VRT İco

                                                     VRT



İyi günler, sevgili dostlar. Bugün modern teknolojiler hakkında konuşmak istiyorum.Hangisi sordun? Ve sanal gerçeklik hakkında konuşmaya başlayalım. Ve gerçek şu ki, neden olmasın? Şu anda bu alan çok genç ama şüphesiz her geçen gün daha da artmaktadır. Günlük rutinden bıkmış olan ortalama kullanıcı, sakin bir şekilde denize gidip sörf sesini dinleyebilir, kıyı boyunca yürüyebilir. Serin değil mi Bir saniye için, nereye gidemezsiniz, nereye gidemiyorsunuz, zaman ve finans eksikliği yüzünden. İşte bu noktada VR'nin sanal gerçeği geliyor.
İnternette bu alanda çok ilginç bir proje buldum. Buna göre, hangisi modern teknolojilerin yanı sıra dayanacak. Projenin basit adı VRT. Altında ne gizli? Peki onun görevi nedir? Bunu daha ayrıntılı olarak anlamaya çalışalım.
VRT platformunun asıl görevi, güçlü bir sanal gerçeklik platformu oluşturmak ve bu gerçeklik geliştiricileri, kullanıcıları ve işletmeleri bir araya getirmektir. Bu platformun ana yongaları, geliştiricilerin pahalı donanımları üzerinde çok fazla para harcamadan projelerini satmalarına izin verecek bir çevrimdışı gösterim oluşturulması olacak.Özellikle de yavrularını denemek için bir emülatör oluşturulur. Daha önce de belirtildiği gibi, modern teknolojiyi veriyorsunuz. Bu platform BlockChain teknolojisi üzerine inşa edilecek. Ve şüphesiz bu, işlemlerin şeffaflığında büyük avantajlar sağlayacak ve ürünlerin kullanıcılar tarafından daha kolay erişilebileceği daha fazla olacaktır. Ayrıca, kullanıcıların platformun gelişim yönlerini yönetmesi, belirli bir proje için oy kullanması büyük bir artı olacak. Kuşkusuz, gelişme daha iyi gider, tüketicinin çıkarları göz önüne alındığında. Ve buna göre, talep birçok kez artar. Ve platform BlockChain teknolojisine dayandığından, projeler için oy verme bile şeffaf olacak. Oy pusulası ortadan kaldırılacak. Ve oyların üstleri gerçekten layık ve umut verici projeler işgal edecek.

Bu projede hangi cips var? Onlara bakalım.
  1. Marktpleys. Platform üzerinde olacak tüm malzemeler satılabilir veya ücretsiz dağıtılır. Yine, periyodik (tür içeriklerin kullanımı için abonelik ücreti gibi) şarj edebilirsiniz, pay-per-içerik (ödeme ve istediğiniz kadar zevk) olabilir veya dosyaları ücretsiz olarak dağıtılabilir. Zaten içerik geliştiricilerin arzusuna bağlı.
  2. Blokcheyn ve akıllı sözleşmeler işlemler için şeffaflık platformu sağlamak, hem de içerik dağıtımına ilişkin yazarın haklarının sağlanması olacaktır.
  3. API ve SDK veri araçları, VR içeriğinin geliştirilmesine yardımcı olacak ve kolaylaştıracaktır. Bu da geliştiriciler için büyük bir artı.
  4. Depo. IPFS protokollerine dayanmaktadır. Platformun tüm içeriğini saklar.
  5. Emülatör. Peki, nerede olmadan. Bu bölümde, içerik geliştiricileri yavrularını çeşitli cihazlarla uyumluluk açısından test edebileceklerdir.
Şimdi bu platformda kullanılacak işaretten bahsedelim.
VRT belirteci bu projenin ana bileşenidir. Ethereum'da ERC-20 standardına uygun olarak piyasaya sürülecektir. Bunun için ne gerekli olacak?
  1. Bu belirteçle, VR içeriği satın almak için işlem yapılır. İşlem oluşturulduğunda, sözleşmenin tüm koşullarının yazıldığı akıllı bir sözleşme oluşturulur. Bundan sonra alıcı belirteçleri belirtilen adrese gönderir ve karşılığında içeriği indirmek için bir bağlantı alır. İçerik sahibi hakkı, komisyonun küçük bir kesinti ile tamamen değil parasını alır. Bu hacim, komisyonun temel boyutuna, satıcının ve alıcının derecesine, işlemin hacmine,
  2. Ayrıca, geliştirme platformuna katılan kullanıcılara ödül verilmesi gerekecek. Yani, içeriğin doğrulanmasında, kullanıcılar ile diğer işlevler arasındaki uyuşmazlıkların çözümlenmesi. Ayrıca, projenin geliştirilmesine katkılarından ötürü kullanıcıların ödüllendirileceği bir fon da olacaktır.
  3. İçerik depolama alanını ödemek için bir VRT belirteci gerekecek. Sistem yerinden yönetime tabi tutulacağı için, içerik bu siteye bağlı olan kullanıcıların sunucularında ve sabit disklerinde saklanacaktır. Bu, IPFS protokolünü kullanacaktır.
  4. Ve bir şey daha, bir simgeyle% 20 indirimle VR Park ziyaretlerini yapmak mümkün olacak. Genel olarak, hizmetlerin sağlanmasından sonra, belirteç yakılacak ve böylece değerini artıracaktır.

Toplam 100.000.000 VRT jeton verilecektir. 

Temel döviz kuru: 1 VRT = 1 USD 
Minimum işlem boyutu: 50 VRT 
Maksimum: 1 500 000 VRT

Para toplama iki aşamalı olarak gerçekleşecek:
  1. Satış öncesi: 

    5.12.17-23.12.17 tarih ve% 30 bonus
  2. Jeton Satış 25.02.18 - 25.03.18 ikramiye bu şekilde dağıtılacak ise: 

    ilk 3 gün • -% 20 
    • 4-11 gün -% 15 
    satış sonuna kadar • -% 10
Simgelerin dağılımı ne durumda?
% 75 - Token Sale'in katılımcılarına 

% 15 - kurucular ve üst düzey yöneticiler için hazırlanmıştır. Simge 2 yıl boyunca donacak. 
% 5 - belirteçlerin bu yüzdesi VRT fonunda kalacaktır. 
% 3 - Bancor için rezerve edilecek. 
% 2 - topluluğun üyelerine ödül olarak kullanılacaktır.
referanslar:

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes