Helbiz Token - HBZ Coin

                          Helbiz - yenilikçi araba kiralama!

İyi günler, sevgili dostlar! Bu yazıda sizinle yaptığımız konuşmada nakliye üzerinde durulacak. Ancak sadece nakliye ile ilgili değil, onun kirası hakkında. Bir arabaya sahip olmak için çekirdeğini kabul etmek, lüks değil, oldukça yaygın. Bazen ailede değil, bir araba değil. Ancak kabul etmeniz gerekir, araba çoğu zaman dururken çok kısa sürede hareket halindedir. Ancak tüm olası masrafları gerektirir. Gibi: sigorta, vergi, hizmet. Ve hepsinin bedelini iyi para. Makine buna değerse ve size kar getirmiyorsa, ancak yalnızca paranızı harcarsa biraz mantıklı davranın. Nasılsın Bu durumdan nasıl çıkılır? Ve her şey çok basit! Size Helbiz platformunu sunuyorum. Nasıl bir proje olduğunun ve sahip olduğu avantajların birlikte çalışalım.
Helbiz - tabiatına göre bir platform, bir araba kiralamanıza izin verir. Aynı zamanda çok basit ve uygun bir şekilde yapabilir ve en önemlisi dünyanın herhangi bir yerinde yapabilirsiniz. Ayrıca, otomobiller, otomobil sahibi olmak için kâr elde etmek isteyen sıradan kullanıcılar tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca, bu platformda bir otomobil kiralayacak olan müşteriler yolda arabanın zamanını ödeyecek. Ayrıca, kiralık araba ile sınırlı olmayacaktır. senin takdirine bağlı olarak, bir bisiklet ve uçak veya tekne olarak, örneğin, alabilir! Burada gerçeği, bölgenizde neyin bulunacağına bağlıdır. Ayrıca, kira çok rahat bir araç kiralama sistemi sayesinde muhtemelen çok hızlı ve basit bir şekilde yapılacaktır.
Kullanıcılar, engelleme ve akıllı sözleşmeler gibi modern teknolojiler sayesinde her iki tarafın da işlemin tüm şartlarına uyacağından emin olabilirler. Ve herkes tatmin olacak. Ayrıca, işlemler, bu konuyla doğrudan bağlantılı olarak, üçüncü şahısların katılımı olmaksızın gerçekleştirilecektir ve bu da son derece uygundur.
Helbiz platformunun ana avantajlarının yanı sıra ilkesini de düşünmeyi teklif ediyorum:
1. Araçlar için mükemmel ve verimli arama. Gerçekten ihtiyacınız olan şeyleri alabilirsiniz.
2. Dahili Helbiz simgesi için başka bir kripto para birimi değiştirin, doğrudan platformun içindeyken üçüncü taraf sitelerine başvurmayın.
3.Ayrıca platformda dahili simgesi saklamak için kendi çantası olacaktır.
Şimdi Helbiz platformunun çalışma şekli hakkında:
1. Müşteri aramaya bakar, o zaman ihtiyacı olan aracı arar.
2. Tarafların kimliğinin onaylanması. Hem kiralayan hem de kiracı.
3.Daha sonra işlem şartları belirlenir. Örneğin, araç hangi hatlarda ve hangi oranda bir insana sağlayacak. Ve eğer bu şartlar altında tam bir uzlaşma varsa, o zaman bir anlaşma yapılır.
sözleşme olarak 4.Dalee taraflar arasında imzalanacak, araç kiralar kişi akıllı telefon durumları uzaktan tuş üzerinde alır.
5. Son aşamada ödeme yapılır. Burada da her şey basit ve açıktır. Ödeme, doğrudan bu platformda finanse edilen şifreleme takımından yapılacaktır. Ödeme, makinenin kullanımının tamamlanmasından sonra yapılacaktır.
Şimdi, geleneğe göre, bu projenin ICO'su ile ilgili birkaç kelime:
Herhangi bir projenin geliştirilmesi için, anlamalısınız, yatırıma ihtiyacınız var. Bu proje bir istisna değildir ve aynı zamanda kendi şirketini yatırımcıları cezbeder. 

Dahili simge, HBZ adını taşır. 
Toplam 1 000 000 000 HBZ belirteçleri verilecek. 
Satılık satışlar: 520 000 000 jeton HBZ. 
Simgelerin maliyeti: 1 ETH = 6,000 HBZ olacaktır. 
Satış tarihi: 15 Şubat 2018'den 4 Mart 2018'e kadar. 
Minimum ücret ücreti: 5 000 ETH. 
Maksimum hedef: 62.500 ETH.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes