Çıkma teklifi için doğru zaman nedir?

Çıkma teklifi için doğru zaman nedir?
Belki aklınıza bile gelmedi ancak bir kızla çıkmaya başlamadan önce belki de yaptığınız en büyük yanlışlardan birisi doğru çıkma teklif edememektir. Bu aslında önemli bir nokta ancak bir çok kişi bunu görmezden geliyor. Bir kadına ya da bir kıza çıkma teklifi etmenin bazı kuralları vardır bunları doğru bir şekilde yapmadığınız takdirde o zaman istediğiniz kadar karizmanız ve de tipiniz olsun her şey bir anda boşa gidebilir. Benim bu bahsetmiş olduğum husus sizin ilk görüşte çekici gelmeniz için oldukça faydalı olacak çünkü ilk tanışma oldukça önemlidir. Bir bayan sizi ilk kez gördüğünde her şeyinizle birlikte değerlendirecektir. Siz bir erkeksiniz ve düz mantık çerçevesinde düşünüyorsunuz kadın ise öyle değil onlar daha detaycıdır. Sizin konuşmanızdan tutunda oturup kalkmanıza varıncaya kadar her şeyinizi dakikalar içinde analiz edeceklerdir. Dolayısıyla bu noktada sizin üzerinize düşen yapmanız gereken bazı durumlar vardır bunları ilk önce bir listeleyelim ve daha sonrasında ise doğru bir çıkma teklifi için ne zaman harekete geçmelisiniz bundan bahsedelim.
İlk buluşmada kesinlikle bunları yapmayın
  • İlk kez bir kadınla / kızla buluşacaksanız ona sakın bir çiçek almayın, birçok yerde alın klişesi görürsünüz ancak inanın ters teptiği durumlar daha fazla olmuştur.
  • İlk buluşmada çok özel bir restorana gitmeyin, yalnızca kahve içerek sohbet edin ve birbirinizi tanımaya çalışın. Bu şekilde daha doğal bir ortam yakalamış olursunuz ve daha samimi bir hava yaratırsınız.
  • Çıkma teklifi için doğru zaman ise çok geç kalmamak kaydıyla biraz çekicilik oluştrduktan sonra teklifi etmektir. Birbirinizi tnaımak adına 2-3 buluşma teklif öncesinde idealdir. Zaten kabul etmeyecek kız ikinci buluşmaya gelmez, gelen kız ise büyük ihtimalle kabul eder.
Bu belirtmiş olduğum üç madde oldukça önemlidir bunları sırasıyla yerine getirmeyi kesinlikle ihmal etmeyin ondan sonra doğru zamanı zaten kalbiniz söyleyecektir işte o zaman nedir derseniz onu da şu şekilde açıklayabiliriz.
Her erkek doğru zamanı beklediğini zanneder ancak karşısındaki kadın/kız' da bırakmış olduğu karizma etkisi de bir müddet sonra yavaş, yavaş değişmeye başlayacaktır yani siz doğru zamanı bulacağınızı zannederken elinizden çok geç kalırsanız elnizden kaçırabilirsiniz. Doğru zaman sizin içinizin kıpırdadığı ve evet bu benim için tamamdır dediğiniz andır.
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes