Aeternum

Aeternum Tanıtımı: Dünyanın İlk Bilim ve Fikri Mülkiyet Süreci ICO



Amacımız, her bireyin dünya çapındaki bilim adamlarının fikri mülkiyet haklarına yatırım yapabilecekleri bir platform yaratmaktır.
Bu platform, Aeternum Token'e sahip olan herkese açık bir grup yatırımcı grubuna değil, derin bilim projesinin gerçekleştirilmesinden geri dönüş elde etmek için çok küçük olmayacak.
ÖNSÖZ


Şu anda bu beyaz kağıdı okumak için kullanmakta olduğunuz cihaza bakın ve bu kadar şaşırtıcı bir şey yaratma olasılığını ilk düşünen bilim insanını hayal edin. İnsan aklının merakı ve binlerce bilim insanının adanmışlığı olmadan, hala mağaralarda yaşıyor olacağız ve bu teklifi okumazsınız.
O zaman John'u düşünün - bir sabah uyanan ve bir zamanlar kanseri tedavi edebilecek bir Superdrug düşüncesiyle uyandıran genç ve hevesli bir bilim adamı. Kahvaltısını yiyor, şirket laboratuvarına gidiyor ve fikrini patronuna anlatıyor. Bununla birlikte, fikri, şirket için günlük işlerine devam etmesi gerektiğinden ve genç ve tecrübesiz bilim adamlarının riskli fikirlerini denemekle ilgilenmediği için sonuçta başarısızlığa uğruyor.
Fakat bekleyin -  bu bilim adamlarına fikirlerini destekleyerek ve bunları ticarileştirmeye yardımcı olarak yardımcı olan  Aeternum Ekosistemivardır. Burada bilim adamlarının ve ailelerinin araştırmaya (ev, yiyecek, fon) devam edebilecekleri bir yer var ve bu parlak zihinlerin projelerini pazara sunmalarına yardımcı olan uzmanlar var. Dahası - bu, en büyük akılların fikirlerini paylaşmak için buluştuğu ve teknolojik ilerlemede insanlığın ileriye doğru atılmasına yardımcı olduğu bir yerdir.
Buna ek olarak, Aeternum ve gelirleri herkese açıktır ve topluluk tarafından kontrol edilir. Çünkü bir Aeternum jetonuna sahip olan herkes, gelecekteki projeler için para toplayacak ve finanse edecek fikirlerin alınacağı karar sürecine katılabilir.
Ayrıca, IP hakları topluluğa ait olduğu için, AIDS ilacının fiyatı on kat arttıran bir şirket tarafından satın alındığı bir süre önce olduğu gibi, bazı uyuşturucu veya teknolojilere insanlık için erişilememekteyiz1.
Bu sistemin geliştirilmesinin herkesi daha mutlu edeceğine gerçekten inanıyoruz - şimdi fikirlerini özgürce yerine getirebilen bilim adamları, yeni mallar veya hizmetler biçimindeki gelirleri alan insanlar ve yatırımlarından geri dönüş alan topluluk. Aeternum Token'i satın alarak bir yatırımcı olun   ve hem daha iyi toplumdan hem de kazançların getireceği kazancı getirin.

Aeternum jetonu sahipleri için
V
 Değer önerisi

BitLats
Çalışan bilim girişimleri ve onların fikri mülkiyeti tarafından desteklenen yeni bir kripto para birimi, paraya olan talebin sürekli artmasını ve dolayısıyla değerinin artmasını sağlar.
Apertum Fonu
Her ekosistem kullanıcısı için bir akıllı telefon uygulaması tarafından erişilebilen bir kalabalık fonlama platformu aracılığıyla derin bilim tabanlı yeni girişimlere yatırım yapın.
Aeternum Finans Uygulaması
Bir finans uygulaması oluşturun ve akıllı şehir içindeki çekirdek değişim mekanizması olarak BitLats kullanın.
Akıllı şehir
Bu projelerin geliştirilmesi için fiziksel bir ekosistem oluşturun. Akıllı Şehir içerisinde hizmet mallarının değişimi BitLats ile yapılacaktır.
Bu projeye neden yatırım yapmalı?

Aeternum jetonu satış yapısı




Fonların dağıtımı
Aeternum, ICO ile iddialı hedefler belirledi. Bu, ICO'dan sonra ekiplerimizi genişleteceğimizin yanı sıra, geniş bir dizi hedefe ulaşmak için yeni ekipler oluşturacağımız anlamına gelir. Yönetim ekibi yolculuğa çıkmak için geniş bir teknoloji, hukuk, finans, pazarlama vb.
ÇEVRE GELİŞİMİ (FİZİKSEL VE ​​DİJİTAL):% 10
Önümüzdeki 3 yıl içinde 25 profesyonel profesyonel bir ekip oluşturmayı planlıyoruz. Yetenekli ve yetenekli mühendisler pahalı olduğundan, bu takımı kurmak için biriktirilen fonların önemli bir kısmını kullanacağımızı öngörüyoruz. Kalan, çevre platformunun gelişmesi nedeniyle ortaya çıkan diğer maliyetleri karşılamak için kullanılacaktır.
TEKNİK OLMAYAN ÜRETİM:% 20
Bankacılık veya finans kurumu lisanslama, entegrasyonlar ve ortaklıklar, Pazarlama ve Satış, Hukuk, Finans, İK, İdari, Müşteri Desteği ve diğer.
DERİN BAŞVURU BAŞLIKLARI İÇİN SAKLIDIR:% 30
Kullanıcıların derin bilim projelerinde katkıda bulunmaları için jetonların% 30'u ayrılacaktır. Ayrıca kullanıcılar için Aeternum'un sunduğu mal ve hizmetleri kullanmaları.
AKILLI ŞEHİR İÇİN REZERVASYON:% 40
Simgelerin% 40'ı, kullanıcıların tüm Aeternum'un sunduğu mal ve hizmetlerin mevcut olduğu gerçek bir Akıllı Şehir kurmaları için ayrılacaktır. Smart City, BitLats fiyatını artıracak.
ORTAKLAR VE SÖZLEŞMELER
Çin Uluslararası İnovasyon Merkezi
Letonya'nın özel ekonomik bölgesinde akıllı şehir inşa etmek için İpek Yolu çerçevesinde Çin Uluslararası İnovasyon Merkezi (IIC) ve Aeternum Libertarian Vakfı arasında 18 Kasım 2017'de anlaşma imzalandı.
Ventspils'in Freeportu
Fintech, Biotech, Nanotech ve IT start-up'larının gelişimini desteklemek için Ventspils'in içinde akıllı bir şehir geliştirmek için AB'nin özel ekonomik bölgesini kullanmak üzere Ventspils'in Freeport ile imzalanan protokol imzalandı.
Letonya Bilim Fonu
Derin bilim projesi değerlendirmesi ve beslenmesi konusunda bilimsel uzmanlık
Ticarileştirme Reaktörü
Aeternum ekosisteminin çekirdeği Ticarileştirme Reaktörü ve Bilim Fonu. Bu, girişimcilik ruhu ile bilimsel mükemmelliği etkili bir şekilde birleştirerek girişimcilik ve bilim arasındaki farklılıkları başarılı bir şekilde çözen Latviabased uluslararası teknoloji ticarileştirme platformudur.
Bilimsel başarılarını ticarileştirmek isteyen bilim adamlarının eşsiz bir kombinasyonu ile yeni yüksek teknoloji şirketlerini oluşturma ve piyasaya girmelerine yardımcı olma sürecine dayanıyor, bilgi temelli işletmelere başlamaya hazır girişimcilerle ve Ticarileştirme Reaktör Ekibi ticarileşme sürecinde profesyonel uzmanlar.
Ticarileştirme Reaktörü ile ilgili temel faktörler
  • 50'den fazla üniversiteden, takımlarını ve bilimini önceden doğrulama potansiyeline sahip bilimsel ekipler
  • birinci sınıf bilimsel yeterlilik
  • Dünya çapında 400'den fazla endüstri uzmanı
  • 7 yılda 70 ekip kuruldu
  • Derin bilime dayalı 50+ girişimler arasında Büyük Veri, AI, Nanotech, Bio teknoloji, diğer
  • NASA ile işbirliği içinde LUNA27 MİSYONU'na katılmak için 2021'DE BAŞLAT
  • Çıkış deneyimleri (Aralık 2015, Naco Technologies, Almanya)
Aeternum hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linkleri kullanın:
ysrksk tarafından yazılmıştır: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1673053

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes