Tatil Yapmanın Güvenilir Adresi

Tatil yapmanın doğru ve güvenli adresi

www.etstur.com



Bizim ülkemizde tatil yapmanın en doğru ve güvenilir adresi etstur, misafirlerine farklı satış kanallarından ulaşarak alternatif çözümler öneriyor. Vakitı kısıtlı olan misafirlerine hem web sitesi aynı zamanda mobil aplikasyonu ile hızlı ve emin online rezervasyon hizmetini yada mevzusunda uzman seyahat danışmanları eşliğinde hizmet veren etstur çağrı merkezi'ni (444 0 387) öneriyor. Karşı karşıya bilgi alarak, kataloglar ve gezi danışmanları eşliğinde tatilini organize etmek isteyenlerin yardımına da türkiye'nin dört bir tarafındaki etstur acenteleri koşuyor.

Online satış:

şayet tercihiniz web üzerinden, rezervasyon yapmaksa türkiye'nin en çok ziyaret edilen ve en sık güncellenen gezim portalları arasındaki www.Etstur.Com sizi bekliyor. Internet sitesi üzerinden yurt içi otel, yurt dışı otel, yurt dışı turlar, kıbrıs otel, şehir oteli, kültür turları, etstur gemileri turları, armağan kart ve tayyare bileti şeklinde ürünleri satın alabilir, kampanya haberlerini, son dakika fırsatlarını ve çok özel indirimleri inceleyebilirsiniz.

Inceledikten sonrasında seçtiğiniz ürünleri satın almak için farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor. Bunlardan ilki havale/eft ödeme seçeneği ve yapılacak rezervasyonlar, muamele yapılan tarihten sonraki gün, 14.00'e kadar opsiyonlu oluyor. Tercih ettiğiniz dinlence hizmetini internette emin alışveriş yapabilmek için geliştirilmiş bir hüviyet doğrulama sistemi olan 3-d secure ile de bankanızın sayfasına yönlendirilerek satın alabilirsiniz. öteki bir ödeme sistemi de bkm express. Bu sistem, kart bilgilerinizi paylaşmadan, güvenle alışveriş yapmanızı sağlayan hızlı, basit ve ücretsiz bir hizmettir. ödeme yaparken yönlendirileceğiniz www.Bkmexpress.Com.Tr sitesine üye olurken kullandığınız, kullanıcı adı ve şifreniz ile uygulamaya giriş yapmanız gerekiyor. Rağmenıza çıkan ödeme monitöründan muamele yapmak dilediğiniz kartı ve ödeme şeklini seçerek ödeme yapabilirsiniz.
Paypal ise en bir diğer güvenli ödeme sistemi. Bu sistemi kullanabilmek için öncelikle www.Paypal.Com üzerinden ücretsiz hesap açmalısınız. Sonrasında kredi kartlarınızı hesabınıza ekleyebilir ve ödeme anında paypal seçeneğini seçebilirsiniz. ödemenizi tamamlamak için paypal'ın emin ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Etstur armağan kart ise son ödeme alternatifiniz. Etstur armağan kart sahibiyseniz seçmiş olduğunuz ürünle alakalı ödeme adımlarına geldiğinizde, armağan kart ile ödeme ismimını seçtikten sonra kart numaranızı ve doğrulama kodunuzu girmelisiniz. ürün tutarı kadar ödeme kartınızdan düşecektir. Kalan miktarı sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Eğer ürünün meblağı kart limitinizden fazla ise kalan bölümünı kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
Emin tatil satın almanın keyfini yaşarken, rezervasyon sonrasında ihtiyaç duyacağınız desteği de etstur çağrı merkezi'nden almanız mümkün.

Etstur mobil aplikasyon
Bir ios uygulaması olarak tasarlanan etstur mobil aplikasyonu online alışverişi parmaklarınızın ucuna getiriyor. Apple store'den kolayca indirebileceğiniz aplikasyon ile yurt içi, yurt dışı, kıbrıs ve şehir otellerini detaylı olarak inceleyebilir, tarih aralıklarınıza karar verebilir ve hızlıca online olarak tatilinizi organize edebilirsiniz. Uygulamayı buradanindirebilirsiniz. Online rezervasyon ondan sonra ihtiyaç duyacağınız desteği ise etstur çağrı merkezi'nden almanız mümkün.

Tatilde bir numara: 444 0 387
Rezervasyon talepleriniz için 444 0 387 (ets) nolu, 7 gün, 09.00-00.00 saatleri arasında hizmet veren etstur çağrı merkezi'ne türkiye'nin her yerinden beklemeden sorunsuz bir halde ulaşabilirsiniz.

çağrı merkezi ile telefonda, özel eğitimli seyahat danışmanları tarafınca size tafsilatlı bir şekilde bilgi veriliyor. Peşinden sesli yanıt sistemi sayesinde kredi kartı numaranızın tüm bunlarnı vermeden, hızlı ve emin bir şekilde rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Tatilinizi satın aldıktan sonrasında gerekli evraklar sistem üzerinden otomatik mail veya faks kanalıyla tarafınıza, tasdikınız için iletiliyor.

çağrı merkezimiz teknolojik alt yapısı sayesinde önceki seyahatlerinizi, memnuniyetinizi veya taleplerinizi görüntüleyerek sizleri en doğru şekilde sonraki tatiliniz için yönlendiriyor. Ek olarak web sitesi üzerinden bırakılan "sizi arayalım" taleplerinize de vakitında geri dönüşler yapılıyor.
Acenteler: türkiye'nin dört bir yanında 150 acente
Bulunduğunuz şehirde yer edinen etstur acentesi aracılığı ile tatilinizi en ufak bilgilerina kadar planlayabilirsiniz. Türkiye genelinde hizmet veren 150'nin üzerinde gezi acentesi, eğitimli ve güler yüzlü gezi danışmanları ile sizi bekliyor. şehir merkezlerinde konumlanan acentelerin yanı sıra avmlerinde de haftanın 7 günü eksiksiz hizmet veren 50 tane acentemiz bulunuyor.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes