E-Trader Nedir? E-Trader Neye Denir? E-Trader Nasıl Kullanılır?

E-Trader Nedir? E-Trader Neye Denir? E-Trader Nasıl Kullanılır?




Garanti bankası e-trader nelerdir iyi mi kullanır?

Garanti bankası e-trader sisteminin özelliklerini ve iyi mi kullanılacağını sizler için bu yazımızda bir araya getirdik.

E-trader nasıl çalışır? Güvence bankası yatırımcılarının sunmuş olduğu hizmetler sayesinde artık yatırımların takibi ve piyasaların izlenmesi daha basit bir hal alabiliyor. Güvence e-trader adı verilen bu hizmet hisse senetleri ve viop işlemlerinizi daha ergonomik bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Herhangi bir ek ücret ödemeden 15 dakika gibi kısa bir süre gecikmeli veri seyretme yapabileceğiniz, pay senedi alımı ve satımı gerçekleştirebileceğiniz ve teknik analizlere ulaşabileceğiniz e-trader ile piyasadaki işlemlerinizde kolaylık elde edebilirsiniz.

E-trader sisteminin veri izleme ekranını bilgisayarınızda java programı yüklü olduğu vakit sağlıklı bir halde görüntüleyebilirsiniz. Alım ve satım işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için ise güvence bankası tarafınca hisse senedi veya viop laflaşmesi yapmış olmanız gerekiyor.

E-trader ile hisse senetleri üzerindeki sathi verileri takip edebilir ve geçmiş dönemlere ilişik olan veriler üzerinde teknik analizler gerçekleştirebilirsiniz. Global endeksler, kur bilgileri ve piyasa haberleri, viop sathi hizmetleri ve viop sözleşme fiyatları da anlık olarak e-trader sisteminde imajlenebilmektedir. Ek olarak tüm bu hizmetler derinlik hizmet paketleri, pay senetleri ve viop kontratları içinde derinlik ve aracı müessese bilgilerini de sizlere sunmaktadır.

E-trader özellikleri nelerdir?
Pay senetleri ile ilişkin olarak alım ve satım emri, zincir alım ve satım emri, buyruk bölme, emir düzeltme, buyruk iptali gibi işlemler yapabilirsiniz. Bununla birlikte viop kontratları ile ilgili olan alım ve satım emirleri, buyruk iyileştirmeleri ve buyruk iptali benzer biçimde işlemleri de yapabilirsiniz.

Verileri izleyebilmek ve alım satım işlemlerini yaparken internet bankacılığı şubesini açmanıza gerek kalmamıştır. E-trader sistemi ile muamele yaptığınız zaman otomatikman sistemin kapanma süresini ayarlayarak bağımsız bir halde işlem meydana getirmeye başlayabilirsiniz. Veri seyretme monitörünı da arzu ettiğiniz şekilde kişiselleştirerek kendinize nazaran dizayn edebilir ve bu dizayn şeklini ondan sonra kullanabilmek üzere kaydedebilirsiniz.

Veri seyretme ekranı veya portföy üzerinden fiyat bilgilerini imajleyerek alım ve satım işlemlerinizi ergonomik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı alım ve satım işlemleri için fiyat bilgilerini imajleyerek sembol için sadece tane bilgisi girmeniz ehil olacaktır.

Viop hizmeti paketi sahibi olduğunuz vakit anlık olarak viop kontrat fiyatlarına arzu ettiğiniz vakit ulaşabilirsiniz. Ayrıca portföy izleme özelliği sayesinde sahip olduğunuz hisse senetlerine ilişkin anlık ve geçmişe dönük olarak fiyat ve adet bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı monitör üzerinden alım ve satım işlemlerinizi de oluşturmaya devam edebilirsiniz. Detaylı malumat için güvence bankası web şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes