Kefilsiz Kredi Veren Bankalar Hangileridir?

Kefilsiz kredi veren bankalar 2016





Kefil işlemleri ile uğraşmak istemiyorsanız kefilsiz kredi kampanyaları sunmakta olan bankalara başvurabilirsiniz.

Kefilsiz kredi iyi mi alınır?
Bankalardan kredi çekmek isteyen insanoğlu özellikle kefil göstermek türünde güvenceye dayalı olan problemler çıkartan bankalar ile birlikte çalışmak istemezler. Bir çok banka da bu durumun farkında olduğundan dolayı son yıllarda kefilsiz kredi veren bankaların sayısında gözle görülür bir artış yaşanmaya adım atmıştır. Bankalar kendi prensipleri çerçevesinde özel kampanyalar yaparak belirlenmiş olan bazı limitlere bakılırsa kefilsiz krediler sunmaktadırlar.

Bankaların sunduğu kefilsiz kredilerin limitleri 5.000 tl ile 20.000 tl içinde değişebilmektedir. Kefiliniz olmadığı zaman bankanın kendisini güvence dibine alabilmesi için bazı belgeleri sizden talep edebilmesi söz mevzusu olabilir. Bankaların kefilsiz kredilerde ilk isteyecekleri belge gelir belgesi olacaktır. Elde ettiğiniz gelirinizin yüksekliği sizin bankadan kefilsiz kredi alabilme oranlarınızı ciddi bir halde yükseltecektir.

Kredi notunuz yüksek ve gelir belgeniz bankanın istediği oranda ise 20.000 tl’ye kadar kefilsiz kredi imkanlarından yararlanabilirsiniz. ülkemizde uygun faiz oranları ile kefilsiz kredi alabileceğiniz bankalar içinde şekerbank, akbank, halkbank, vakıfbank, yapı kredi ve ing bank şeklinde bankalar bulunmaktadır. Kefilsiz kredinizi alabilmek için bankaya başvurunuzu kendiniz yapmalsıcaklıknız.
Kefilsiz kredi talebinde bulunmak ve kefilsiz kredi alabilmek için tc kimlik numaranız ile size müsait olarak belirlediğiniz bankaya kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Sizler için yukarıda sıraladığımız bankalara başvurarak kredinizi alabilirsiniz. Maaş geliri yahut üzerinize kayıtlı bir mülk mevcut ise kefilsiz olarak kredi çekebilme işleminiz daha kolay olacaktır.

Ek olarak ev hanımlarına ve öğrencilere de kefilsiz kredi sunmakta olan bankalar mevcuttur. Ev hanımlarının kefilsiz kredi çekebilmesi için aile hasılatını belirtmesi ya da üzerine kayıtlı olan mülkü bankaya bildirmesi kafi olacaktır. öğrenciler ise kefilsiz kredi imkanlarından yararlanabilmek için öğrenci olduklarını bankaya lüzumlu belgeler ile ispatladıkları takdirde özel kampanyalardan yararlanarak öğrenciye kefilsiz kredi imkanlarından yararlanabilirler.

öğrencilere sunulan kefilsiz kredilerin tutarları ise bankalara bakılırsa değişebilmektedir. Bir tek çoğu banka öğrencilere kefilsiz krediyi en az 5.000 tl olarak sunabilmektedir. Kredi ihtiyacınız var ve kefil gibi güvence gösterebileceğiniz bir fert bulamıyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes