Coinvest İco

Coinvest İco



Coinvest Nedir?

Coinvest, şifreli para birimleri için dünyanın ilk merkezi olmayan yatırım ticaret pazarı. Coinvest, bireyin ya da kristallenmiş bir kristalize edilmiş varlık indeksine neredeyse tek bir madeni para ile yatırım yapması için güç kazandırır.

Ne zaman ve neden Coinvest kuruldu?

Coinvest, pazardaki mevcut kriptokrasi yatırım seçeneklerinin karmaşıklığı, parçalanması ve kalitesinden ötürü rahatsız edici bir şekilde, müşterilerin kripto para birimlerini sorunsuz, emniyetli ve güvenli bir şekilde yatırım yapmalarını ve kullanmalarını sağlayan araçlar oluşturarak kriptokurritleri demokratikleştirmeye kararlıydı.

Coinvest'i Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Basitlik

Kriptokurriyonlara bugün yatırım yapmak son derece zor ve yoğun bir süreçtir. Değiş tokuşlar KYC yetkilendirmesini gerektirir, bu onay için birkaç saat (yoksa günler sürebilir) gerekebilir. Para transferi, fiat para biriminde, varlıklarda ve Coinvest akıllı sözleşmesinin yatırdığınız fonların saklamasında olduğu gibi, KYC sürecini yasal olarak atlar.

Kolaylık

Kriptolu varlıkları güvenli bir şekilde depolamak zorunludur ancak önemsiz değildir. Bazı paralar ve işaretçiler farklı standartlara sahiptir ve farklı cüzdanlar gerektirir. Tüketici olarak, risk iştahınıza bağlı olarak farklı cüzdan seçenekleri (sıcak, soğuk, kağıt vb.) Arasından seçim yapmanız gerekir. Varlıkları kendiniz saklamanız bazıları için uygundur; Bununla birlikte, karmaşık ve riske elverişli korsanlık ve kullanıcı hatası. Coinvest ile, tüm portföyler tamamen dijital olduğu için yatırım varlıklarının depolanması söz konusu değildir.

fonksiyon

Kriptolanabilirlikteki fiyatlar son derece değişken olabilir. Yanlış fiyat ve zamandaki varlıkları elde etmek kazanç veya kayıp arasındaki fark olabilir. Şu anda, kullanıcıları kısa devre ve fiyat limiti siparişleri gibi esnek satın alma seçeneklerini yerine getirmeye yetkili kısıtlı yatırım seçenekleri bulunmaktadır. Coinvest bu işlevsellik sunmak için endüstride ilklerden biridir.

çeşitlendirme

Mevcut borsalardan farklı olarak, Coinvest, piyasa değeri, endüstri vb. Gibi bileşenleri içeren kriptolu varlıklardan oluşan bir portföy içeren endeks fonları sunmaktadır. Endeks fonları, kullanıcılara varlıklarını kendileri tek tek ve aktif olarak satın almadan yatırım yapma olanağı tanır. Bu arada, geniş pazar pozlama, düşük işletme giderleri ve düşük portföy ciro sağlama.

Özerklik

Yatırımcıların kendi başlarına yaratılan kriptolu varlık endekslerine küratörlük yapmak ve yatırım yapmalarını sağlayan yatırım araçları mevcut değil. Mevcut yatırım, indeks ve yatırım fonları üçüncü parti varlık yöneticileri tarafından yönetilmekte ve fonun kendisinin herhangi bir esnekliği ve kontrolü bulunmamaktadır. Coinvest'in kişisel kreatif endeks fonları, kullanıcıların kendi fonlarının varlıklarını, dağıtım yüzdelerini, dengelemelerini ve çekimlerini kontrol etmesini sağlar.

Ademi Merkeziyet ve Güvenlik

Kripto para birimlerine yatırım yapmak, fonları doğrudan bir exchange'e veya yatırım fonu (fonların saklama birimi olduğu için merkezileşme ve yüksek risk oluşturur) için göndermeyi gerektirir. Coinvest, kullanıcılardan doğrudan ödemeyi kabul etmez (fiat, şifreleme vb.). Kullanıcı fonları emanet halinde tutulmakta ve Coinvest protokolünde akıllı bir sözleşme ile Coinvest özerk botu (bilgisayar kodu) tarafından kontrol edilmektedir. Kullanıcılar, herhangi bir zamanda para çekebilir veya pozisyonlarını kapatabilir ve Coinvest akıllı sözleşmesi aracılığıyla otomatik olarak dağıtımlar elde edebilir. Coinvest'in yatırım süreci insanın katılımı veya etkileşimi gerektirmiyor.

Destekli teminat

Coinvest platformu aracılığıyla yapılan tüm yatırımlar, cryptonized varlıkların kendisi tarafından desteklenmektedir. Likidite sağlamak için, Coinvest iki rezerv istihdam etmektedir. (Daha ayrıntılı bilgi için lütfen bu dokümandaki Coinvest Rezervleri bölümüne bakınız.) Yatırımlar yalnızca tüm kullanıcıların güvenliğini teminat altına alarak rezervteki mevcut varlıklara göre yürütülecektir. Likiditeyi artırmak ve büyümeyle ilgili rezervi ölçeklendirmek için ek bir satın alımlar için şirket gelirinin belirli bir yüzdesi tahsis edilir.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes