Hangi Banka Arsa Kredisi Veriyor?

Hangi banka arsa kredisi veriyor?




Arsa kredisi çekmek isteyenler aşağıdaki bankalardan kredi kullanabilir.

Arsa sahibi olmak istiyorsanız sadece yeteri kadar nakdiniz yoksa siz de arsa kredisi veren bankalararacılığı ile arsa ya da bahçe sahibi olabilirsiniz. Bankalar farklı ürem oranları ve vade seçeneklerieşliğinde arsa kredisi seçeneğini tüketicilere sunuyor.

Sizin talep ettiğiniz miktara en müsait vade seçenekleri ve en müsait ürem oranları araştırması yaparak kendi ihtiyacınız en müsait bankayı rahatça seçebilirsiniz. Ancak öncesinde hangi banka arsa kredisi veriyorsorusunun cevapını öğrenmeniz gerekiyor.
Tarım bankası arsa kredisi
Arsa için kredi veren bankalar içinde ziraat bankası en çok istek bulan bankadır. Ziraat bankası arsa kredisi 36 aya kadar uzayabilen geniş bir vade seçeneği eşliğinde kullanıma sunuyor. Sadece ziraat bankası satın almak istediğinizin arsanın değerinin en çok uçurumısı kadar kredi almanıza müsaade ediyor. Ayrıca arsanın belediye sınırları içinde bulunması ve imarlı olması da gerekiyor.
Iş bankası arsa kredisi
Hangi bankadan arsa kredisi alınır sorusunun yanıtlarından biri de iş bankası’dır. Iş bankası arsa kredisiarsanın acele satış değeri üzerinden % 50 şeklinde bir hesaplama yaparak bu miktarı iş bankası’ndan kredi olarak istek edebilirsiniz. Bankanın arsa kredisinde uyguladığı faiz oranları fazlaca değişken... Bu nedenle banka ile bildirişime geçmenizde yarar olacaktır.
şekerbank arsa kredisi
Arsa kredisi hangi banka veriyor araştırmanız esnasında şekerbank’ı da seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. şekerbank arsa kredisi düşünüldüğünde en uzun vade seçeneklerini sunan bankalardan biridir. Banka 120 aya kadar uzanan vade seçeneklerine haiz. Arsa değerinin % 45’i oranında kredi istek edebilirsiniz.
Teb arsa kredisi
Arsa kredisi kullanmanızı sağlıyor. Evinizin ekspertiz değerinin % 60’ı nispetında bankadan teb arsa kredisi isteyebilirsiniz. Vade seçenekleri ise 60 aya kadar uzanıyor.
Albaraka türk bankası arsa kredisi
Arsa kredisi veren bankalar içinde albaraka türk bankası da yer alıyor. Albaraka türk arsa kredisi belediye sınırları içinde imarlı arsalar için 60 ay vade seçenekleri eşliğinde arsa kredisi kullanabiliyorsunuz.

Bu bankaların haricinde kalan diğer bankalar da sene içinde düzenledikleri çeşitli kampanyalar ile arsa kredisi seçeneğini de tüketicilere sunabiliyor.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes