Node Token - Node İco

NODE Token
Günün güzel saatleri, dostlarım. 21. yüzyılda yaşıyoruz. Bu yüzyılın yenilikçi teknolojisidir. Sadece 15 yıl önce, cep telefonları sadece telefonlardı ve artık ceplerinde herkes büyük bir bilgi işlem gücüne ve yeteneklere sahip bir alete sahiptir. Fakat büyük güç, ne yazık ki, çok fazla enerji gerektirir. Bununla birlikte, mobil teknolojinin gelişimi ve bunun bir sorun olmaması. Yüksek kapasiteli piller, hızlı şarj cihazları ... Ancak daha da ileri gidiyoruz. Sanırım kablosuz şarj teknolojisini duymamış birçok insan yok. Aygıtı halıya koydun, ve sonunda tel değere ihtiyacım yok, fişler sonunda değersizleşti. Elverişli, değil mi? Ve eğer bu teknoloji daha yaygın olarak kullanılırsa. Telsiz çalışan bir bilgisayarı veya bir TV'yi düşünün. Evet, bir TV var, bunun tıbbi malzeme olmadan, tıbbi ekipmanın çalıştığını düşünün. Yararlı olmaktan fazlası. 

Böylece, bu tür teknolojiler Düğümü gündelik hayata dahil edecekler. Bu şirket, 2012 yılından beri elektromanyetik teknolojiler alanında gelişmekte. Proje ekibinin daha da geliştirilmesinin yönü açıkça seçildiğinde, ek yatırımlar çekmek için ITO'yu elinde tutmaya karar verildi. Bunun için, yatırımcıların hem ITO hem de ITO öncesi satın alabileceği NODE belirteçleri çıkarıldı. Toneri satın almak için http://www.nodepower.io/ projesinin resmi web sitesine gitmeniz gerekiyor. 
ITO öncesi 07.12.2017'den 07.01.2018'ye kadar sürecek. Bu aşamada, bonus programı çalışır. Tüm belirteçlere, satın alınan her birine 0,5 jeton verilir. 
ITO 15.02.2018 ila 15.04.2018 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Bu aşamada, "erken" yatırımcılar için bir bonus programı da olacaktır. Her iki aşamada da belirteçler BTC ve ETH kullanılarak satın alınabilir. Bir NODE simgesinin maliyeti 1 ABD Doları'na eşdeğerdir.  
Proje ile ilgili daha fazla ayrıntı aşağıdaki bağlantılarda bulunabilir: 

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes