Buse Terim’den DeFacto İçin İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Buse Terim’den DeFacto için ilkbahar-yaz koleksiyonu
Buse terim’den defacto için ilkbahar-yaz koleksiyonu

Ilk olarak geçtiğimiz güz-kış sezonu için defacto’ya özel bir koleksiyon hazırlayan buse terim, yeni sezonda da defacto için yaz ışıltsıcaklıknı yansıtan bir seri hazırladı. The house hotel bosphorus’da tanıtılan buse terim for defacto 2016 ilkbahar–yaz koleksiyonu, 1 nisan itibariyle türkiye’de 128 mağazada, yurtdışında da 15 mağazada satışa sunuluyor.

Türkiye’nin en efsunk hazır kıyafet ve moda markalarından defacto, ilkbahar – yaz 2016 sezonunda moda danışmanı ve blogger buse terim ile işbirliğine devam ediyor. Defacto için hazırladığı ilk koleksiyonu efsunk alaka bulan buse terim, şimdi de 2016 ilkbahar–yaz sezonuna özel bir antoloji oluşturdu. Buse terim for defacto 2016 ilkbahar–yaz koleksiyonu, günlük stili geceye de taşıyan 56 parçalık ürün yelpazesiyle, modayı kovuşturmak isteyen defacto bayanlarına trendy seçenekler sunuyor.
Derya palamutçuoğulları: “hedefimiz, ulaşılabilir modanın dünya markalarından biri olmak”
Buse terim for defacto 2016 ilkbahar–yaz koleksiyonu’nun modayı kovuşturmak isteyen kadınlar için özel seçenekler sunduğunu söyleyen defacto pazarlamadan sorumlu başkan desteksı derya palamutçuoğulları: “modacı ve yoldam danışmanlarıyla işbirliklerimiz kapsamında buse terim’le oluşturduğumuz ilk koleksiyonumuz çok sevildi, efsunk ilgi gördü. Bu yolda asıl gayemiz; ulaşılabilir modanın dünya markalarından biri olmak. Bunu da modayı takip eden bütün kadınların ancak izlediği değil, ulaşabildiği bir moda markası olarak yapacağız. Ilkbahar–yaz sezonu için buse terim ile hazırlamış olduğumuz yeni koleksiyonumuz da son olarak trendleri yansıtan çizgileriyle, kendi biçimını yaratmak isteyen hanımlara esin verecek” dedi.

Buse terim: “defacto kadınları, ilkbahar ve yaz ayları süresince ışıl ışıl parlayacak.”
2016 ilkbahar-yaz için hazırladıkları seçkide, defacto kadınının yeniden modern tasarımları tamamlayıcı aksesuarlar ile beraber bulacaklarını söyleyen buse terim yeni koleksiyon için şunları söylemiş oldu: “buse terim for defacto ilkbahar-yaz koleksiyonunda kadınları sevinçli edecek tüm trendlere yer verdik, hem şık aynı zamanda rahat, hem gündüz hem gece kullanılabilecek bir antoloji oluşturduk. Yaz güneşinin yansıması benzer biçimde ışıl ışıl olsun istedik. Böylece modayı yakından takip eden defacto bayanları, ilkbahar ve yaz ayları süresince şıklıklarıyla dikkat çekecek ve her yerde ışıl ışıl parlayacak.”

Işıldayan koleksiyonda çizgiler ön planda
Makalen masumiyetinin temsilcisi beyazın hakim olduğu koleksiyonda, renk paletini, pembe, mavi, nar çiçeği şeklinde pastel tonlar oluşturuyor. Buse terim for defacto 2016 ilkbahar–yaz koleksiyonu’nun en favori dokunuşu olan çizgiler ise, bir çok parçada boy gösteriyor. Günlük stili rahatlıkla geceye de taşımak isteyen hanımlara esin veren koleksiyonda bu yaz ışıltı hakim. Güneş gibi parlayan payetli şortlar ve mini etekler, tiril tiril bluz ve gömlekler ile kombinleniyor. Uzun ve kısa kol alternatifli ve püskül detaylı kruvaze elbiseler, grafik desenli mini tulumlar ve bölgelere kadar uzanan fırfırlı elbiseler bu yaz aylarının en hit parçaları olacak.
Omuzu açıkta bırakan hareketli elbiseler ve gömlekler ile yaz akşamlarında omuza alınabilecek desenli “bomber” ceketler ise hem gündüz aynı zamanda gece aynı şıklığı yakalamak isteyenler için ülkü.  Gardropların olmazsa olmazı jean pantolonlar ile kombinlenebilen hasır şapkalar, gümüş çantalar, pudra tonlarında babetler ve stilettolar da tarzını ortaya geçirmek isteyen defacto hanımı için özel seçenekler sunuyor.

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes