OPP Açık Wifi

OPP Açık Wifi 






Her zaman elinizde ve dünyanın herhangi bir yerinde Wifi var neye benzediğini merak edebilirsiniz? Bunun için çok para ödemeyin ve mümkünse bile üretin mi? Tabii ki! OPP Open Wifi bu hayali gerçekleştirecek.

ÖN HAZIRLIK

WiFi erişimi günlük hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Ancak,% 76'sının genellikle erişimin mümkün olmadığı durumlarda veya erişim ödeme talepleri tarafından engellendiğinde bizi bulması oldukça şaşırtıcıdır.

Açık WiFi OPP, Wi-Fi ağlarına ücretsiz küresel erişim yaratma ve her katılımcımıza ödüller vermeyi amaçlayan bir toplum tabanlı hizmettir, çünkü bu bizim işimizin bir parçasıdır.

Bu 2,5 milyar insandan, Hotspot Hosts topluluğumuza katılmak için önümüzdeki 4 yıl boyunca sizin gibi 25 milyon insanı çekmeyi hedefliyoruz. Birlikte, yüzlerce milyon insanın günlük hayatlarını olumlu yönde etkileyebilecek, küresel bir erişim merkezi olmayan Wi-Fi erişim noktasını açabilir ve koruyabiliriz.

Hot spot host'larımız, mobil veri için ödeme yapan, evlerinde veya işyerlerinde WiFi erişimi için ödeme yapan kişilerdir. Araştırmalarımız,% 80'inden fazlasının, ödediğimiz tüm verileri kullanmadığını gösteriyor. Parayı cebinizde iade edeceğiz. Bu bilgileri küresel ağımıza sunmak için her gün size ödeme yapacağız.


Nasıl çalışır?

Bir Hotspot ana bilgisayarı olmak için, kayıt olmamız ve ardından mobil uygulamamızı indirmeniz veya sitemizden bir ev / iş yönlendiricisi isteğinde bulunmanız gerekir. İlk 100.000 yönlendirici tamamen ücretsiz olarak sağlanacaktır.
Ne kadar veri bağışta bulunmak istediğinize siz karar verirsiniz. Uygulamamız, akıllı cihazınızdaki mobil erişim noktalarının işlevini etkinleştirir ve İnternet'e erişmek isteyen konuk kullanıcılar tarafından "OPP OPEN WIFI" görüntülenir. Sistem hem ana bilgisayar hem de misafir kullanıcı için tamamen güvenlidir. Sistem ayrıca ev ve iş WiFi ile çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Bir AÇIK WIFI girdiğinizde fikir birliği ile toplanacaktır:
  • isim
  • E
  • Sosyal Medyayı takip edin
  • zemin
  • Pazarlama "yer almak
Ayrıca endişelenmenize de gerek yok. Bu sistem güvenlidir ve istemediğiniz yasa dışı sitelere erişemez. Buna ek olarak, kara liste sitesi hala Internet Watch Foundation'da (IWF) güncelleniyor.



Nasıl para kazanırım?

Ödeme hakkını almak için Hotspot'unuzu günde 1 saat aktif hale getirmeniz yeterlidir. Global Ağa katkıda bulunmak için kullandığınız her cihaz için ödeme yapacağız. İnternet sağlayıcınızın ve cep telefonu sağlayıcınızın tüm harcamalarını karşılayacak kadar para ödemenizi istiyoruz.
Biraz daha fazla yapmak istiyorsan sorun yok. Seçilen sponsorlardan mesajları okumak için. Her gün kaç mesaj aldığınızı söyleyin ve okuduklarınız için size ödeme yapacağız. Yönlendirme programımıza katılırsanız, medya mesajlarınızı takipçileriniz ve arkadaşlarınızla paylaşırız.

Ödeme süreci

Ödeyecek olursanız, ödemenizin nasıl yapıldığını sorabilirsiniz ve WIFI WIFI'nın OPP belirtecini kullanarak her gün topluluğun üyelerine ödeme yaptığını söyledim. 1 OPP jetonu = 0,40 USD. Ödeme işleme ve faturalandırma, blok zincirini yürüten bir blok zinciri kullanılarak yönetilir. Her gün veri alışverişi yaptığınızda, sponsorlu mesajları görüntülediğinizde veya mesajlar yayınladığınızda, hesabınıza eklenmiş OPP tokenlerini de görebilirsiniz, onları takip etmekte tereddüt etmeyin. Kayıt yaparken, OPP araç çubuğuna bir erişim kodu alacaksınız. Araç çubuğunun işlevselliği, OPP ile nasıl çalışmak istediğinizi, ne kadar veri paylaşmak istediğinizi, ne kadar cihazınız, kaç mesaj okumak istediğinizi vb. Kontrol ettiğiniz yerdir.
Ardından, tüm OPP tokenleriniz elektronik cüzdanınızda her gün kontrol panelinde saklanır. Bakiyenizin büyümesini görebilirsiniz. Gelen ödemelerinizi kontrol edebilir ve bunları nasıl aldığınızı belirtebilirsiniz.
Bir çevrimiçi perakende mağazasından nasıl harcamak istediğinizi de belirleyebilir, banka hesabınızı ödeyebilir, OPP kredi kartınıza para gönderebilir (banka hesabına gerek yoktur) veya Kripto pazarında alışveriş yapabilirsiniz. Araç çubuğundan, nakit kullanırken OPP jetonlarını kullanabilirsiniz.

ICO Hakkında (Orijinal Para Teklifi)

ICO, işletmelerin para toplamak için yeni bir yoludur. Amaç, jeton ve ITO (başlangıç ​​jetonları) satışından 40 milyon dolar toplamaktır. Bu fon, ekipman satın almak, teknoloji geliştirmek ve paydaşlarını desteklemek, günlük operasyonları finanse etmek, pazarlama ve personel alımı için kullanılacaktır, böylece canlı yayın ve 25 milyondan sonra 12 ay içinde 1 milyon Wi-Fi erişim noktası oluşturabiliriz. 4 yıl içinde hemen katıl. Fişler satılırken, ilk jeton alımının nasıl yapıldığına bağlı olarak% 50 ila% 10 arasında değişen indirimlerle Kurucular ve Yatırımcılar için 142 milyon jeton kullanılacaktır. OPP jetonunun satış süreci, satış öncesi yatırımcılardan başlayarak ilk katılımcılarınızı teşvik edecek bir bonus yapısı içerecektir. Bonus programı aşağıdadır:

1. Aşama (1 Temmuz - 22 Temmuz):% 40
2. Aşama (23 Temmuz - 29 Temmuz):% 35
3. Aşama (30 Temmuz - 5 Ağustos):% 30
4. Aşama (6 Ağustos - 12 Ağustos):% 25
5. Aşama (13 Ağustos - 19 Ağustos):% 20
6. Aşama (20 Ağustos - 26 Ağustos):% 15
7. Aşama (27 Ağustos - 2 Eylül):% 10
8. Aşama (3 Eylül - 9 Eylül):% 5
9. Aşama (Eylül) 10-14 Eylül):% 2,5

Yol Haritası

MAYIS 2018
Web sitesinin başlatılması Kayıt ITO / ICO
Pazarlama başlatılıyor

HAZİRAN 2018
Jeton ve VIP Abonelerin Açık Satışları
Telgraf Topluluğu Oluşturulması
Mevcut sosyal topluluğu genişlet
PR çekmek
Danışman ekibini duyurun
GitHub'u çalıştır
Akıllı sözleşmenin adresini yayınla
Prototip paylaş

Ağustos 2018
Halk indirimi
Değişim ile kayıt
Akıllı telefonlar için Beta Test Uygulaması
Gösterge panosunun işlevselliğinin geliştirilmesi
Reklamverenlerle iletişim kurmak

EYLÜL 2018
Kamu satışı sonucu
Jetonların yatırımcılara dağılımı
Akıllı telefonlar için uygulamayı başlat
Yönlendiricileri gönder
Satış ortağı bağlantılarının beta testi

EKİM 2018
Gösterge panosunu başlat
Hotspot ana bilgisayarlarından gelen trafiği işlemek için komutu dağıtın
İş ortakları ile işlemlere giriş yapın
Push bildirimleri için reklam verenlerle işlem yapmak
Yönlendirme programı Hotspot'u başlat
Hotspot host kiralaması için pazarlama aktivitelerini başlat

NOV-DEC 2018
100.000 sıcak nokta
Çevrimiçi mağaza başlatılıyor
Tamamen işlevsel araç çubuğu
Genişleyen Dijital Pazarlama

2019'un 1. çeyreği
OPP kredi kartı lansmanı
250.00 Hot Spot Sunucuları
Araç çubuğuna hızlı değişim işlevi eklendi
Takımın Hotspot Ana Bilgisayar topluluğunu desteklemek için daha fazla genişletilmesi
Daha fazla sıcak noktaya ulaşmak için pazarlama devam ediyor
Olağanüstü ve profesyonel ekip


DİĞER BİLGİLER İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ZİYARET EDİNİZ:








Yazar:ysrksk
Eth: 0x1b9f5E574988e611188EBB7d1bf6Eb3DEbdB6eEA

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes