Findeks kredi notu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Findeks kredi notu sorgulama işlemi nasıl yapılır?




Findeks üzerinden kredi notu sorgulama işleminin nasıl yapılacağını sizlerle paylaşıyoruz.

Findeks ve turkcell anlaşması

Türkiye’nin kredi notu sorgulama aracı olan findeks, ülkemizde binlerce kullanıcıya sahip olan bir vasıtatır. Kredi kayıt büroları ile beraber çalışan findeks son aşama emin bir hizmet sunmaktadır. Kredi notunuzu öğrenebilmek için artık bankalara giderek vakit kaybetmenize gerek yok. Findeks sayesinde en doğru ve aktüel kredi notu bilgilerine ulaşabilirsiniz.

üyelik işlemi tamamen ücretsiz olan findeks yardımıyla üyeliğinizi kullanarak sistem üzerinden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Tc hüviyet numaranız ile öğrenebileceğiniz kredi notunuzdan sonra isterseniz kredi alıp alamayacağınıza karar vermeye başlayabilirsiniz.
Findeks sistemi ile türkiye’nin popüler operatörü turkcell’in yaptığı iş birliği sonrasında artık kullanıcılar kredi notu sorgulama menüsünden kredi notu değerleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyorlar. Turkcell kullanıyorsanız ve kredi notunuzun telefonunuza gelmesini istiyorsanız sms işlemi ile bunu yapabilirsiniz.

Telefonunuzdan “riskim” yazdıktan sonrasında bir boşluk bırakarak tc kimlik numaranızı yazmanız ve bu mesajı 4552 numarasına kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli olacaktır. Telefonunuz aracılığı ile findeks’in yazışma numarası olan 444 4 552 numarasını da arayarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Findeks ile kredi notu öğrenmek ücretli mi?
Findeks ile kredi notu öğrenmek ücretlidir. Oldukça uygun bir ücreti olan bu hizmeti kullandığınız vakit 4 tl ücret ödemek zorunda olmuş olursunuz. Yeni güncelleme ile beraber risk raporu da almak istediğiniz vakit 3,5 tl ek ücret ödeme yapmanız gerekmektedir.

Kredi notunuzu öğrenme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamış olduğunız vakit kredi almış olduğunız banka ile bildirişime geçerek bu notu öğrenebilir ve gidişattan haberdar olmayı deneyebilirsiniz.
Findeks üzerinden kredi notunuzu öğrenmek için findeks’in resmi sitesine üye olmanız sizlerden istenmektedir. Findeks sitesinde sunulan üyelik paketlerine sahip olduktan sonrasında 7 gün 24 saat süresince kredi notu sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

üyelik işleminizi tamamladığınız vakit giriş serbestliği ilkesinden faydalanarak dilediğiniz tüm işlemleri resmi findeks web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kredi notunuzun düşük bulunduğunu düşünüyorsanız kredi notunuzu yükseltene kadar bankalara başvuru yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Bankalar reddedilen başvuruları da olumsuz olarak kredi notlarına yansıtırlar.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes