OPP OPEN Wifi

OPP Açık Wifi - en büyük WiFi topluluğu


OPP açık WiFi nedir? 
OPP Open WiFi, tek amacı, tüm katılımcılara işimizin bir parçası olarak yarar sağlayan, küresel, özgür ve erişilebilir bir hotspot hotspot sistemi oluşturmak olan ağ tabanlı bir ajanstır. 
Dünya genelinde yaklaşık 2,5 milyon akıllı telefon kullanıcısı var, bunların% 80'i sosyal ağlarla meşgul. 
WiFi erişimi artık günlük hayatımızın bir parçası. Bununla birlikte, şaşırtıcı bir şekilde,% 76'sı genellikle erişim bilgilerine erişememekte veya ödeme istekleriyle erişimi engelleyememektedir. 
Bu 2,5 milyar insandan, 25 milyon kişiye sponsor olmayı ve önümüzdeki dört yıl boyunca “sıcak ev sahibi” topluluğumuzla birlikte çalışmayı planlıyoruz. Birlikte, yüz milyonlarca insanın günlük yaşamları üzerinde faydalı bir etki yaratacak tamamen ücretsiz, güvenli ve açık bir küresel merkezi olmayan hotspot merkezi oluşturabiliriz. 
Hotspot hostumuz, hücresel bilgi sağlamaktan ve evde veya işyerinde kablosuz erişimi sağlamaktan sorumlu olan bir bireydir. Araştırmamız, insanların% 80'den fazlasının kapsadığımız tüm verileri kullanmadığını gösteriyor. Parayı cebinize koyduk. Bu verilerin bir kısmını kendi uluslararası ağımızda kullanmak için bu verileri size her gün vereceğiz. 
2019 yılına kadar uluslararası olarak 2,5 milyar akıllı telefon kullanıcısı olacağı bilinmektedir. Daha fazla stascs, 2 milyardan fazla akıllı telefon kullanıcısının artık sosyal medyada aktif olduğunu gösteriyor. 
Her birimizin günlük hayatımızın bir bölümüne kablosuz erişime ihtiyacı var. OPP Açık WiFi kendini erişilemez bir zehir içinde bulur. 2,5 milyar nüfustan 25 milyon insanı almayı planlıyoruz, tıpkı sizin gibi, önümüzdeki dört yıl boyunca “sıcak ev sahibi” topluluğumuzla bir ortaklık kurduk. Birlikte yüzlerce milyon insanın günlük yaşamları üzerinde olumlu bir etki yaratacak tamamen ücretsiz, güvenli ve açık bir küresel merkezi olmayan Wi-Fi etkin noktası oluşturabiliriz. 
Hotspot ana bilgisayarlarımız, hücresel bilgi ve evdeki veya işyerindeki kablosuz ağlara erişimden sorumlu olan kişilerdir. Kendi uluslararası ağımız için mevcut verilerin bir kısmını almak için hotspot sunucularımızı günlük olarak ele alacağız. Parayı cebimize geri almayı planlıyoruz.
Sonunda bir Hotspot ana bilgisayarı olmak için, mobil uygulamamızı indirin veya web sitemizi bir ev / ticari portal için isteyin. Orijinal 100.000 yönlendirici, duruma göre ücretsiz olarak kullanılabilir. 
Nasıl koşulur? 
Hotspot Host'u geliştirmenin bir yolu olarak, mobil uygulamanızı kaydettirmeli ve indirmeli veya web sitemizi bir ev / ticari yönlendirici sağlamasını istemeniz gerekir. Orijinal 100.000 yönlendirici ücretsiz olarak kullanılabilir. 
Bağışlamak istediğiniz veri miktarını seçebilirsiniz. Planımız hücresel hotspot kendi akıllı cihazlarını işe tetiklemek ve yakında bir misafir kullanıcı "OPP AÇIK wifi" bulmak için internete erişmek isteyen olması muhtemeldir olacaktır. Bu strateji, Hotspot ana bilgisayarı ve kullanıcı için tamamen güvenlidir. Teknoloji, ticari ve ev wifi ile çalışmak üzere tasarlanmıştır. 
Açık WiFi sistemi personeli, tüm işleri kolaylaştıracak bir program oluşturmak için kullanıldı. Bir saat moderatörler ile meşgul iseniz, cüzdanınızda belirli miktarda OPP jetonu alacaksınız. Yani daha fazla cihazınız varsa daha fazla özellik elde edebilirsiniz. Günlük ödemelerin m-cüzdan panosunda görüntülendiğini göreceksiniz ve daha sonra bu jetonları ABD doları gibi gerçek paraya dönüştürebilirsiniz. 
Açık bir WiFi sisteminin bir parçası olmak için, Eylül 2018'de erişebileceğiniz bir programı indirmeniz yeterlidir. Üç yönden, yakında premium para birimini elde etmek mümkün olacak, orijinal yöntem Hotspot ev sahibi olarak cihazınızın çalışmasını sağlayan bir program açmaktır, ikinci yolu açık WIFI sistemini teşvik etmek, Üçüncü yöntem gelen bakmaktır WIFI reklamverenlerinin haberlerini açın. 
İletişim Bilgileri 
Web sitesi: HTTPS
: White Paper //www.oppopenwifi.com/ HTTPS:
//www.oppopenwifi.com/oppwhite20180627.pdf   t  = v6 Bitcointalk ANN teması: HTTPS : //bitcointalk.org/index.php  4713287 topic =
Twitter: HTTPS





Yazar: Ysrksk

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes