Ücretsiz Bitcoin Kazanma Yöntemi: Airdrop!

Ücretsiz Bitcoin Kazanma Yöntemi: Airdrop!





Son yıllarda sürekli artan fiyatıyla ucundan bucağından girmek istediğimiz bitcoine, paramızı riske etmeden nasıl dahil olabiliriz?


Bunun iki yöntemi var, ilki faucetler. Faucet kısaca anlatmam gerekirse, belli bir sürede bir sitedeki bir alana tıklayarak, ufak ufak bitcoin kazanılan bir yer. Ancak sıkıntısı şu, sürekli 5 dakikada 1 tıklanılan sitede ayda 1 dolar değerinde belki kazanıyorsunuz belki kazanmıyorsunuz (site iyi bir site değilse, bu parayı da alamıyorsunuz). Harcadığınız eforu başka bir şeye harcasanız kazanacağınız paradan hayli hayli az getirisi. O yüzden bu blog sayfasında faucetler hakkında ilk ve son kez yazıyorum.


İkinci yöntem ise sitemizin konusunu oluşturuyorlar. Airdrop'lar! Airdropu, coin yaratıcılarının, ürettikleri veya üretecekleri coinlere, bilinirlik kazandırmak ve yatırım getirtmek için dağıttıkları bedava coinler olarak tanımlayabiliriz. Genelde 10$ değerinde olsa da zaman zaman daha az veya daha fazla değerde coin alınabiliyor. Bunun için de harcanacak efor, basit bir mail şifre belirlemekten öteye gitmiyor. Ayrıca çoğu airdrop, öneriniz ile airdrop'a katılan herkes için size bir airdrop daha veriyor, çevrenizde sizin linkinizle üye olacak 5 kişi bulunuyorsa, ilk üyelik + 5 referral ile elde edeceğiniz coinin değeri 60$ civarında olacaktır.


Alınan coinler, ya günü geldiğinde exchange sitesinden bitcoine çevriliyor, ya da yatırım amaçlı elde tutulmaya devam ediliyor. Projeye göre karar vermekte fayda var. Bazı zamanlar coin arzı iptal olabiliyor veya aldığınız coinler hiç bir zaman exchange'e çıkmayabiliyor, bu durumda coinleriniz çöp oluyor ama bunun için ne efor ne de para harcamadığınızdan dolayı, yine ortada bir kayıp yok.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes