ALMBank Token - AALM Coin

ALMBank Token - AALM Coin


ALMBank Hakkinda

ALMbank, Barter destekli işgücü havuzunun ilk olacağı Ethereum tabanlı para birimi platformudur; ICO'ların, hayır işleri ve hayal projeleri üzerinde yoğunlaşıyor. Mali olmayan diğer projeleri, ter eşitliğini kullanarak ve meritokrasi temelli proje maruz kalma sistemi ile finanse edebileceğiz. Geleceğin iş modelleri üzerinde anlamlı bir kültürel etkiye sahip olacak bir üst düzey iş piyasası olarak düşünebilirsiniz.
İnsanların madeni paralar için çalışmasına ve madeni paraları harcamalarına özendirilecek bir platform oluşturuyoruz, ancak çoğunlukla salt ticaret temelli bir platform olarak değil, gerçek dünya üretimi için bir araç olarak görüyoruz. Bu, sonunda dolar / gümüş ile desteklenebilen, yüzde otuz seviyesine kadar sürdürülebilir bir para talebi yaratacaktır. Böylelikle istikrarlı / sürdürülebilir, büyümeye odaklı mikro ekonomi yaratmak.
ALMBank işareti ön satış ve kalabalık, platformun geliştirilmesine, pazarlamaya ve markalaştırmaya fon sağlayacaktır. ALMBank, en son teknoloji ürünü emek değişim platformu olarak geliştirilecek ve ALMBank, emanet fonlarından güvenli bir şekilde yararlanmak için Ethereum blok zincirinde akıllı sözleşme teknolojisini kullanacak.
Platform;
ALMbank Platformu, hayır işlerinin yerine getirilmesi için bir araç olacaktır; Yeni başlayanların para kazanmaksızın gelişmesi için bir yer bulması ve bunun için anlamlı bir iş piyasası insanlar dünyada daha büyük hayaller kurarlar. Platform gerçekten ücretsiz hizmetlerini kriptoya dönüştürmek isteyen insanlar için dünya çapındaki ekonomi pazar. Ayrıca youtube eğitim serimiz aracılığıyla sürekli eğitime devam edeceğiz birçok boyut ve şekle sahip kişisel gelişim programları ile birlikte. Biz olacağız ilk önce gerçekten düz bir oran, bir defalık işe alma ücreti sistemi sunmak, Geçmişte uzun vadeli işe alma bütçelerini sakat bırakan yüzde 20 baş avucunun modeli. Bunun yerine, insanlar bir kez yeni bir kiralık borç verirler, onlarla istedikleri sürece çalışırlar. 
Ücretler, taraflar arasında güven sağlamak için tüm taraflar için makul ve iyi tanımlanmış olacaktır. Kullanıcı tabanı. En son teknoloji bulut güvenliğini kullanarak, herkesin bir miktar derecesini korumasına yardımcı olacağız iş piyasasını açarken yardım niteliğindeki ödemeleri yaparken mali gizlilik benzersiz şifreleme becerileri setleriyle halka açılmak isteyenlere! Projeler için bir meritokrasi tabanlı oylama sistemine katılın ve bir reçeteniz var. etik tabanlı kripto üretkenliği. Fiili fiili serbest piyasa temelli bir para birimi ekonomik kalkınma biçimleri. Kriptokavrasyona dayalı kiralama / ateş etme becerisi tek başına tekerleği yeniden icat edecek ve kripto ömrünün ön planda.
AALM İşi Hakkında
Kripto platformumuza üyelik kazanmak için başlangıç maliyeti ile satılacaktır. Daha sonra , ücretli görevliler gelirken yalnızca ücretlendirilmiş minimum servis ücretleri olacaktır. Startup'ların emek takasına izin verilecek. Bunda da Sadece yüzde 3-9  oranında pay alacağız. Bunlarda sadece idari masraflar için ücrettir. Platformu devam ettirebilmek için. 
Fırsat;
Daha önce belirtildiği gibi, satış öncesi, yatırımcılar için platform piyasaya sunulmadan önce indirimli fiyatla ALMbank simgelerini edinmek ve işareti çok uygun fiyata mülk satıyor. Platform ayrıca çevredeki insanlara dünya para yardımı olmaksızın yeni şirketlere başlayacak, hayırsever projeleri finanse edebilecek doğrudan hesap verebilirlikle ve insanların etkileyen büyük projelerde çalışmasına yardımcı olmacaktır. Firma kendi kendini sürdürülebilir ve kendi kendini finanse eden bir meritokrasiyi ahlaki pusula kullandı. Kullanıcılar sadece hayır amaçlı çabalar üzerinde oy kullanacak değil, aynı zamanda Gerçek yapıcı ihtiyacı taşıyan, gördükleri her projeye katılabilme katılma imkanları olacaktır.
1 ETH = 1000 AALM
ICO start ;Feb 27,2018
ICO end ;Mar 29, 2018
Toplam token;99,999,000 AALM

Bu arada arkadaşlar ico sırasında hem yönlendiren hem de yönlendirilen ekstra %5 bonus ta alacaktır.
İletişim;http://almbank.io/ 


Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes