2016 En güzel Estetik (duyu) trendleri

2016 En güzel Estetik (duyu) trendleri



Güzellik çağlar boyu değişmeyen her adamın arzuladığı bir kavram olsa da, moda akımları şeklinde, yıldan yıla değişen ön plana çıkan estetik güzellik uygulamaları bulunuyor.

Son 3 yıldır favori estetik uygulamaları arasına giren örümcek ağı estetiği, bu yıl de, yine ipi göğüsleyecek benzer biçimde gaslıküyor. 

Güzel duyu plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op. Dr. Bülent cihantimur, ameliyatsız güzel duyu uygulamalarını geleceğin kozmetik cerrahisi olarak adlandırıp, hastaya özellikle iyileşme sürecinde biroldukça fayda sağlayan neştersiz işlemlerin, 2016 yılının estetik trendleri olacağını söyledi. Cihantimur: “artık eskisi gibi uzun iyileşme vakitçleriyle toplumsal yaşamdan koparan, hastayı eve kapatan ve bu şekilde psikolojisini bozan güzel duyu uygulamalar tercih edilmiyor. Aslında bu trend örümcek ağı estetiği ile başladı.

öğle arasında bu işlemi icra eden pek çok çalışan, iş hayatının arasında bulunan hastamız oldu. Kolajen yapıyı aktive eden bir tatbik olduğundan, günden güne sıkılaşan ciltleriyle, 6 ay içinde örümcek ağı estetiğinden son derece efsunk fayda gördüler” dedi. 

Op. Dr. Bülent cihantimur 2016 estetik trendlerini şu şekilde sıralıyor:

örümcek ağı estetiği

örümcek ağı estetiği cilt alt dokusunda ince uçlu iğneler vesilesiyle tıpkı örümcek ağı benzer biçimde yerleştirilen medikal iplerle yapılıyor. Zaman arasında kolajen yapının bu bölgede artmasıyla oluşan lifting mekanizmasının, cildi gerdiğini, toparladığını ve var olan kırışıklıkları yok ettiği gözlemleniyor. Her şeyden önemlisi, son derece ergonomik uygulamasıyla en doğal neticelerin alındığı bir teknik olarak göze çarpıyor. 

Kişiye özel planlamalar, cilt analizi

2016 yılında özellikle koruyucu (koruma) önlemler en trend hareketler arasında yer alacak. Artık insanlarda yaşlanmadan önlemler alma bilinci yavaş yavaş oturdu. Eskiden bireyler cildi tam manasıyla yıpranmadan herhangi bir tatbik yapmış oldurma taraftarı değildi. Fakat artık 30’lu yaşların başında botoks başta olmak üzere, medikal uygulamalardan faydalanıyor ve cilt analizi yapmış oldurarak, gelecekte karşılaşacakları problemlere müsait tedavi planlamalarına uyuyorlar. Bu da her vakit yaşı şu demek oluyor ki yaşlanma belirtilerini geriden kovuşturmak demek. 

Yağ enjeksiyonları

Kök hücreden zengin hale getirilmiş yağ enjeksiyonları bu yıl son aşama fazla kullanılacak. çünkü bireyler kök hücrenin ne kadar önemli bir yapı olduğunu ve son derece naturel bir manzara sağlamış olduğunı fark ettiler. Kliniklerimde kullandığımız ve soyadımla anılan cihantimur yağ transferi klasik yağ enjeksiyonlarından farklı bir tekniğe sahip. Kapalı lipokid metoduyla geliştirilen bu teknik sayesinde hastanın kendi yağından çekilen ve kök hücreden zenginleştirilmiş yağ dokusu daha uzun zaman canlı kalıyor ve kök hücrenin verdiği doğallık ve canlılığa ek olarak, daha fazla yağ toplanmasına vesile oluyor.

Cihan timur yağ aktarma sistemi, kalça büyütme (efsuntme), dudak büyütme, meme efsuntme, çarpık bacak düzeltme ve daha biroldukça bölgede güvenle kullanılabiliyor. özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde örümcek ağı estetiği ile entegre edilerek yapılabilen bu uygulama ondan sonra, hastalar herhangi bir şişlik, morarma ya da acı hissetmeden, anında iyileşme dönemi yaşayabiliyorlar. Ek olarak çekilen yağlar bu teknik sayesinde yüksek oranlarda toplanabildiği için, yöresel yağlanmanın da önüne geçilebiliyor.

Ameliyatsız meme ve popo büyütme (efsuntme)

Dediğim şeklinde cerrahiden olabildiğince uzak (öte) durmaya çalışan bireylerin bir diğer tercihi ise, dolgu uygulamaları olacak. Medikal dolgular sanılanın aksine ancak yüz bölgesinde kullanılmıyor. Ameliyatsız meme ve popo efsuntme için geliştirilmiş medikal dolgular, son aşama güvenli ve güzel duyu neticelerin alınmasına yarar sağlıyor. şayet göğüslerde sarkma yada biçim kaybı yoksa, meme dolgularıyla izsiz bir şekilde 1-2 cup göğüsleri büyütmek olası olarak mümkündür.


Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes