Kasko Nedir? Kasko Neye Denir?

Kasko Nedir? Kasko Neye Denir?



Kasko sigortası
özellikle yoğun trafiğe sahip efsunk şehirlerde her türlü sürücü var. Ne kadar araç sürüşünüze güvenirseniz güvenin, olmadık bir zamanda kötü bir sürprizle karşılaşmak kaçınılmaz olabilir. üstelik her vakit araç bırakılacak emin bölgeler de bulunmuyor. çoğu zaman yol kenarlarına bırakılıyor. Kısaca risk her zaman var.

Kasko sigortası, en rahat anlatımı ile, bir aracın kaza yapması, çalınması, yanması veya kötü niyetli kişiler tarafından bir şekilde zarar verilmesi durumunda, araç sahibinin bu zararlarını karşılayan sigorta türüdür. Yapmış oldurılması mecbur değildir ama her araç sahibi kendini, kasko sigorta yaptırmaya zorunlu hisseder.

Sadece araba sahipleri de değil. Karayolunda kullanılabilen motorlu yada motorsuz araçlar, romörklar yada karavanlar, iş makineleri ve lastik tekerlekli traktörler için de kasko sigortası yaptırılabilir.

Bir kasko sigortası, esas olarak şu beş temel güvenceyi sağlayabilir:
Aracın bir başka motorlu yada motorsuz araçla çarpışması sonucu ortaya çıkan hasarlar
Araç kullanılırken yada park halindeyken, başka bir aracın yada cismin çarpması yada aracın bu şekilde bir cisme çarpması kararı oluşan hasarlar
Araca, üçüncü kişilerin kötü niyetli olarak yada şaka yaparken verdiği zararlar
Aracın yanması ile oluşan hasarlar
Aracın çalınması yada çalınmaya uğraşılması sırasında ortaya çıkan hasarlar

Yeni meydana getirilen düzenlemelerle kasko sigortası da birkaç şekilde yapılabiliyor. örneğin yukarıda rakamlan güvencelerin tüm bunlar değil de birkaçı alınıyorsa bu dar kasko sigortasıdır. Bu güvencelerin tüm bunlar alınıyorsa bu kasko sigortasıdır. Araç sahibi bu temel güvenceler yanında ek başka güvenceler de alıyorsa bu genişletilmiş kaskodur. Ama temel güvenceler yanında ek güvencelerin hepsi birden alınıyorsa bu tam kaskodur.

Ulus olarak sadece başımız her hangi bir konuda dara sıkıştığı zaman çare arayışları içerisine gireriz. Ayrıca sorunnın baş vermemesi için lüzumlu tedbirleri çoğu vakit almayız. Bunun yanında sıkıntı ortaya çıktığı andan itibaren minimum derecede zararla atlatmak için lüzumlu ismimları da atmıyoruz. Kasko sigortası için de benzer durumlardan bahsedersek yanlış şeyler söylemiş olmayız. ülkemizde yaşayan insanoğlu sıfır araç aldıkları vakit kaza yapmam diye kasko yapmış oldurmaz.

Taksit ve taksitle ödeme
Ancak doğabilecek en ufak bir sorunda büyük bir maddi külfet ile karşı karşıya kalın kasko yapmış oldurmış olmanın ne kadar önemli bir mevzu bulunduğunu da anlamış oluyoruz. Buna gore isteğe bağlı bir sigorta sistemi olan kasko sigortası son derece önemli bir sigorta sistemidir. Karayolunda etken olarak etkinlik yayınlayan motorlu, motorsuz her türlü taşıt için bu sistemden faydalanması mümkündür. Kasko en eski sigorta sistemlerinden biri olduğu için bu anlamda birçok nitelikli bilgiye de sahibizdir. çoğu zaman görmüşüzdür yada duymuşuzdur.

Araç pert oldu ancak sigorta şirketi karşılamadı veya araç sele kapıldı ancak sigorta şirketi masraflarını karşılamadı. Bunun yanında full diye tabir ettiğimiz kaskoların da aslına bakarsak full olmadığını görmüşüzdür. Işte bu sebeplerden ötürü kasko yapmış oldurırken içeriğini çok iyi bir şekilde değerlendirmek ve bu anlamda nitelikli bilgilere haiz olmak gerekmektedir. Sırf ucuz diye elde etmek istediğimiz kaskolar gün gelir bize eziyet olur. Sıfır araç aldınız yada ikinci el aldınız ve kasko yaptırmak istiyorsunuz. Bu anlamda sizlere kalifiye bilgiler sunacak ve verilen hizmeti sizlere açıklayacak bir firma ile iletişime geçmelisiniz.

Bana bir şey olmaz demeyin. Kaza yapmak çoğu vakit ferdin elinde olan bir şey değildir. Siz çok iyi bir araç kullanıcısı olabilirsiniz. Her ne kadar iyi araç kullanıyor olsanız da karşınızdaki kişi sizin yaşamınızı tehlikeye atacak hamlelerde bulunabilirler bundan dolayı vasıtalarınızı kasko yaptırmanız sizler için son derece kalifiye bir safha olacaktır. Işe bundan dolayı sizleri nitelikli hizmet veren firmamıza bekliyoruz. Firmamıza hizmet başvurusunda bulunduğunuz andan itibaren sizin için bu on beş firmadan da fiyat teklifi alınmaktadır. Tek sigorta şirketindan sa on beş sigorta şirketinın her birinden farklı içeriklerde teklifler almanız sizin için çok daha müspet olacaktır. Bu yolla hem fiyatlandırma kriterlerini görecek aynı zamanda kasko içeriklerini öğrenerek neleri kapsayıp neleri kapsamadığını göreceksiniz. Eğer isterseniz paket içeriklerini sizler için yorumlayabilir ve nasıl bir hizmet aldığınız konusunda sizleri bilgilendirebiliriz. Son aşama işlevsel bir mekanizma ile işleyen bu sistemden en çok verim olabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Tesvikiye Garaj İstanbul ® | Mini Onarım | Sunroof ve Dolu Hasar Tamiri Auto King Kurumsal ve Bireysel Müşterilerine Profesyonel Servis Hizmetini Sunar.mini onarım,auto king,sunroof tamiri,dolu hasar tamiri,istanbul eniyisi.

    YanıtlaSil
  2. sunroof tamiri ve mini onarım

    YanıtlaSil

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes