HTC 10 Çıktı Mı? Ne Zaman Çıkacak? Tarih?

HTC 10 Çıktı Mı

htc


HTC 10 Çıktı Mı?

HTC adına oldukça önemli bir yere sahip olan  HTC One M10 , son bir kaç aydır yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaktaydı. Özellikleri konusunda önemli bilgilere sahip olduğumuz telefonun geçtiğimiz günlerde bir de görseli sızdırılmıştı. M10, HTC açısından oldukça önemli zira One serisinin son 2-3 modelinde HTC önemli bir düşüş yaşadı.
İşte bu düşüşün ardından tekrar zirvedeki yarışa ortak olmak isteyen HTC de kolları sıvayarak One M10’un temellerini attı. Tasarım olarak aşina olduğumuz One serisinden farklı olacak olan M10, daha çok One A9’a benzemekte. Özellikler konusunda da yılın merakla beklenen cihazlarından biri olmaya aday.
Şimdi elimizde görsel var, az biraz özellikler de var; peki telefon ne zaman çıkacak? Artık bu konuda da bilgi sahibiyiz. Sızdırılan detaylara göre HTC, One M10’un tanıtımı konusunda radikal bir tarih belirlemiş durumda.One M10, 11 Nisan 2016 tarihinde görücüye çıkacak. Şimdi bu tarih için ”neden şaşırtıcı?” diye sorabilirsiniz. Bu sorunu da cevabını verelim; 11 Nisan tarihine kadar sektörün iki devi Samsung ve LG‘nin amiral gemileri olan Galaxy S7 ve LG G5’in tanıtımı üzerinden 1 buçuk ay gibi bir süre geçmiş olacak. Yani HTC ”şu Samsung’la LG şovunu yapsın, ortalıktan çekilsin, sonra benim şovum zirve yapacak” mantığında bir tarih belirlemiş durumda. Bu hamle, geçen sene Mobil Dünya Kongresi’nde resmen hayal kırıklığı yaratan One M9’un ardından HTC adına ”oyun değiştiren” bir hamle olabilir. Geçen sene HTC One M9, MWC 2015 etkinliğinde görücüye çıkmış, fakat ciddi derecede geri planda kalmıştı.
Bakalım One M10, HTC’nin beklenen patlamayı yapmasına öncü olacak mı?




Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes