PECUNIO İCO

PECUNIO 


PECUNIO, kripto piyasasında finansal hizmetler sağlayacak kullanımı kolay bir platform sunuyor. Platformun kullanım kolaylığına ek olarak ana teknik özellikler, hızlı hesaplama hızı, şeffaflık ve yüksek güvenliktir. 

Arabirim İşlevleri
Çok para birimli cüzdanlarla basit bir arayüz, istediğiniz zaman kripto para piyasalarına güvenli erişim sağlayacaktır. Neredeyse e-posta kullanarak boşta hesap kaydı, hesap kurulumu, kolay para yatırma ve para çekme araçları.
Projeye katılım
Projeye katılmak için resmi web sitesine gidip kolay bir kayıt işlemi uygulamanız gerekiyor. 
Madeni paraların satışı
1 Şubat'tan 21 Şubat'a kadar, erken bir yatırımcı olabilirsiniz ve yatırım tutarının% 25'ini bonus alabilirsiniz.
ICO'nun ana aşaması 22 Şubat'tan 22 Mart'a kadar dahil edilecek.
Daha ayrıntılı ve güncel bilgilerle projenin resmi web sitesinde her zaman bilgi alabilirsiniz.

Avantajları

Erişim sağlar . Pecunio, yüksek kaliteli, çok para birimli bir cüzdanla donatılmış bir projedir. Kullanımı kolay bir arabirim aracılığıyla kripto para piyasalarına tamamen güvenli ve güvenli bir şekilde erişmenizi sağlar.
Sadelik . E-posta ile sisteme kayıt olabilirsiniz. Aynı zamanda, hesap ayarları anında gerçekleşir. Fonlar da kolayca elde edilir, ancak bunu anlamaya zor değildir. Kripto-para transferleri birkaç dakika içinde yapılır.
Güvenilirlik . Şirketin yasal adresi Dubai'nin kalbinde. Blok projesinin temsilcilikleri Viyana ve Dubai'de bulunuyor.
Güvenlik . Pecunio arasındaki iletişim her kanal verileri verimli iletilir, korunur ve akıllı kumanda anahtarı kese kaybını önler.
Güvenilirlik garantisi
Şirket yasal olarak Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai ofis merkezinde kayıtlıdır. Resmi fizik büroları Viyana ve Dubai'de bulunmaktadır. 
Proje Ekibi
Programcılardan, avukatlardan, pazarlamacılardan ve finansal cinlerden oluşan, aynı görüşlü insanlardan oluşan deneyimli bir ekip herkese açıktır.
Reinhard Berger
İcra Kurulu Başkanı  
Christian Turner
COO'ya 
Dominique Berger
Pazarlama Direktörü  
Heinz Laubert
CFO'su  
Michael Neuhofer
Baş Teknik Sorumlusu  
Sosyal Ağlarda Melanie Schauer Araştırması 

Projeyle ilgili görüşüm
Bugün, güvenli çözümler ve eksiksiz şeffaflık sunan pek çok proje yok. Bu nedenle seçimim açıktır ve bugün umut vadeden bir projenin parçası olmaya karar verdim. Kendim için vurguladığım başlıca hususlar güvenlik, kolay kullanım, deneyimli bir ekip ve açık fiziki bürolarla yasal kayıt olanağı.
Resmi Linkler

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes