Gilgamesh İco

Gilgamesh İco
Gilgamesh İco

Gilgamesh yaratacağı platform ile yayıncıyı devreden çıkartıyor ve yazar ile okuyucuları bir araya getiriyor. Platformda kendi kitabınızı yayınlayabiliyor, satın alabiliyor, yorum yapabiliyor ve gil token kazanabiliyorsunuz. Tüm ekosistem gil tokenlarla sağlanıyor. Gil tokenlar ile platform değişikliği ile öneride bulunabiliyor, oylamalara katılabiliyorsunuz. Kitap, ekitap ve sesli kitaplar satın alabiliyorsunuz. Yazarlar kendi kitaplarını yayınlayabilmek için gereken masrafları ödeyebiliyor yine aynı şekilde gil tokenlar karşılığında sattıkları kitaplarından para kazanabiliyorlar.

Açıkçası bir başka kripto ödeme yöntemi ya da bir başka bankasızlara banka hiç olmadı bir başka merkezsiz reklamcılık projesi yazmaktansa daha değişik bir proje olan Gilgamesh'i tercih ettim. Malesef kitap okumayan bir ülkeyiz. Bu tarz yenilikçi projeler gençlerin kitaba daha fazla ilgi göstermesini sağlayabilir. Umarım yazarlarımız bu tarz bir platformu görmezden gelmezler ve belki ilk başlarda bir getirisini alamasalar bile inatla kullanmaya çalışırlar.


Sonuç olarak bilgi paylaştıkça çoğalır. Aracıların ortadan çıkmasıyla, yazar ve okuyucuların daha mutlu olacağı bir gelecek neden olmasın. Umarım gilgamesh başarılı olur ve hiç bir şey olmasa bile en azından yayıncılar pabucun pahalı olduğunu fark ederler ve buna göre hareket ederler.


Teknik yol haritası

Gelecekte, teknoloji ve veri geliştirilirken,
aşağıdaki:

V1. Platon
Plato, kullanıcılara sunulacak olan iOS uygulamasının en eski sürümüdür. Proje ekibine göre, bu ilk ücretsiz, bilgi temelli sosyal okuyucuları, eleştirmenleri ve yazarları birbirine bağlayan uygulama.

V2. Shakespeare
Shakespeare yeni özelliklerle iOS için uygulamayı genişletecek (kitap koleksiyonları, mesajlaşma, özel kitaplar, alıntılar, uygulamadaki kitap satın alımları ve görüntüleme sunumlar veya alıntılar). Kullanıcılar ayrıca teklifleri, resimleri ve belirli bir tarihte videolar.

V3. beysbolde tur vuruşu
Homer kendi kendine yayın platformunu Gilgamesh uygulamasıyla bütünleştirecek. Kullanıcılar olmadan kitap yayınlamak, satmak ve / veya dağıtmak için servis sağlayıcılarla iletişime geçebilir aracılar.

1. Mobil uygulama geliştirme:

2. Çeyrek 2018. Release Plato - Araştırma ve Geliştirme, Alpha Sürümü:
 IOS uygulamasının geliştirilmesi ve tasarımı
 Hizmet mimarisi ve gelişimi
 Veritabanı tasarımı ve geliştirilmesi
Genel kamuoyuna duyurulmadan önce, Gilgamesh platformu özel olarak başlayacak ekibin hataları tespit etmeye ve düzeltmesine yardımcı olmak için belirli bir okuyucu ve yazar grubuna gerçek kullanıcılar ile platform, ve genel yayın için ekibi hazırlayın.

2018 3. Çeyrek. Plato - Beta Sürümü:
 Platon'un Beta sürümü, Gilgamesh platformunun ilk sürümüdür halka açık kullanıcılar "yalnızca davetiyeye" göre değişir. Bu, Kullanıcıları jeton kazanma teşvik eden ERC20 belirteci (GIL) entegrasyonu platforma katkıda bulunmak için.

4. Çeyrek 2018. Plato Resmi Sürüm:
Gilgamesh platformu App Store'da herkes tarafından görülebilecek. IOS Sosyal ağ entegre belirteç işlevselliğini içerecektir. Bu, okuyuculara ve web sitelerine ulaşmanızı sağlayan ilk bilgi tabanlı sosyal ağ platformu Yazarlar, Ethereum'a dayalı ödülleri kazanırken (GIL belirteçleri) bağlanıyor ağ ve IPFS.

1. Çeyrek 2019. Shakespeare - Beta Sürümü (kitap koleksiyonları, canlı sohbet ve
mesajlaşma ve entegre reklamlar (kitaplar için):
 Hizmet ve API geliştirin
 iOS uygulaması geliştirin
 Uygulama ve web sayfalarını tasarlayın
 Hata Düzeltmeleri ve Geliştirmeler
Sosyal ağ platformunun ilk piyasaya sürülmesinden sonra Gilgamesh ekibi,
Hataları gidermek, ölçeklenebilirliği artırmak ve haftanın her günü
platformudur.

2. Çeyrek - 2019. Shakespeare Resmi Sürümü:
Shakespeare beta sürümü seçkin kullanıcılar tarafından test edildikten sonra, Gilgamesh ekip resmi versiyonunu halka açıklayacak. Shakespeare güncellemesi uygulama içi anında mesajlaşma özelliğini destekler. Gilgameş zaman çizelgesini de iyileştirecek ve kitapların ekranda görüntülenmesi, kitapların fotoğraflarının gönderilmesi, tekliflerin paylaşılması ve arsa eklenmesi özetlerini kendi kullanıcı profillerine ve özet akışlarına.

2. Platform Geliştirme
2018'in 2. Çeyreği. Homerayı Serbest Bırakın - Araştırma ve Geliştirme:
 Hizmet sağlayıcıların platformda nasıl kullandıklarını ve çalıştıklarını tanımlayın
 Homeros'un geliştirilmesi sırasında takımın karşılaşacağı olası engelleri tanımlayın
 Her bir hizmetin, hizmete nasıl değer kattığını anlamak için hizmet sağlayıcılarla birlikte çalışın.

öz yayıncılık
Üçüncü Çeyrek - 2019. Homer Serisi - Planlama ve Tasarım:

2018 yılının 3. çeyreğinde Gilgamesh ekibi planlamaya başlayacak ve V3 tasarımı; Homer serbest bırakıldı. Ekip, kaldırmak için nihai bir strateji belirleyecektir. Aracılık ve kendini yayınlama yolunu açıyor. Kullanıcı gereksinimlerini toplamak, pazar araştırması ve iOS uygulaması için çekim tasarımları sırasında bu zaman.

4. Çeyrek - 2018. Serbest Homer - Gelişim:
 Hizmet ve API geliştirin
 IOS uygulaması geliştirin
 Uygulama ve web sayfalarını tasarlayın

1. Çeyrek - 2019. Homer - Alpha Sürümü:
Homeros ilk serbest güvenlik, sansürsüz, kendini yayınlama platformu olacak Gilgamesh ekibi tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Ihtiyacını ortadan kaldıracak yayıncılar a.k.a. aracı olarak yazarları yazmaya ve paylaşmaya yetkilendiriyor dünya ile yaratıcılık. Genel halka yayımlanmadan önce Gilgamesh'in Homerosunu platform özel bir grup yazar ve servis sağlayıcı tarafından başlatılacak ekibin böcekleri tespit etmeye ve düzeltmesine yardımcı olmak, platformu gerçek kullanıcılar ile test etmek ve hazırlamak kamu tüketim ekibi.

2. Çeyrek - 2019. Homer - Beta Sürümü:
Homer'in beta sürümü, kendi kendine yayımlama platformunu, Ekibin güvenlik veya performansı tanımlamasına yardımcı olmak için "sadece davet" böcekleri açık halka yayımlanmasından önce. Yorumlar: Aslında, V1 ve V2, iOS için bir ve aynı uygulamadır ve V3, bir platformudur. Ayrıca, Android için yukarıda belirtilen uygulama, gelişme

Takım

Ekip 4 çekirdek ve 3 danışmandan oluşur. Çekirdek hakkında bilgi ekibin üyeleri (LinkedIn) aşağıdaki gibidir:

Mehdi Pedram (LinkedIn) - Kurucu ve Yazılım Mimar. Deneyimli girişimci ve geliştirici ve yazılım ve ön uç teknolojilerinin mimarı. Kıdemli teknik görevli, eBay'de MTS 2 yazılım mühendisi. 2010'dan 2015'e kadar Mexo Inc'in kurucusu ve CEO'suydu.

Atefe Mosayebi (LinkedIn) - Yazılım Mühendisi ve Proje Yöneticisi. Eskiden bir Tahran Kent ve Banliyö Demiryolu işletmesinde telekomünikasyon alanında uzman

Ali Rasekh (LinkedIn) - Operasyonlar ve Güvenlik Müdürü Direktörü. Yöneticisi Dovel Technologies'de siber güvenlik. Eskiden: Siber İşlemler Direktörü (Nova Bölüm), Bilgi Güvenliği Derneği (ISSA), Cyber Security Deloitte & Touche, Accenture'de danışmanlık

İletişim;





Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes