Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar

Kredi sicili bozuk olana kredi veren bankalar


 

Kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankaları inceleyebilirsiniz.

Kara listede olmakla sicilin bozuk olması farklı mı?

Bankalar için kredi yatırım araçlarından biridir. Bu yüzden kredi imkanlarını sunarken son aşama dikkatli davranırlar. Kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar bazı değerlendirmeler yapmakla beraber kredi istek eden ferdin de çeşitli hususlarda güvence göstermelerini isteyebilirler. Aslına bakarsak pek çok banka sicili bozuk olana kredi vermiyor. Ancak muayyen bankalar, muayyen koşullarda kredi veriyor.
Bankadan kredi talep ederken öncelikle kredi notunuzu yükseltmenizde fayda olacaktır. Bu sayede kredi sicilinizde bir düzelme meydana geleceği için farklı yollarla kredi kullanma imkanlarını zorlamanıza da gerek kalmayacaktır.

Bankaların kara sıralamasında bulunmak ile kredi sicilinin bozuk olması farklı durumlardır. Bu iki durum birbirine karıştırılmamalı! Eğer kara listede bulunuyorsanız 5 yıl süresince hiçbir banka siz hiçbir şekilde kredi vermeyecektir. Sadece siciliniz bozuksa kredi alabilirsiniz.
Kredi sicili bozuk olanlar nasıl kredi alabilir?
Bunun bir çok farklı yolu var. örneğin bir banka ihtiyaç kredisi için kefil istemiyor olabilir. Sadece sizin siciliniz bozuksa bankaya extra olarak kefil göstererek kredi imkânından faydalanabilirsiniz. Kefil imlemek her daim bankadan alabileceğiniz kredi miktarının da daha çok olmasını sağlayacaktır
Bir diğer metot de tapu göstermektir. şayet kredi siciliniz bozuksa bankaya size ait olan bir taşınmaz malın tapusunu ipotek ettirerek çok daha kolay bir halde kredi kullanabilirsiniz. Daha uzun vade seçenekleri ve daha yüksek miktarda kredi alma imkânı bankalar tarafından size sunulacaktır.
Kredi sicili bozuk olana kredi veren bankalar
şayet kredi siciliniz bozuksa kredi başvurunuzu bu mevzuda daha esnek olan bankalara yapmanızda yarar olacaktır. Kredi sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar hangileri sorusuna cevap olarak şu bankaları sıralayabiliriz:
Denizbank kredileri
Tarım bankası kredileri
Halkbank kredileri
Akbank kredileri
Odeabank kredileri

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes