Yağ aldırma işleminde iz kalır mı?

Yağ aldırma işleminde iz kalır mı?


“yağ aldırma doğrusu liposuction operasyonunda fakatç vücudun rejim ve egzersize karşın erimeyenbölgelerindekiyağ fazlalıklarını almaktır. Yağ aldırma estetiği hem hanım ve bununla beraber erkeklere uygulanabilen bir prosedürdür. Kadınlardagıdı, kol, sırt, bel, karın üst ve alt kısmı, genital bölgenin üst kısmı, basen, bacak içi, diz içi bacak ön yüzü, baldır dediğimiz bölgelere uygulanırken erkeklerde en sık meme, karın, bel bölgelerine uygulanır.”

Bölgesel (Yöresel) incelme nasıl yapılır?

“bazı vücut tiplerinde kg alındığında özellikle bazı bölgelerden daha çok alınır verildiğinde ise en geç bu bölgelerden verilir. Yağ aldırma operasyonunda fakatç vücudun dirayetli bölgelerindeki yağları azaltmak ve vücudun düzgüsel şekline girmesine sağlamak için yapılır. Yağ aldırma uygulamasında genel yada lokal anestezi kullanılır.

Liposuction yöntemi ile fazlalık olan yağ bölgelerindeki dirayetli yağlar çekilerek alınır. Inceltme istenen bölgeye özel bir serum enjekte edilerek verilen devalar sayeinde bölgedeki yağların çözülmesi sağlanarak alınır. Yağ alma operasyonunda herhangi bir komplikasyon gerçekleşmez. Liposuction işlemi ondan sonra iz kalmadığı için operasyon geçirildiği anlaşılmaz.”

Yağ aldırma teknikleri nedir?

Yağ aldırmaişlemi farklı tekniklerde uygulanabilir. Bunlar lazer ya daultrasonik enerjidir. Lazer destekli liposuction teknikleri (yöntemler) ile daha kontrollü bir biçimde yapılabilir. Hedef vücut şekillenmesini en iyi şekilde (güzel) düzenleyerek hastayı memnun etmek ve işlemi en düzgün (iyi) şekilde gerçekleştirmektir. Güzel duyu meydana getirilen bölgede kargaşa, pütür ya da iz kalmaz.

Yağ aldırma işlemini meydana getiren cerrahın çok dikkatli olması gerekir.Liposuctionişlemi eşit noktalardan birkaç küçük kesi içerisinden girilerek gerçekleştirilir. Tatbik hemen sonra ilk birkaç gün bu girişlerde minik kızarıklar ve şişlikler oluşabilir. Sadece hastanın gmeşhurk yaşantsıcaklıknı etkilemeyecek ölçüde seyreder ve çabucak iyileşir.

Güzel duyu plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op. Dr. Fatih dağdelen“liposuction işlemi sonrası hastaya korse giydirilerek 3 hafta süresince kullanması önerilir. Teknisyenın peşinden vücudun tam formuna ulaşması ve şeklinin tamamen ortaya çıkabilmesi için birkaç ay gerekir.

Kısacası iyileşmenin ve vücut formunun tam olarak ortaya çıkması hastanın liposuction uygulandığı bölgeyle ve uygulanan teknikle doğru orantılıdır.”


Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes