Akbank Web Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Akbank Web Şubeesi Şifresi Nasıl Alınır?




Akbank internet şubesi işlemlerinde ihtiyaç duyacağınız şifreyi nasıl temin edeceğinizi bu makaleden öğrenebilirsiniz.

Akbank internet şubesini kullanarak bankamatiğe gitmeden hesaplarınızı test edebilir, şubede sıra beklemeden ödemelerinizi yapabilir, hatta evinizden yatırımlarınızı güncelleyebilir ve yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Internet şubesinden biroldukca işlemi gerçekleştirebileceğiniz benzer biçimde para transferi işlemini de dilerseniz göndereceğiniz ferdin cep numarasını kullanarak kolayca yapabilirsiniz.
Akbank internet şubesi için şifre alma
Akbank web şubesi vasıtasıyla muamele ağınızı genişletmek ve güvenli muamele yapabilmek için şifre almanız gerekmektedir. Akbank.Com adresi üzerinden şifre al menüsüne tıklayarak şifre oluşturma işlemlerinize başlayabilirsiniz. Internet şubesinin normal şubelere gore mevduat oranları daha müsait, işlem süreleri daha kısa, döviz kurları ise daha avantajlıdır. Akbank web şifresi alma işlemlerinizin arkasından bu ayrıcalıklardan yararlanarak vakitınızdan ve paranızdan tutum edebilirsiniz.
Bireysel müşteriler için akbank web şubesi şifre alma işlemleri 4 adımda gerçekleşmektedir. Ilk olarak şifre al menüsüne tıkladıktan sonra t.C. Hüviyet numaranız yada müşteri numaranız ile giriş yapınız. Ardından annenizin evlenmeden önceki soyadını ve kart numaranızın son 4 hanesini ilgili alanlara yazarak devam ediniz. Ikinci adımda kart şifrenizi doğru bir şekilde yazarsanız bankada kayıtlı cep telefonunuza tek kullanımlık bir şifre gönderilir. Bu şifreyi cep şifre kısmına girerek akbank web şubesi için şifre oluşturabilirsiniz.
Akbank internet şifresi alma işlemleriniz tamamlandıktan sonrasında bankanın resmi web sitesinde yer alan bireysel bölümünden giriş yapabilirsiniz. Ilk girişte kullanıcı isminizı ve şifrenizi değiştirmeyi, size tanımlanan emniyet resmini belirlemeyi ihmal etmeyinız.

Akbank şifre alma sayfasına doğrudan ulaşmak için > https://internetsubesi.Akbank.Com/webapplication.Ui/entrypoint.Aspx?Instantpassword
Akbank internet şifresini unuttum nasil geri alabilirim?
şifreyi unuttuysanız veya şifreniz kilitlendiyse şifre al kısmınden talimatları izleyerek yeni şifre edinebilirsiniz. Akbank yeni şifre alma ekranında kimlik numaranız veya müşteri numaranız, kartınızın son 4 hanesi, annenizin evlenmeden önceki soyadı ve kart şifreniz istenecektir. şahsi bilgilerinizi girdikten sonra devam butonuna basarak, cep şifrenizi de ilgili alana makalenız. 
Akbank yeni şifre oluşturma başvurunuz sistem tarafınca test edildikten sonra size özel şifrenizi alabilirsiniz. Akbank doğrudan interneti t.C. Kimlik numaranızı, satın alan numaranızı yada kredi kartı bilgilerinizi girerek kullanabilirsiniz. Kredi kartıyla giriş yapmak isteyenlere kart numarası, güvenlik kodu ve kartın son kullanma zamanı istenilmektedir. öteki giriş seçeneklerinde ise kullanıcı adı istenecektir. Bu alana ilk defa giriş yapanlar soyadlarını yazmalıdırlar.
Akbank internet şifresini unutma niteliğinde bankanın internet sitesi üzerinden muamele yapamayan bireyler 444 25 25numaralı veya 0 850 222 25 25 numaralı satın alan hizmetlerini arayarak yardım istek edebilirler.

1 yorum :

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes