.
Proje için olumlu sonuçlar arasında, sitenin itibarı yadsınamaz 15 danışmanı listelemesi gerçeğidir. Bazı danışmanların Experty hizmetleri kullanıcıları olmayı planladığı belirtilmektedir.
Başlıca proje ortakları MME , kripto varlıkları konusunda uzmanlaşmış İsviçreli finans hizmetleri şirketi Bitcoin Suisse'den de özel bir söz vermeyi hak ediyor. Experty platformunun çalışması Bitcoin Suisse ile etkileşim üzerine inşa edilmiştir.
Genel olarak, proje ekibinin kendi alanlarında oldukça yüksek düzeyde bir yetkinlik ve mesleki tecrübeye sahip olduğuna karar verebiliriz; bu, önerilen fikri başarılı bir şekilde uygulayabilir ve açıkça onun güçlü yönlerinden biridir. Bu durumda, bilginin yetersiz olduğu gelişim alanından bahsediyoruz ve çalışanın iş geçmişi hakkında değil. Ek bir avantaj, ekibin, geliştirme maliyetlerini ve üçüncü taraf geliştiricilerin ilgisini çekme ihtiyacını azaltacak deneyimli uygulama geliştiricilerinden oluşmasıdır.

Proje geliştirme stratejisi ve yol haritası

Beyaz kağıt, 2019 yılının 2. çeyreğine kadar projenin yol haritasını sunuyor.
2018'in 1. çeyreğinde mobil uygulamalar (IOS, Android) ve bir Web Uygulaması görünecek. 2014 yılının 4. çeyreğinde tam bir masaüstü uygulaması başlatılacak; beta sürümü bir çeyrek önce başlatılacak. 2011 yılının birinci çeyreğine, 2018 yılı 1. Çeyreğe, Ekran Paylaşımında - 2011'in 1. Çeyreğinden itibaren, Grup Çağrısından - 2019'un 2. Çeyreğinden itibaren sesli aramalara başlanacak. 
Sesli aramalar ve video görüşmeleri en çok popüler olan hizmetler olacaktır. Bu nedenle, bu işlevselliğin Crowdsale'den sonra nispeten kısa bir sürede sağlanabileceğini öngörmek mümkündür.
Geliştirme planı, 2019'da projenin, 2020'de -15.000'de ve 2022'de - 135.000 5000 crypto olmayan müşteriye sahip olacağını varsayar. Elçilere kıyasla bu geniş bir izleyici değildir. Bu kapsam, görüşümüze göre projenin çok dar çevrelerde hareket edeceğini ve rastgele kişilerin bunu kullanmayacağını göstermektedir. Bununla birlikte, rakamlar, kaç kişinin platformu kullanacağını ve kriptokrasideki ödemeyi kabul edeceğini hesaba katmıyor.
ICO Web Sitesi: https://www.experty.io/
ICO Başlangıç ​​Tarihi: 25 Ocak 2018
ICO Bitiş Tarihi: 25 Şubat 2018
Sert kap: 9 milyon dolar veya 33000 ETH
Satış öncesi sert kap: 5000 ETH
Yumuşak Kap: 2000 ETH
Simge: Experty (EXY)
ICO Fiyatı: 1ETH = 1000EXY
Platform: ETH
Kabul edilen para birimleri: Doğrudan ETH; ETH, BTC, CHF, USD, EUR, JPY Bitcoin Suisse'yi kullanarak satın alım yapabilirsiniz
Toplam ihraç:
Şubat 2021'de çıkarılacak olan 100 milyon Deney, ki bunların:
•% 33 Crowd Satış Simgeleri
•% 33 Firma Kartı (3 yıl için ayrılmış)
•% 30 İş Ortağı Simgeleri (18 ay boyunca kilitli)
• İşaretleme masraflarını karşılamak için% 1
•% 3 Airdrops ve lütuflar

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes