Forty Seven Bank

Forty Seven Bank


Forty Seven Bank, Basel III, Finansal Yönetim Kurumu (FCA), İhtiyati Düzenleme Otoritesi (PRA) ve İngiltere Merkez Bankası'nın tüm yönergelerine uygun, tam dijital yenilikçi, şubesiz bir finans kurumu olacak.
Banka kripto para birimlerini ve geleneksel fiat para birimlerini tam olarak destekleyerek dijital finans hizmetlerinde uzmanlaşacak. Temel şifreleme işlemleri, satış ve satın alma özellikleri, yatırım ve değişim seçenekleri ve kripto tasarrufu ve cari hesapları içerir. Çok Portföy Hesabı, Forty Seven Bank'ın sunduğu özellikli yenilikçi ürünlerden biri olacak - müşterilerin, dierent bankalar ve kripto cüzdanlarındaki tüm hesaplarına, ayrıca kriptokrasideki ve fiat eşdeğer yatırımlarına ve tasarruflarına tek uygulama. Forty Seven Bank'da yalnızca bir Çok Varlık Hesabına sahip olmak suretiyle her varlık türüne göre çalışmak mümkün olacaktır.
Tahviller, vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi benzersiz kripto ürünlerimizden yararlanacağız. Amacımız, böyle bir pazar yerini keşfetmek ve hem kısa hem de uzun vadeli perspektifte lider konuma gelmektir. Şirketler, Forty Seven Bank - Cryptobonds tarafından icat edilen ürün vasıtasıyla finansal kaynak çekebilecek. Cryptobonds, çeşitli exchange platformlarında (özellikle Forty Seven Bank tarafından geliştirilen) işlem görür.

Yol Haritası

Proje yol haritası detaylı ve Haziran 2019 yılına kadar olan süreyi göstermektedir. 
Şubat 2018 - Yazılımın dağıtımı
Nisan, 2018 - FCA'daki EMI, PI ve Ticaret yetkilendirmesi için başvuru
Mayıs 2018 - SWIFT'e Bağlantı
Haziran 2018 - QSA PCI DSS Düzey 1 Geçişi
Temmuz 2018 - FCA'dan EMI, PI ve Ticaret yetkilendirmesi alındı
Ağustos, 2018 - FSBT token sahiplerine teklif veren ürün ve hizmetlerin başlangıcı
Eylül 2018 - Özel müşterilere sunulan ürünlerin ve hizmetlerin başlatılması
Kasım 2018 - Bankacılık lisansı başvurusu
Mayıs 2019 - İşletme müşterilerine ve geliştiricilere sunan bankacılık lisansı ve başlangıç ​​ürün ve hizmetlerinin alınması
Haziran, 2019 - Banka mevduat çekmeye ve çeşitli ürün ve hizmetler sunmaya başladı

Takım

Genel olarak, ekip, çekirdek fintech alanlarında iyi bir portföye sahiptir ve kurucuların bir kısmı yıllarca birbirleriyle çalışmaktadır.
Ekip, finans, bankacılık ve BT gibi alanlardan uzmanları içerir. Bunların hepsi LinkedIn'de bulmak kolay, burada FortySeven işin ana yeri olarak listeleniyor.
FortySeven, uzun yıllara dayanan uzmanlığa ve gerekli bilgiye sahip, kurulu profesyonel bir ekibin kontrolü altındadır.
Aleksandr Malin (Kurucular ve CEO) - Bilgi Teknolojisine odaklanan yüksek lisans derecesinde güçlü iş geliştirme uzmanı. 
Ocak 2014 - şimdiki zaman. LITA Başkanı (Letonya Bilgi Teknolojileri Birliği, Startup Incubator and Accelerator olarak) 
Nisan 2015 - Mart 2017. Insta.ad'da CEO (reklamverenleri ve Instagram-blogcuları bir araya getirmeyi amaçlayan çevrimiçi platform) 
Mayıs 2015 - Şubat 2017. Genel Müdür ve Genel Müdür Bilderlings'in kurucularından biri 
Mayıs 2011 - Şubat 2017 arasında ödeme yapmak. IAM.works'te CEO ve Kurucu Kurucu

Igors Astapchiks (Kurucular ve COO) - Güçlü iş geliştirme uzmanı. Bilgi teknolojileri ve finansal teknoloji endüstrilerinde çalışma geçmişini gösteren tecrübeli bir başkan. 
Ocak 2014 - şimdiki zaman. LITA'daki Yönetim Kurulu Başkanı (Letonya Bilgi Teknolojileri Birliği, Başlangıç ​​İnkübatörü ve Hızlandırıcısı olarak) 
Nisan 2015 - Mart 2017. Insta.ad'in (İnternet reklamverenlerini ve Instagram-blogcuları bir araya getirmeyi amaçlayan çevrimiçi platformun) kurucusu 
Mayıs 2015 - Şubat 2017 Bilderlings'de Kıdemli Genel Müdür ve Ortak Kurucu 
Mayıs 2011 - Şubat 2017 Pay. IAM.works'te CEO / COO ve Kurucu Kurucu

Vladimir Tomko (CMO) - İnternet endüstrisinde çalışma geçmişini gösteren tecrübeli bir oyun yapımcısı. 
Kasım 2014 - Günümüz. OK.RU'da Oyun Yapımcısı 
Aralık 2015 - Mart 2017. Insta.ad'deki Baş Operasyon Görevlisi

Mihails Skoblovs (CFO) - İş geliştirme ve finans alanında deneyimli ve yetenekli bir profesyonel. 
Aralık 2013 - Günümüz. SIA Biyosistemi Ortamında Eş Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi 
Mart 2013 - Mart 2017. İş Geliştirme Müdürü; SIA BIOSAN'da CFO Asistan 
Mart 2012 - Şub 2013. Forus Bank'ta Mali İşler Departmanı Sorumlusu

Aristoteles Vargas (Mali Piyasa Geliştirme Şefi) - Kıymetli Madenler Taciri, tutarlı olumlu Kar ve Zarar sonuçlarının üretildiği geniş portföy yönetimi deneyimi ile.

Cytoturküllerin yaygınlaştırılması ve ana kullanımda yavaş bir artış olması nedeniyle, Forty Seven Bank tarafından sunulan bir hizmet şüphesiz çok gerekli ve kullanışlı bir seçenektir. Tüm finansal açıdan, kripto ve fiat dünyası arasında bir köprü görevi görmek istiyorlar. Forty Seven Bank'ın ve yönetim ekibinin misyonu, bireyler, işletmeler, geliştiriciler, tüccarlar, finans ve devlet kurumları olabilecek çeşitli müşterilere güvenli, yenilikçi ve kullanıcı dostu finansal hizmetler ve ürünler sunmaktır. Site, proje detayları hakkında geniş kapsamlı bilgi sağlıyor, genel tasarım ve medya varlığı da çok iyi görünüyor.
Linkler;

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes