BuzzShow Token - buzzshownetwork - BuzzShow Coin

BuzzShow Token - buzzshownetwork - BuzzShow Coin


BuzzShow Hakkında

Buzzshow, içerik yaratıcıların, küratörlerin ve izleyicilerin çıkarlarını öncelikle belirleyen bir platform sağlamak için blok zincir teknolojisini benimseyen ilk video sosyal ağ sitelerinden biridir. Blockchain, BuzzShow'da videoların oluşturulması, paylaşılması ve görüntülenmesini teşvik eden kriptokrasi olarak Goldies'i kullanıyor. Platform üyeleri yalnızca bir içerik oluşturucu olarak kazanmakla kalmaz aynı zamanda videoları paylaştıklarında ve videoları izlediklerinde kazanırlar. Bu, katılımcıların platforma katkıda bulunmalarına ve para kazanmalarına olanak tanıyan tamamen geliştirilmiş ilk sosyal video ağı.
Platform, içeriğin gerçekten desantralize edilmesini sağlamak için gelecekteki sürümlerinde IPFS (Gezegenler arası Dosya Paylaşımı) niyetinde. Bu, çoğu video web sitesinde olduğu gibi dosyaları merkezileştirilmiş bir veritabanına dayanmaksızın depolanmasını sağlar. Sonuç olarak, videoların birden çok sistemde tutulacağı için, herhangi bir DOS saldırısı veya fidye saldırılarına açık olmaz. Avantajı, merkezileştirilmiş veritabanına bağlı video akış yöntemlerinden daha hızlı, daha açık ve daha güvenli olmasıdır. Bu teknoloji, BuzzShow için kullanışlı olduğundan, platformun bant genişliği maliyetlerini önemli ölçüde düşürürken merkezden uzaklaşmasına izin verir. BuzzShow, reklamlardan ve premium aboneliklerden elde edilen gelirin, içerik yaratıcıları, küratörleri, pazarlamacılar ve reklam ajansları dahil tüm "gıda zinciri" arasında adil bir şekilde dağıtılmasını sağlamayı taahhüt eder. ve tüketicileri platformdaki katılım ve popülerlik seviyesine göre değiştireceklerdir. Çoğu diğer video paylaşım siteleri, 55-45 gelir paylaşımı yüzdesi şemasını kullanan YouTube'da olduğu gibi reklamlardan elde edilen gelirin yaklaşık yüzde 50'sini korur veya tüm geliri Facebook ve Twitter'da olduğu gibi kendilerine saklar. Bu şema çerçevesinde, içerik yaratıcıları ve küratörleri, eserin çoğuna rağmen, gelirin geri kalan kısmını paylaşmaya zorlanmaktadırlar.Buzzshow, içeriğin yaratılmasından elde edilen gelirde tüm taraflara bir kaza yapmasını sağlayarak endüstriyi aksatmayı amaçlıyor.
Platformdaki ilk kullanıcılar videoyu platforma yüklediklerinde para kazanacaklardır. Bu, Goldies'i sitenin talebi gelmeden bile kazanmanın çok basit bir yoludur. Ayrıca sitedeki teyit edilen her başvuruyla da kazanabilirsiniz. Kullanıcı başvurularına göre kayıt yaptığında, bazı Goldies alıyorlar. Bir diğer özellik ise kanal oluşturma ve ücretsiz video yükleme olanağı. Hiçbir ücretli seçenek içerik yaratıcılarına daha fazla sermaye imkânı sunmaz. Herkes aynı fiyata başlar ve herkes için tamamen özgürdür. Bu, firmaların, platform üzerinde tercihli muamele için ödeme yapmasını önermektedir. Goldies göndererek favori içerik oluşturucularını destekleyeceklerdir. Bu Goldies'e Patreon ve diğer bağış platformları gibi çirkin bir işlem ücreti tahakkuk ettirilmez, aksine sıfıra yaklaşan bir mikro işlem ücreti tahsil edilmez.
Ayrıca, içerik oluşturucuları, içeriği yüksek kaliteli ise Goldies kazanmalarına izin vererek içeriğine satış yapabilirler. Kullanıcılar, bu premium içeriğe, platformda kazandıkları Goldies'i ödeyerek erişebilirler. Reklamverenler, reklamların doğru hedef kitleye yönelik videolara yerleştirilmesini sağlamak için doğrudan içerik yaratıcılarına ve küratörlerine ödeme yapabilecektir. Bu, reklamverenden herhangi bir girdi almadan rasgele reklam yerleşiminden daha etkili bir stratejidir.
Platformun farklı kullanıcıları siteye yaptıkları katkılardan farklı fayda sağlayacaktır. Bu grupların her biri için spesifik faydalar aşağıdaki gibidir:
  1. Video yaratıcıları hem içeriği yaratma hem de kanallarına ekleme ve kullanıcıların videoyu gördükleri zaman Goldies kazanır. Bu, video oluşturuculara gelir elde etme şansı verir. İsterseniz prim de alabilirler.
  2. Video küratörleri, bir videoyu her paylaştıklarında veya kanallarında bir video izlendiğinde Goldies'i kazanacaklardır.
  3. Görüntüleyenler, platformda video izlediklerinde Goldies kazanacak ve en sevdikleri içerik oluşturucularından gelen premium içerik için bu Goldies'i ödeyebilecekler.
  4. Reklamverenler, küratörler veya belirli içerik oluşturucularından reklam alanını ödemek için Goldies'i satın alabilirler.
  5. Doğrulayıcılar, reklamverenlerin yalnızca reklamcılık alanına dayalı olarak pazarlamasını sağlamak için videoda bulunan reklamları doğrulamaktadır. Bu doğrulayıcılara Goldies kullanılarak ödeme yapılır.
  6. Moderatörler, içerik oluşturucular tarafından paylaşılan içeriğin şartlar ve koşullara uyup uymadığından emin olarak Goldies kazanır. Kullanıcıların şartlarını ihlal etmemelerini sağlamak için ırkçılık ve uygunsuz içerik gibi konuları bayılıyorlar.
  7. Geliştiriciler / Platform Goldies'in bazılarını kendileri için saklı tutuyor. Ek olarak, platforma tanıtılan tüm eklentilere ve yükseltmelere dayanarak para kazanıyorlar.
  8. Buzzshow, diğer merkezi olmayan depolama firmalarıyla irtibat kurarak ve içerik sahiplerinin videoları bloğa yüklemek için küçük bir ücret ödemesine izin vererek bir depolama seçeneği sunacak.
İletişim



Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes