CAVIAR İCO

CAVIAR İCO

Caviar projesi hakkında biraz bilgi verecek olursk eğer tokendan toplanan paralarla ev-arsay yatırım yapıp, yaptığı kar üzerinden %75 kar payı dağıtmayı taahhüt ediyor. Ayrıca karının bir kısmı ile de tokenları alıp yakacağını da söylüyor. Düşününce en çok girmeyi sevdiğim tokenlar bu şekilde karını dağıtan ve token yakarak dolaşımdaki token sayısını sürekli düşüren icolar oluyor. Ancak burada sorun şu ki, kripto insanları bir ayda 1000 e katlayacak projelerin peşinde, hiç olmazsa bir senede 10-15 katlasın düşüncesinde. Açıkçası ben de aynı alandayım. Kripto yatırımı yapıyorsanız koyduğunuz her şeyi kaybetmeyi göze almışsınızdır ve karşılığında paranızı da 1000 e katlamanın hayalini kuruyorsunuzdur. Caviar gayrımenkule yatırım yaptığından dolayı bu yatırımcının ilgi alanına giriyor mu çok emin değilim. Belki bir sepet yapacaklar için b tipi likit fon ekleyip %10 denge sağlasın düşüncesiyle hareket edenlerin portföyüne ekleyebilecekleri veya büyük yatırımcıların uzun vadeli düşünebilecekleri bir token olabilir. Ancak insanların beklentisi gibi uçuracak bir proje gibi gözükmüyor.


Temel Yatırımcı Faydaları:
· 5 Yıllık Parça Kaydı: Havyar, 2013'ten beri faaliyete geçen gayrimenkul kredileri fonu olan Caviar Capital LP'nin devamı niteliğindedir. Ekibimiz başarılı şirketler kurmuş, başarılı yatırımlar yapmış ve yatırımcılar için çok iyi bir getiri sağlayan bir fon yönetmiştir. Geçtiğimiz 5 yılda Caviar Capital, S & P 500 Gayrimenkul'ten  ve S & P 500 Bond endekslerinden% 300 daha yüksek performans sergileyerek,% 0 varsayılan oran ve 0 geç ödemeyle, Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri'ndeki gayrimenkul geliştirme projelerine finansman sağlıyor.        
· Durağan varlıklar tarafından desteklenmektedir: Kriptokrasi yatırımcıları, oynaklığa ve ayı piyasalarına dayanabilecek güvenli bir sığınağa ihtiyaç duymaktadırlar.        
· Derhal Kâr Paylaşımı: Teminat satışının kapanışını takip eden ilk çeyrekte para yatırıyoruz ve kâr paylaşım ödemelerine başlıyoruz, tüm kârların% 75'i topluluğa geri dönecek        
· Garantili Likidite : Kârımızın % 5'i, takas sahiplerimize ilave likidite sağlamak için borsalarda jetonları yeniden satın almak için kullanılacaktır.        
· Uyumluluk: Güçlü bir yasal ve uygunluk ekibimiz var ve yatırımınızın asla sorgulanmamasına yönelik olarak tüm düzenlemeleri takip ediyoruz        
· Yardımcı Program: Caviar, gayrimenkul geliştiricilerinin kısa vadeli sermaye artırmasına ve Caviar yatırımcılarının simgelerine bakarak ek kâr elde etmelerine olanak sağlayacak bir kara satışı platformu inşa ediyor        
· Tek bir simgeyle çeşitlendirme: Havyar, riski azaltacak ve birbiriyle ilişkili olmayan iki varlık sınıfına maruz kalarak çeşitlendirme sağlayacaktır.       

Sistemin hali hazırda topladıkları 3 milyon dolar ile soft cap'lerine ulaşmışlar. Ya dediğim gibi büyük yatırımcılar almış ya da gayrımenkul ve kripto süper fikir deyip atlayan ve ico fiyatı 10 günde ikiye katlamayınca hayal kırıklığı içinde ellerindekini satacak araştırmayı sevmeyen yeni yatırımcılar. Kim neden yatırırsa yatırmış oldun, sonuçta belli bir para yatırılmış ve ico gerçekleşecek. Açıkçası ismini de güzel seçmişler, insanı tıklamaya iten bir ismi var.

Sonuç olarak kriptoya girme sebebim senede %10 kar değildi. Nitekim son 12 ayda 21 katına çıkan kripto piyasasına kimsenin girme sebebi %10 kar değil senelik. Ancak portföylerde denge unsuru olarak kendine yer bulabilir. Sonuç olarak bitmesine sadece bir hafta kalmış bir icosu var. Ico sonrasında göstereceği merakla beklemekteyim.


Linkler



Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes