Deniz Avans Neye Denir? Nasıl Alınır? Faiz Oranları Nedir?

Deniz Avans Neye Denir? Nasıl Alınır? Faiz Oranları Nedir?


Denizbank tarafınca sunulan deniz avans yardımıyla kredi kartı kullanır halde nakit ön ödeme sahibi olabilirsiniz.

Deniz avans ürem oranları nelerdir?
Acil olarak nakit para ihtiyacınız var ise çoğu zaman kredi kartlarına başvurursunuz. Ama kredi kartları ile çekilecek olan nakit avanslar çoğu vakit efsunk maliyetlerin de meydana gelmesine yol açmaktadır. Bireysel kredi başvuruları da oldukca zahmetli bir müddetçten geçmenize yol açar. Bu durumda farklı arayışlara girdiyseniz kredi kartlarından taksitli nakit avans almayı tercih edebilirsiniz.

Denizbank tarafınca hizmete oluşturulan deniz ön ödeme adlı sistem yardımıyla deniz bonus taksitli nakit avans hizmetlerinden yararlanmayı deneyebilirsiniz. şayet denizbank bonus kart kullanıcsıcaklıkysanız, banka tarafından sizlere sunulan bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Hizmetten yararlanabilmek için denizbank kredi kartınızı kullanmanız ehil olacaktır. 10.000 tl’ye kadar 9 aylık vadeler ile deniz avans’larınızı açıkdeniz web bankacılığı üzerinden veya “para” makalep boşsevinç bıraktıktan sonra kartınızın son 6 hanesini girip boşluk bırakıp istek ettiğiniz tutarı makalep 3280 numarasına sms olarak gönderebilirsiniz.

Ek olarak denizbank satın alan hizmetleri ile bildirişime geçerek de denizbank tarafından sunulan deniz ön ödeme kampanyalarından yararlanabilirsiniz. 444 0 800 numaralı telefondan denizbank ile iletişime geçerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Denizbank atm’lerinden de 3 bin tl tutarına kadar müracaat yapmayı deneyebilirsiniz. Kartınızın limitinin müsait olduğu durumlarda nakit avanslarınız yaklaşık 1 dakikalık kısa bir müddet içerisinde elinizde olur.

Deniz avans sisteminden yararlanabilmek için kredi kartı kullanıcısı olmanız şartı mevcuttur. Herhangi bir kredi kartına haiz değilseniz yukarıdaki başvuru yöntemlerinden yararlanarak denizbank bonus kart başvurusu yapmayı deneyebilirsiniz. Bu işleme ayrıca isterseniz denizbank kredili mevduat hesabı da oluşturabilirsiniz.
Deniz avans hizmetindeki ürem oranları %2.02 oranındadır. Deniz ön ödeme kullanmak arzu ettiğiniz vakit kredi kartı limitinizin ön ödeme için ehil miktarda olması gereklidir. Kullanacağınız avanslarınız kredi kartınızın mevcut limitinden düşmeye adım atar. Taksit ödemelerinizi oluşturmaya devam ettiğiniz sürece, ödediğiniz meblağ kadar kartınızın limiti kullanıma açılmaya başlanır.

Avans olarak kullandığınız kredileriniz otomatik bir şekilde kredi kartı ekstrelerinize yansıtılacağı için ayrı bir sistem üzerinden bu ödemeleri ve borçlarınızı takip etmenize gerek kalmamıştır. Kredi kartı harcaması yapmış gibi aylık olarak bütün ödemelerinizi bu ekstreler üzerinden takip etmeye devam edebilirsiniz.

Deniz ön ödeme kredilerinin kullanım limitleri ise en az 1.500 tl ile 10.000 tl içinde değişmektedir. 9 aya kadar vadeli taksit imkanından yararlanabileceğiniz bu kampanya yardımıyla 1.500 tl 9 ay vadeli kredi almış olduğunızı varsayarsak aylık olarak ödemeniz gereken taksit bu hesaplamaya bakılırsa 187 tl olacaktır.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes