WorkChain.io


WorkChain.io tanıtımı: 

WORKCHAIN, işverenlerin ve serbest çalışanların buluştuğu merkezi olmayan serbest platformdur. Bu, müteahhitlerin ve işverenlerin birlikte çalışabileceği ve emanetteki itibar ve parayla güvenilir akıllı sözleşmelere girebilecekleri tamamen bağımsız bir merkezi olmayan sistemdir. Şeffaf olmaya ve dünyanın her yerindeki insanlar için heyecan verici fırsatlar yaratmaya çalışıyoruz. Kullanıcılarımız arasında güvenilir ilişkiler oluşturmak bizim için temel zorunluluktur. Böylece, dahil olan tüm taraflar, dürüst davranmak için güçlü ve uyumlu girişimlere sahiptirler, çünkü herkesin değerde bir değeri vardır, aynı zamanda istenen sonuç elde edilirse kazanacak bir şey vardır.

WorkChain.io'nun Çözdüğü Günün Bordrolarıyla İlgili Sorunlar Nelerdir?
işçiler
Ödeme maaşı alan herkes, gelmesi için iki-dört hafta beklemenin hayal kırıklığını bilir. İşi yapıyorsun ama haftalar boyunca çabalarınız için bir dime görmüyorsun. Tüm zaman faturaları, kira ödemeleri, araba ödemeleri ve diğer hayat harcamaları bir araya gelir. Bu modası geçmiş bordro döngüsü, Endüstriyel Çağın kalıntısıdır.
Sadece haftada iki kez ya da aylık olarak tamamen talep üzerine, gerçek zamanlı çalışma biçimiyle değil, insanlara büyük bir finansal baskı uygular. Onları mali kontrolden çıkarır ve mali sıkıntılarını gerçekten idare edemeyen, çoğu zaman borç döngüsüne yol açacak şekilde bırakır.
Aslında, ABD'li işçilerin yüzde 78'i maaş çekini için maaş çekiyor ve işçilerin yüzde 28'i finansal stres nedeniyle işyerinde dikkati dağılıyor .
İşverenler
Bordro sürecinin diğer tarafında, işverenler emek yoğun, verimsiz ve masraflı bordro işlemleri ile uğraşırlar. Standart bordro, bankalara ve üçüncü şahıslara ait işlemcilere ağır bir güvence ile gelir ve bu da sabit ücretler, yönetim ve gecikmelere yol açar.
Bordro da oldukça pahalıdır. Şirket içi bordro maliyetleri, çalışan başına yıllık ortalama 722 ila 1165 $ arasındadır. Ve işverenlere dış kaynak kullanımı, sadece bordro maliyetlerini% 27 azaltıyor.

Çözüm: WorkChain.io'nun gerçek zamanlı olarak nasıl bir Payroll Getirdiği

WorkChain.io, bordroyu otomatik hale getirmek ve talebe bağlıödemelerin gerçek zamanlı olarak ve gerçek zamanlı olarak TrueUSD gibi sabit bir jeton kullanarak cryptocurrency ödeme yapmak için kesintisiz bir sistem oluşturmak üzere blockchain teknolojisini kullanır . Bunu, bir kişinin işini, blok zincirindeki vardiyayı veya saatleri doğrulamak için yerleşik İK sistemleriyle bağlantı kurarak, iş ile bağlantılı kazançları anında serbest bırakır.
WorkChain.io , bordroda doğrulanmış iş kayıtlarını oluşturarak maaş bordrosunu elden çıkarır , idarenin büyük bir kısmını ortadan kaldırır ve işlem bordro ile ilişkili maliyeti ortadan kaldırır.

Nasıl çalışır

1. Bir çalışanın saatleri, vardiyası veya katılımı WorkChain.io uygulamasıyla doğrulanır.
2. Her dışarı çıktıklarında, kazanılan fonlar anında çekilme için kullanılabilir hale gelir.
3. WorkChain.io, çalışanları cryptocurrency'de kazandıklarını öder.

WorkChain.io Protokolü

Özel protokolümüz, doğrulanmış verileri oluşturur ve anında, gerçek zamanlı bir bordro çıkarır. Normalde yavaş, geleneksel bordro ile ilgili süreçleri alır ve benzersiz iş tanımları, onaylanmış iş kayıtları, akıllı sözleşmeye bağlı otomatik ödemeler oluşturmak ve anında için stabilcoin cryptocurrency'yi dağıtmak için blokchain'in değişmez verileri ve fikir birliği modelini kullanarak bunları otomatik bir akışa dönüştürür. maaş çeki.

Merkezi Olmayan Uygulamalar

WorkChain.io ağının üstünde, gerçek zamanlı ödemeleri mümkün kılan üç merkezi olmayan uygulama (Dapps) var:
► workID  - İş ve ödeme kayıtlarına bağlı doğrulanmış bir blockchain tabanlı profesyonel ID.
► workPAY - İşçiler için anında ödeme ve işverenler için otomatik ödeme.
► workPAY ADVANCE  - İşçilere geçmiş kazançlara ve gelecekteki çalışmalara göre ücret avansı veren yırtıcı maaş kredilerine bir alternatif.

Bizi Benzersiz kılan nedir?

Çoğu blockchain projesi, harcama yapmak için cryptocurrency kullanımına odaklanır. WorkChain.io, kimsenin kripto para biriminde kazanmasına izin veren ilk blockchain çözümüdür .
Platform, cryptocurrency ana akımını yapmak için aradaki boşluğu doldurmada önemli bir rol oynayacaktır. Ve diğer bordro parası şirketlerinin aksine, işverenlerin çalışanlarına ödemelerine anında erişebilmeleri için kaydolmaları gerekmemektedir - bu, WorkChain.io'nun düşük maliyetli kredi verme ekosistemi aracılığıyla geliştirilebilir. İşte WorkChain.io'nun bazı özellikleri:
► Bir stabilosin (örn. TrueUSD) kullanarak anlık, güvenli şifreli para çekleri.
► Doğru ademi merkezileşme - banka veya üçüncü taraf işlemciler yok.
► Azaltılmış bordro işlemi ve işlem ücretleri.
► Kontrollü bordro için onaylanmış iş kayıtları.
► Herhangi bir para biriminde kripto ödemelerini kolayca ödeyin.
► Ödenen işe dayalı avans ödemeleri.

Entegrasyonlar - Hızlı, Sürdürülebilir Büyümenin Anahtarı

WorkChain.io, Humanity.com ve WorkPuls.com ile yeni entegrasyonlarımız aracılığıyla bir milyondan fazla kullanıcıya sahip bir ağa başlayacaktır. Bunun gibi entegrasyonlar hızlı ve sürdürülebilir büyümeye giden bir yol oluşturacaktır.
Başarının anahtarının, çok sayıda kullanıcının katıldığı, onlara ve işverenlerine otomatik, gerçek zamanlı bordro özgürlüğü veren stratejik entegrasyonlar ile geldiğini biliyoruz. Ve bu entegrasyon ortaklıklarının çoğunu geliştirmek için İK ve işgücü yönetimi endüstrisindeki yıllara dayanan deneyimlerimizi kullanacağız.

WATT Utility Tokens Bütün Platformu Güçlendiriyor

WorkChain.io ekosistemi aracılığıyla yapılan işlemler ve uygulamalarının birlikte çalışabilirliği, platformun yerel yarar belirteci, WorkChain.io App Jetonları ('WATT', 'WATT Token') tarafından desteklenecektir.

Bizim motivasyon

Kurucu ortağım Ryan Fyfe ve geçtiğimiz 10 yıl boyunca küresel işgücü yönetimi sektöründe çalıştık. WorkChain.io'nun bordro sorunları, önceki şirketimiz Humanity.com ve WorkPuls'larımız aracılığıyla ilk elden karşılaştığımız problemlerdir .
2015 yılında, üretkenlik ve takip süresine odaklanan WorkPuls şirketini kurdum. O zamandan beri, iki önemli Avrupa VC fonunun desteğiyle WorkPuls, küresel çapta işletmeler tarafından güvenilen bir pazar liderihaline geldi .
Ryan, dünya çapında 150'den fazla personele VC fonlaması ile 150'den fazla personelin katıldığı Humanity.com'un kurucusu ve eski CEO'sudur ve bugün Nike, Lyft dahil olmak üzere küresel çapta 40.000'den fazla işyerindezamanlama, zaman ve katılım yetkinliğine sahiptir. ve CNN.
WorkChain.io ekibi hızla büyüyor. İK ve teknoloji dünyasında onlarca yıllık tecrübeye sahip, 20 kişilik yönetici, teknoloji uzmanı, geliştirici ve pazarlamacılardan oluşan yetenekli bir ekibiz. Aramızda, ekibimiz yedi şirket kurdu.
Dünyanın çalışma şeklini değiştirmek konusunda tutkuluyuz. Şirketlerin çalışanlarını yönetmesini ve ödemesini kolaylaştırmak ve bireylere eski ve uzun vadeli bordro döngülerinden finansal özgürlük sağlamak. Nasıl çalıştıklarını ve nasıl ödeneceklerini gerçek olarak kontrol edin.


Jeton bilgisi

JetonWATT
platformEthereum
Jeton kaynağı1.000.000.000 WATT


Yatırım bilgisi

KabulETH
Kısıtlanmış ülkelerKısıtlama yok
Müşterini tanıEvet
Beyaz listeEvet
Private 👉 Özel Email Katılın
Bizi takip edin: 

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes