Kaş Kaldırma Estetiği İle Daha Genç Görünebilirsiniz

Kaş kaldırma estetiği ile daha genç görünebilirsiniz




Kaş düşüklüğü yüzün olduğundan daha yaşlı ve ferdin daha üzgün görünmesine neden olur.Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op.Dr. Fatih dağdelen, kaş kaldırma estetiği ile yüzün daha genç görünmesi sağlanabilir.

“kaş kaldırma estetiği eğer kaş düşüklüğü ileri seviyelerde ise cerrahi tekniklerle tedavi edilir. Kaş kaldırma estetiği ile kaşlardaki düşüklük düzeltilerek yüzde niçin olduğu yorgun ve üzgün manzara giderilebilir. çoğu zaman orta yaş ve üstü kadın ile erkeklere tedavisinde kullanılan bir prosedürdür. Böylece ferdin daha genç, daha enerjik ve daha güzel duyu görünmesi sağlanır.”

Kaş kaldırma estetiği yüzün daha genç görünmesini sağlar
“şayet kaşlarınız yorgun ve üzgün bir görünüme sebep olacak düzeydedüşükse siz de kaş kaldırma estetiğinden faydalanabilirsiniz. Kaş kaldırma estetiğinde ameliyat görüntüsü kameralı çok küçük bir cihaz kullanılarak monitöre aktarılır.  Endoskop adı verilen bu aygıt saç çizgisinin arkasına gizlenmiş 2-3 santimlik minik kesilerden sokularak derinin altındaki kas ve öteki dokuları net bir halde görünmesine olanak sağlar. Ardından oluşturulan başka kesilerdengirilerek kaş kaldırma operasyonu gerçekleştirilir.

Kaş kaldırma estetiği sonrası iyileşme periyodu nasıldır?
“kaş kaldırma estetiğindeçok küçük kesiler uygulandığı için hastalar ameliyat ondan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamaz. Ayrıca endoskopik kaş kaldırma daha kısa iyileşme periyodu gerektirdiği için hastalar düzgüsel aktivitelerine daha erken dönebiliyorlar. Endoskopik kaş kaldırma estetiği hastanın tercihine gore genel yahut lokal anestezi uygulanarak yapılabilir.”

Ameliyatsız teknikler ile kaş kaldırma estetiği nasıl yapılır?
Güzel duyu, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op.Dr. Fatih dağdelen “ileri seviyede olmayan kaş düşüklüklerinde ise botoks ve dolgu enjeksiyonu teknikleri kullanılabilir. Botoksenjeksiyonu kaş ameliyatsız bir halde kaldırılabilir. Hem de göz çevresi, alın ve kaş bölgesindeki diğer yaşlanma emareleri de tedavi edilebilir. Hasta ameliyatsız teknikler ile birkaç dakikalık bir enjeksiyonu uygulaması ile daha genç ve daha güzel bir görünüme kavuşabilir.Botoks ve dolgu enjeksiyonu sonrası iyileşme dönemi olmadığı için tedavinin neticeları derhal görülür hale gelir. Kaş düşüklüğü sorunu olan herkes estetik cerrahinin sunmuş olduğu teknikler ile bu sorundan rahatlıkla zahmetsiz bir şekilde kurtulabilir.”

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes