Sebze Suları ile Kolayca Zayıflayın!

Sebze Suları ile Kolayca Zayıflayın!

Son günlerde doğa yollar kullanılarak zayıflama çabası eski yıllara göre önemli ölçüde artış göstermiştir. Sebze suları kullanılarak zayıflamak sağlıklı gıda alarak doğal yollardan zayıflamak isteyenler için önemli bir yere sahiptir. Bilindiği gibi doğal yollar ile yetiştirilmiş tamamen hormonsuz olan sebzelerden elde edilen sular vücudun direnç kazanması için ihtiyacı olan vitamin ve mineral gibi değerleri içeriğinde barındırarak gün içerisinde yorgun düşmenizi engeller, tokluk hissinizi ön plana çıkarır ve gereksiz gün içi atıştırmalıklarınızı en aza indirerek normal aldığınız kalorilerden daha az kalori almanızı sağlayacaktır.
Son günlerin en popüler zayıflama yöntemlerinden biri olarak karşımıza çıkan sebze suları kullanarak zayıflamak için gerekli olan en önemli şartlardan biri gün içerisinde almış olduğunuz kalori miktarının yakmış olduğunuz kalori miktarından daha az olması gerektiğidir. Ancak bu şekilde sebze suları ile sağlıklı bir şekilde kilo verebilir ve fazla yağlarınızdan tamamen doğal yollar ile kurtulabilirsiniz. Sebze suyu ile zayıflama işlemi için önce vücudunuzu buna hazırlamalı ve kesin olarak karar verip düzenli ve sıkı bir diyet programına başlamalısınız. Sebze suları aynı zamanda sindirimi bir hayli kolaylaştırmakta ve vücudunuzdaki hazımsızlık problemini önemli ölçüde gidermektedir.

En Lezzetli Sebze Suyu Tarifleri

Günümüzde sebze sularının sıklıkla tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri bu suların vücuttaki fazla suyu kolayca dışarıya atabilmesidir. Vücudunuzda biriken toksinlerden kurtulmanız için oldukça faydalı olan sebze suları ile vücudunuzda biriken zehirli maddeler kolay bir şekilde ve çok kısa süreler içerisinde vücudunuzdan atılabilecek ve bu durum sizlere moral desteği de sağlayacaktır.
Zayıflatan sebze suları genelde doğal olarak üretilen ve mevsiminde tüketilen sebze sularıdır. Evinizde çok kolay bir şekilde bu sebze suları ile yapılacak tarifleri gerçekleştirebilir ve başka hiçbir şeye ihtiyaç duymazsınız.
Günümüzde hemen hemen her meyve ve sebzeden elde edilecek sular vücut sağlığınız için olumlu etkiler yaratacaktır. Bu hususta dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri tüketecek olduğunuz ya da suyunu çıkaracak olduğunuz sebze ve meyvenin mevsiminde tüketiliyor olmasıdır. Çünkü mevsiminde olmayan sebze ya da meyve vücuda yarardan çok zarar verebilmektedir.
Örneğin yaz mevsiminde satın alacağınız bir portakal maalesef pek de doğal olmayan koşullarda üretildiği için bu durum vücut sağlığınızı tehlikeye sokabilmektedir.
Salatalık ve domates suyu kullanarak oldukça lezzetli bir menü hazırlayabilirsiniz. Bunun için 2 adet doğranmış domates, 2 adet doğranmış salatalık, 1 adet kereviz, yarım çay kaşığı karabiber, çeyrek çay kaşığı kırmızı biber, yarım çay kaşığı kadar deniz tuzu gerekmektedir. Bu malzemeleri (doğal olandan) temin ettikten sonra tüm malzemeleri temiz bir suyla yıkamanız gerekmektedir. Tümünü meyve sıkacağına atıp suyunu sıkın. Suyu normal bir bardağa aktarın ve üzerine karabiber ve deniz tuzunu ekleyerek güzelce karıştırın. Bu karışımınıza tat katmak için birkaç tane buz ve birkaç yaprak maydanoz atarak aroma almasını sağlayabilirsiniz. Artık bu karışımınızı ağız tadıyla içebilir ve vücudunuz ihtiyaç duyduğu direnci elde edebilirsiniz.
Sebze suyu diyeti ile hem sağlıklı diyet yapacak hem de fazlalıklarınızdan kolayca kurtulabileceksiniz. İçecek olduğunuz bu sebze ve meyve suyu hem vücudunuzun metabolizma değerlerini hızlandıracak hem de yaktığınız kaloriyi önemli ölçüde arttırarak kolayca fazla yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır.
Oldukça lezzetli olan bir tarif de havuç ve tere suyu tarifidir. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler; 3 adet orta boy havuş, yaklaşık bir kase kadar doğranmış su teresi, 1 adet domates, 3 yaprak ıspanak, 1 çay kaşığı deniz tuzu, 1 çay kaşığı karabiberdir. Öncelikle bu karışımı hazırlamak için domatesin kabuğunu soyun, havucun dış kabuğunu soyun ve güzelce doğrayın. Ardından hazırlamış olduğunuz tüm sebzeleri katı meyve sıkacağına atın ve suyunu sıkarak bardağa alın. Bardağa aldığınız sebze suyunun üzerine önceden hazırlamış olduğunuz bir çay kaşığı kadar karabiberi ve bir çay kaşığı deniz tuzunu atıp karıştırın ardından taze olarak tüketin.
Pancar ve kereviz suyu tarifi ile de mükemmel bir içecek hazırlayabilirsiniz. Kuşbaşı doğranmış bir küçük pancar, 5 kereviz sapı, 3 ince kıyılmış ıspanak yaprağı, 1 çay kaşığı deniz tuzunu hazır bulundurun. Yine katı meyve sıkacağından bunları geçirip bardağa alın. Bardağın boş kısmını suyla doldurup üzerine isteğe göre tuz ekleyip tüketin.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes