Kepler Technologies İco

Kepler Technologies


Kepler Technologies Hakkında

Teknolojik gelişmelerden giderek etkilenen çağda yaşıyoruz. Günlük hayatlarındaki rolü ve önemi giderek daha anlamlı ve birçok durumda ayrılamaz hale gelmiştir. Ve böylece en büyük pazar payını kontrol eden şirketlerin artan etkileri vardır. Bu etkiler, teknolojik çözümün geliştirilmesine genel toplum katılımını kısıtlarken, yalnızca müşterinin rolüne indirgenirken, kâr ve servet yalnızca kurumlar arasında bölünmüştür.
Değerli Robotik ve AI çözümlerinin yanı sıra Kepler'in yönetiminin asıl amacı, insanlığın geleceğini şekillendirecek teknolojik atılım yoluyla yerel bir servet dağıtım sisteminin yaratılmasıdır, robotik. İnternetin yaratıcılarının servet yaratma mekanizmasını dünyayla paylaşmaya karar verdiklerini, bunun sadece kişisel servet biriktirmeye odaklanmış kurumsal organizasyonların elinde bırakıp bırakmadığını hayal edin. Internetin blok zincirine, dağılmış ve dağıtılmış olmasına, kullanıcılar kendi verilerinden yararlanıyor olsaydı düşünün.
Mevcut eğilimlere dayalı böyle bir olguyu öngören Kepler'in arkasındaki yönetim ekibi, kârları kullanıcılara eşit olarak dağıtacak adil bir pazar ekonomisi yaratıyor. Kepler, şeffaflık, hesap verebilirlik ve kurumsal sorumluluk alanlarında en üst seviyededir. Yönetim ekibi, şirket statüsüyle ve projeleriyle ilgili düzenli olarak iki yılda bir ayrıntılı raporlar (en azından) sağlayacaktır.
Kepler insanlığın sersemletilmesinin ana zorluklarından birisini çözüyor - teknolojik devrim. Önemli bilimsel zihinden oluşan bir teknik ekip tarafından desteklenen Kepler, ultra modern teknolojiler üretecek, onlara kolay ulaşımı kolaylaştıracak ve geleceğe yönelik bilimsel ve teknik atılımların geliştirilmesi için bir platform oluşturacak.
Bunun devrimci bir düşünceyi ortaya çıkarmanın ve onu uygulamak için bir başka şeyin olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle, önde gelen yöneticilerin, bilgi teknolojileri uzmanlarının, robotik aydınlatıcıların, muhasebe mavericks'lerinin, yasal mercilerin ve blok zincir uzmanlarının uzmanlığını dahil ettik.
telegram kampanyalarını ve diğer ödüllerini bu sayfada görebilirsiniz.  mesaiBu tarz telegram kampanyalarını duyurmayı bıraksam mı bırakmasam mı diye düşünmeye başladım.. Sayfaya girip airdrop nerede diyeni mi ararsınız, napcam şimdi ben diyeni mi, ve linkten çok katılım olduğundan dolayı adamları lanet ettirme durumuna getirenler oluyor.


Sonuç olarak blockchain dünyasında arkası en dolu projelerden birisi geliyor, 2019 sonuna yetiştirirler mi yetiştirmezler mi, proje kar yapar da dağıtır mı emin olamasam bile, bana inanılmaz heyecan veriyor. 4 gün sonra başlayacak pre-sale'lerini ve nisandaki icolarını yakından takip edeceğim. Size de aynısını öneririm.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes