Gemstra ICO


Gemstra ICO 





Sosyal satış, potansiyel müşterileri bulmak ve doğrudan etkileşim kurmak için sosyal ağları kullanma sanatıdır. Belki de sosyal satışların en erken biçimi, 1900’lerin başlarında, Brands’ın bağımsız temsilcileri (“Satıcılar”) bire bir gösterilere odaklanarak  kapıdan kapıya satmaya yetkilendirdiği zaman oldu. Model zamanla gelişti ve son yıllarda İnternet’in benimsenmesiyle birlikte iyice oturdu. Günümüzde sosyal satıcı, özellikle sosyal medyanın yükselmesiyle çevrimiçi yollardan sınırsızca ürünlerini pazarlayabilir.
Sosyal satış özellikle son yıllarda hızla büyüyen bir endüstridir. Bugün sadece ABD’de, sosyal satış 35 milyar dolarlık bir pazara ulaşmış durumdadır. Dünya çapında bu pazarın hacminin 180 milyar dolar civarında olduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca pazarın her yıl yüzde 7 ila yüzde 10’luk bir büyüme oranına sahip olduğunu görülmektedir.
Gerçekten günümüzde sosyal satış; Amway, Avon ve Mary Kay gibi devlerin etkisi altında kalmış bulunuyor. Bu devler, elde ettikleri ve tuttukları satıcı ve müşteri bilgilerini, işlem ve ağ verilerini diğer satıcılara aktarma sürecini bile bile zorlaştırıyorlar. Bu yüzden yeni tüccarlar alana girmekte zorluk çekiyor. Son olarak sosyal satıştaki yeni tüccarlar, çoğu zaman aşırı pahalı ürünlere sahip olmaktadır.  Bu ise satıcılar için verimsiz bir pazar oluşturmaktadır. Satıcılar, bu haliyle büyük perakende ekonomisindeki markalar ile rekabet edememektedir.

Gemstra, sosyal satış ekonomisi için bir blockchain entegre ekosistemdir. Gemstra BOUTIQUES, platformun marka ve satıcıları sosyal satışa bağlayan amiral gemisidir. BOUTIQUES’in başarısı, perakende tüccarların sosyal satış ekonomisine katılması için teknoloji altyapısı olarak hizmet vermek üzere bir blok zincir platformu olan ASTRA’yı kurmalarını sağlamış. Gemstra, BOUTIQUES marketplace yazılımını açık kaynak haline getirecek ve Gemstra SDK’yi yaratacak, böylece herhangi bir satıcı (satıcı) işlerine kolayca bir sosyal satış kanalı ekleyebilecek.

ASTRA, sosyal satış için teknolojik altyapı hizmeti veren bir blok zincir entegre platformdur. ASTRA’nın blok zincir teknolojisi satıcıların ürettikleri müşteri ve ağ verilerinin, çok sayıda marka ve sayısız satıcı arasındaki işlemlere ev sahipliği yapmasını sağlamaktadır.  ASTRA ayrıca markaların tüccarlara özelleştirilmiş komisyon ve ödüller sunmasının yanı sıra, herhangi bir çeşitle entegre edilebilen taşınabilir bir katalog sunmalarını da sağlamaktadır. ASTRA, adil davranışı teşvik etmekte ve sosyal satış sürecindeki tüm aktörler için güvenilir bir ekosistem ortaya koymaktadır.
Screenshot_2018-07-23-14-03-53-219_com.google.android.apps.docs-800x317.png
Önceden, satıcıların verileri, sosyal satış ortamına hükmeden esir şirketler tarafından sahiplenildi ve kilitlendi. Gemstra’nın vizyonu ortamı merkezsizleştirmek ve geleneksel modelde satıcıların riskini azaltmaktı. Merkezi olmayan blok zincir mimarisi, sosyal satış modelinde eşitliği ve adaleti teşvik eden bir sistem sağlıyor.
Gemstra, 180 milyar $ ‘lık sosyal satış endüstrisindeki sistemik problemleri çözmek için blok zincir teknolojisi ve kripto para kullanıyor.
Birçok projeden farklı olarak Gemstra, satıcılar ve markaların satış üretmek için ortak olduğu kanıtlanmış bir iş modeline (Gemstra BOUTIQUES) sahip. Lansmanından sonraki 10 ay içinde, BOUTIQUES yıllık gelirde 5 milyon doların üzerinde seyretmiş.
Kripto para ve blok zincir teknolojisinin günümüzün küresel ekonomisindeki gerçek problemlerini çözmeye niyetli olduklarını söylüyorlar. Sosyal satış modeli aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki ailelere yardım etmek istiyorlar.
ICO ve Token Bilgisi:
Token Sembolü: GMS
Platform: Ethereum
Toplam Satılacak Token Sayısı: 6,400,000,000 GMS
Toplam Token Sayısı: 16,000,000,000 GMS
Token Fiyatı: $0.01 USD
Ön Satış Tarihi: Temmuz 2018
Satış: Kasım 2018
Satış Btişi: Aralık 2018
Screenshot_2018-07-23-13-21-17-805_com.android.chrome-800x799.png
Ekip:
Gemstra, tüketici sektöründe 75 yılı aşkın kolektif deneyime sahip, tecrübeli operatörler tarafından oluşturulmuş. Kurucu ekibin bir kısmı, e-ticaret ve sosyal satışa odaklanarak, üretim, dağıtım, toptan satış, perakende gibi birçok tüketici konularında birlikte çalışan yerleşik bir geçmişi paylaşıyor. Gemstra’dan önce, ekip iki hiper-büyüme tüketici internet şirketi işi yapmış.

Ekip ve proje hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
Linkler:

Bountyhive Profil: https://bountyhive.io/

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes