Sony PS4 Neo Ne Zaman Çıkacak? Çıkış Tarihi Nedir?

Sony PS4 Neo Ne Zaman Çıkacak


sony


Sony PS4 Neo Ne Zaman Çıkacak

Birazcık geçmişe dönecek olursak, sony, ps4 neo ismini verdiği yeni bir konsol geliştiriyor. 4k çözünürlük sunulacak olan bu konsol, ps4’e bakılırsa daha güçlü bir sisteme haiz olacak

Her yıl gerçekleşen ve oyun dünyası için çok önemli bir yere haiz olan e3 fuarında bu sene de çarpıcı gelişmeler yaşanabilir. Ubergizmo’nun haberine nazaran, fuarda bu yıl ps4 neo tanıtılması planlanıyor
E3 fuarı 26 mayısta yapılması planlanıyor.

Işte playstation 4’ün öne çıkan 10 özelliği…

10. Uzaktan oynama
Uzaktan oynama olanakı en büyük özelliği olmayabilir ve herkesin ilgisini de çekmeyecektir mutlaka. Ama wii u’nun televizyon’siz deneyimini yaşayanlar için televizyona bağlı kalmak ne kadar zor geldiyse, aynısı ps4 uzaktan oyna özelliğinde de yaşanacak. Ps4 oyununuzu, ps vita’da takılmadan oynama tadı çok farklı bir tecrübe olacaktır. Güzel de bir haber verelim. Uzaktan oynama özelliği 4 vita ya kadar destek sağlayacakmış.

9. Iyileştirilmiş online deneyim
Ps3 online fonksiyonları konusunda xbox 360 ile kıyaslanmıştır ve xbox’un altında kalmıştır hep. Xbox live’in her ay belirli bir ücret istemesine, ps3, ücretsiz oyun oynayabilme ile karşılık vermişti fakat xbox live’nin sunmuş olduğu hizmetlerin çok gerisinde kalmıştı; ileti atmak, arkadaşların oynadığı oyunlara katılmak ve oyun içinde söyleşi etmek vb.
Ps4 eski yanlışlarından ders çıkarmış olacak ki, yeni konsol, artık kullanıcılara daha çok online olanak sunuyor. Ps4 ile dostlarınızın oyunlarına katılabilecek, onları oynarken izleyebilecek hatta sıkıştıkları yerde onlara yardımcı olabileceksiniz.Ve evet, oyun içi söyleşi de olacak

8. 3. Parti desteği
Sony’nin ps3 döneminde, 3. Partilerle ilişkisi korkunçtu. En azından mark cerny öyle bulunduğunu düşünüyordu. Ea, activison ve ubisoft’tan daha gelişmiş bir teknolojiye haiz olmakla övünen, sony tüm 3. Parti oyunları xbox 360’a kaptırıyordu.
Ps4 ile bu düşünce yapısı değişti ve sony 3.Partilere daha açık bir hale geldi. çok daha erken evrelerde önemli karar aşamalarında bile 3. Partilere yer vermeye başladı.
Ilgili haber:
Ps4 mü yoksa xbox one mı?

7. Her yaşa hitap eden oyunlar
Ps4, özel ayrıcalıklarını, killzone shadow fall ve the order 1886 benzer biçimde oyunlarla, reel oyunculara sağlıyor gibi görünse de, çocuklar için üretilen knack ve tam bir aile oyunu olan playroom, gösteriyor ki, sony her yaştan insana oyun oynama alışkanlığı kazanmıştırracak.çıkış oyunlarından bir öteki olan driveclub bile tüm oyuncuları oynamaya ve çayır ediyor. Oyun becerileri kesinlikle.
Peki bu ne anlama geliyor? Yeni başlayanlar için daha çok oyun seçeneği, daha geniş bir pazar hisseı ve oyun yapımcılarının ilgisini daha çok çeken bir siyaset.

6. Bağımsız imalatçılar desteği
Sony öğrenciler tarafından yapılan bağlarımsız oyunlara da tam destek vermeye karar verdi. E3’ten önce meydana getirilen brifingde de bunun ipuçları verilmişti aslında. Sahnede 8 üniversite öğrencisinin oyunlarını göstermesine izin vermiştir. Ps4 bu alanda da xbox 360 geçiyor. Bağımsız yapımcılar oyunlarını kendileri piyasaya sürebilecekler.
Sony, üniversitelere ps4 göndererek genç imalatçıların sistemi daha iyi tanıması için çalışıyor. Neticeta bu öğrenciler geleceğin aaa oyun imalatçıları olacak.

5. Birbirine bağlı kullanıcı ara yüzleri
Sony’nin 2013 şubat ayındaki lansmanında öne çıkan 5 kelime vardı; rahat, toplumsal, hazır, entegre ve şahsi. Bu 5 özellik ps4’ün her yerine yayılmış durumda. Kullanıcı ara yüzüne göz attığımızda yepyeni bir ekranla karşılaştık. Ps3’te noksan olan ne varsa ps4’te giderilmiş. Arkadaş listesinden psn store’ye her şey yenilenmiş. Metro imajsü olsa da, uygulamalar arasında güçlü bir uyumluluk var.

4. Paylaş düğmesi
Ps4’ün en önemli özelliklerinden biri. Tuşa bir müddet basılı tutarsanız ekran imajsünü, basıp çekerseniz de, son birkaç dakikayı youtube’ye yükleyebilirsiniz. Kolda paylaş tuşunun olmasının yanı sıra, oynadığınız oyunun detayları arkadaşlarınıza gösterilecek ve dostlarınız sizinle etkileşime girebilecek.

3. Indirirken oynamaya başlayın
Düşük web hızına sahip kullanıcılar, oyunu indirirken mecburen, sistemi açık bırakıp bir iki gün beklerler. Fakat artık, oyunları indirirken oynamaya başlayabilirsiniz. Zaman zaman sınırlı zaman oynama hakkınız olsa da oyunun temel ini kavramanıza yetiyor. Daha hızlı bir sunucuyla bu müthiş düşünce müessir bir halde çalışabilir.

2. Playstation plus
Driveclub’ün ps plus versiyonunun çıkış zamanı, ps4 ile aynı. özel içeriklere ve 3 tane bağlarımsız oyuna haiz olabileceksiniz. Koleksiyon genişledikçe daha fazla oyun ve indirim imkanları olacak.Ps3 ve vita kaydınızla plus’a giriş yapabilirsiniz. Fiyat artışı da henüz görünmüyor. Imalatçılar plus sayesinde eski oyunlarını ücretsiz olarak kullanıcılarla yeniden icatturacaklar.

1. Dualshock 4
Aslına bakarsanız mükemmel bir kola olan ps3 kolunun üzerine efsunk yenilikler eklendi. Daha sağlam, tutuşu daha iyi, analog çubukları daha yumuşak ve alt dokusu avucunuzun arasında kaymasını engeller. Dualshock 4 için playstation’un başına gelen en güzel şey diyebiliriz.Sizce en önemli ps4 özelliği hangisi?
 
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes