Symmetryfund

Symmetryfund ile Aylık Düzenli Kâr Payı!

Üçüncü yazıyı yazacağım demiştim ancak bunun daha erken bir saatte olacağını tahmin ediyordum. Birazdan yazarım, birazdan yazarım, bir beş dakika dışarı çıkayım derken gece 12'yi yaptık neredeyse. Daha önce dediğim gibi bu ico bana sitedeki iletişim formu ile ulaştırıldı. Malesef tokenlarını ücretsiz edinmek için bir güzellik yapmamışlar ancak daha önce bahsetmediğimiz bir konuyu içeriyor. Konumuz kripto yatırım fonu.

Nedir diye sorarsanız. İcodan topladıkları paraları icoyu yapan profosyonel bir ekip şu anda en değerli yatırım olan, kripto yatırımlarında değerlendirecekler ve ay sonunda yapılan kârın yönetim ücreti düştükten sonra yarısını ethereum olarak dağıtacaklar diğer yarısı da büyüme fonu olarak sistemde tutulacak. Bildiğim kadarıyla taas projesi benzer bir mantıkla kurulmuş ve tutanlara iyi para kazandırmış durumda. Sonuçta kripto piyasası hali hazırda en acemi insanın bile rahatlıkla para kazanabileceği bir piyasayken, bir de bunu profosyonellerin yönetmesi çok daha kazançlı olabiliyor.

Şu ana kadar 3500 civarında etherum toplayarak soft cap'leri olan 3000 ethereum rakamını geride bırakmışlar. Aldıkları paranın %70'i ile kripto al-sat'ı yapacaklar, %20'sini icolara yatıracaklar, %10'u da rezerv olarak kenarda tutacaklar. Fark ettiyseniz kendilerine hiç bir şey almadılar. Alacakları ücret sadece ay sonlarında kâr yapmaları durumunda alacak oldukları yönetim payları. Icolarının iki round'u olacak, ilki şu anda süren ve 10 şubatta sona erecek olan, ikinci round ise 11 Şubat 10 Nisan arası gerçekleşecek olan. İlk rounddan alan herkesten %7,5 başarı yönetim payı alacaklar, ikinci round'da katılanlardan ise 100 eth üzeri katılanlardan yine %7,5 altında katılanlardan da %15 yönetim payı alacaklar. Bu yüzden eğer almayı düşünüyorsanız bunu 10 şubata kadar yapmaya bakın.


Her kâr yaptıkları ay, o ayın 3. günü ethereum olarak hesabınıza kâr payını alacaksınız (tabi başarı payları düştükten sonra) Taas'tan burada artısı, ödemelerin ayda bir olması ve gününün ne zaman olduğunun net bir şekilde söylenmesi. Taas genelde 3 ay yatan, sonda fiyatı artan bir token, çünkü eth alan çekiliyor kenara 3 ay sonra tokenı geri alıyor. Aylık bazda da benzer şeyler olabilir ancak üç aylıktan daha az olacaktır. Ayrıca Taas parayı ne zaman yatıracak diye papatya falı açıyorsunuz, bunda ise her ayın üçünde emekli maaşını alan dede gibi ethereum cüzdanının başına geçip, ödemeyi görebileceğiz.

Kâr paylarını almak için yapmanız gereken symmetryfund tokenlarınızı kar payını destekleyen bir exchange'de veya myetherwallet gibi private keylerinizi kendiniz tuttuğunu bir cüzdanda saklamak. Bir başka güzelliği, günlük olarak ellerinde tuttukları tüm portföyü rapor olarak sunacak olmaları. Taas da aynı şeyi yapacaktı ama platformlarında neredeyse hiç bir şey yok. O nedenle ellerinde ne olduğunu görünce, ne kazandıklarını ve ne dağıtacaklarını tahmin etmek kolay oluyor, dolayısıyla da tokenı almak veya satmak kararlarını verebiliyorsunuz.



Sonuç olarak mantıklı duran bir ico Symmetryfund. Daha bayağı para toplarlar, kendi yatırım yapmaktansa işi %7.5 masraf karşılığında profosyonellere bırakmak çok da mantıksız durmuyor.  Hard capleri olmayan icolarında, ne kadar para o kadar büyük portfolyo demek. İzlemekte fayda olan bir proje.

Website: https://symmetry.fund
Whitepaper: http://symmetry.fund/wp-content/uploads/2017/12/Whitepaper-Eng.pdf
Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1023029

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes