OPP OPEN WIFI Yorumlar

OPP AÇIK WIFI Yorumlar - Yeni Potansiyel Projeler


OPP Open Wifi, WiFi hotspot ağlarına ücretsiz küresel erişim sağlayan ve her bir katılımcıyı hedefin bir parçası olarak ödüllendiren topluluk tabanlı bir hizmettir. Dünya genelinde yaklaşık 2,5 milyar akıllı telefon kullanıcısı sosyal medyada aktiftir. Wi-Fi erişimi günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Bununla birlikte, ödeme talepleri engelleme erişimi olmasına rağmen, bazen% 76'sı erişilemez yerler bulabilir.
Bu şekilde, 2,5 milyara kadar insan, açık kablosuz ağların hedefi, önümüzdeki dört yıl içinde açık hava hotspot topluluğuna katılmanız için 25 milyon insanı toplamak. Bizimle birlikte çalışarak, yüzlerce milyon insanın yaşamları üzerinde olumlu bir etkisi olacak, dünyadaki dağıtılmış Wi-Fi'nin küresel dağıtımına ücretsiz, açık ve güvenli bir erişim kurabiliriz. Hotspot barındırma hücresel veri ödemeyi, evde veya işyerinde WiFi erişimi için ödeme yapmak gibidir. Çalışmalar, insanların% 80'inden fazlasının tüm ücretli verileri kullanmadığını göstermiştir. Açık bir wifi parayı cebinize koyacaktır. Açık bir wifi de küresel ağı için bir veri parçası almak için size bir gün ödeyecek. 

Hotspot hostumuz, evdeki veya işyerinde WiFi erişimi için ödeme yapmak gibi hücresel veri ödemek gibidir. Araştırmamız, insanların% 80'inden fazlasının, ödediğimiz tüm verileri kullanmadığını gösteriyor. Parayı cebinize koyacağız. Global ağımızda kullanılabilecek bir veri oluşturmak için her gün ödeme yaparız.
Nasıl çalışır?



Bir hotspot ana bilgisayarı olmak için, mobil uygulamamıza kaydolup indirmemiz veya ev / iş yönlendiricinize web sitemizden sormanız gerekir. İlk 100.000 yönlendirici ücretsiz olarak sunulacak. 

Bağışlanacak ne kadar veri olduğuna karar verebilirsiniz. Bizim app akıllı cihazınızda mobil noktaları ve "OPP Open WIFI" müşterilerin gerekli ağ erişimini görmesini sağlar. Sistem hem Hotspot Host hem de Misafir kullanıcıları için tamamen güvenlidir. Sistem ayrıca ev ve iş Wi-Fi için de kullanılabilir. 
Endişelenmenize gerek yok çünkü sistem Hotspot Host ve diğer kullanıcılar için tamamen güvenli. Buna ek olarak, sistem ev ve iş WiFi için tasarlanmış, bunun için çok ilginç değil.
Giriş yaparken "Startup" sayfası üzerinden "OPP OPEN WIFI" girebilirsiniz. Kullanılabilir içe aktarma seçenekleriyle karşılama ekranı
Nasıl para kazanılır?



Ödeme almak için Hotspot'unuzu günde 1 saat çalışacak şekilde ayarlamanız yeterlidir. Global ağa katkıda bulunmak için kullandığınız her cihazı size ödeyeceğiz. İnternet sağlayıcınızın ve mobil sağlayıcınızın tamamını veya bir kısmını kapsamaya yetecek kadar ödemeyi dört gözle bekliyoruz.
Daha fazlasını yapmak istiyorsanız, sorun değil. Seçilen sponsorun haberlerini okumak için size para ödüyoruz. Her gün kaç e-posta aldığınızı bize söyleyin ve her okuyucu için ödeme yaparız. Tavsiye programımıza katılırsanız, takipçileriniz ve arkadaşlarınız arasındaki iletişimi paylaşmak için size ödeme yapacağız.
Kelimeyi yaymamıza yardımcı olacak daha fazla şey, size daha fazla yardımcı olabiliriz.
Nasıl ödeme alırım?



Her gün topluluk üyelerine ödeme yapmak için OPP jetonları kullanıyoruz. 1 OPP belirteci = 0,40 ABD doları.
Kendi kendini gerçekleştiren blockchain sözleşmelerini kullanarak ödemeleri ve ödemeleri yönetin.
Verileri her gün paylaşır, sponsor bilgilerini görüntüler veya bilgileri paylaşırsınız. OPP kartının hesabınıza eklendiğini göreceksiniz. Detaylı talimatlar için lütfen beyaz kağıdınıza bakınız.
Kontrol paneli



Bizimle kayıt olduğunuzda, OPP konsolunun erişim kodunu alacaksınız. Kontrol panelinde bizimle çalışmak istediğiniz yolu, paylaşmak istediğiniz veri miktarını, cihaz sayısını, okumak istediğiniz mesajların sayısını ve daha fazlasını oluşturabilirsiniz.
Tüm OPP kartlarınız, her gün kontrol panelindeki Cüzdanda güvenle saklanır. Dengeli büyümenizi görebilirsiniz. Makbuzu görecek ve gelirinizi nasıl kazandığınızı analiz edeceksiniz.
Kontrol panelinden, banka hesabınızı, çevrimiçi çevrimiçi satıcınızı, kredi kartı OPP'sini (banka hesabı değil) havale veya şifreli pazarda işlem yaparak, nasıl harcamak istediğinize karar verebilirsiniz. Kontrol panelimizden günlük nakit kullanırken doğru OPP jetonunu kullanabilirsiniz.











Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin



Yazar: ysrksk

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes