Asgari Ücret Alan Kişiler Ne Kadar Kredi Çekebilir?

Asgari ücret alan kişiler ne kadar kredi çekebilir?




Asgari ücret ile çalışmakta olan kişilere kredi veren bankaları tercih ederek gereksinimlarınıza yönelik çözümler üretebilirsiniz.

Hangi bankalar asgari ücretliye kredi veriyor? 

Asgari ücret ile çalışmakta olan insanların bankalardan kredi alabilmeleri küçük sorunlara yol açabiliyor. Asgari maaşların düşük olması bankaların müşterilerine sundukları kredilerin de sınırlanmasına yol açabiliyor. Bir bankadan kredi istek ettiğiniz zaman asgari ücretin %40 ve %60’lık nispetını geçmeyecek şekilde kredi alabilirsiniz. Sadece bu durum bankaların izlediği kendi politikalarına nazaran değişkenlik gösterebiliyor.

çalıştığı işinden asgari ücret almakta olan kişilerin yatırım yapabilmek için bankalardan alabileceği krediler 2016 yılında asgari ücrete meydana getirilen zam ile beraber kredilere de yansımıştır.

Bankaların yeni uyguladığı politikalara gore 2015 senesinde asgari ücretli bir çalışana 18.000 tl kredi sunulurken, bu rakamlar 2016 seneına gelindiğinde 25.000 tl’ye yükseltilmiştir. Asgari ücretle çalışan kişiler bu oranlar sayesinde ufak yatırımlar yapabiliyor ya da maaşlarının yetmediği durumlarda kredi alarak ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.

Gayrimenkul üzerine yatırım yapmak isteyen asgari ücretli kişilerin alan şahıs olarak bankalara başvurdukları durumlarda bir çok farklı mani ile karşılaşabilmesi mümkündür. Bankalar öncelikle gayrimenkul yatırımları için sizlerden resmi belgeler ve kefil isterler.

Gayrimenkul yatırımları ve ihtiyaç kredileri için bankalara başvurduğunuz zaman üzerinizde olan tapulu bir ev ya da arsa şeklinde değerli mal varlığınızı da belgeleyerek bankaya sunmanız olumlu bir sonuç elde edilmesini sağlayacaktır. üzerinize kayıtlı bir mülk yok ise kefil gösterme yöntemini deneyebilirsiniz. Maddi olarak iyi durumda olan bir yakınınızı bankaya kefil olarak gösterdikten ondan sonra kredi çekebilirsiniz.

Asgari ücret ile çalışan kişilere kredi veren bankaların rakamsı hızlı bir biçimde çoğalmaya devam etmektedir. Bu bankalar arasında en huzurlu kredi çekebileceğiniz banka ise iş bankası’dır. Hızlı kredi olarak adlandırılan kredi seçeneği yardımıyla maaş bordronuzu bankaya sunduğunuz an kredi çekmeniz için gerekli olan işlemler başlatılmaktadır.

Ing bank ise ihtiyaç kredisi alabileceğiniz bir öteki bankadır. Asgari ücretlilere rahat kredi seçenekleri sunmakta olan ing bank ile beraber akbank’ı da kredi gereksinimlarınız için tercih edebilirsiniz. Asgari ücretli çalışanlara kredi sunmakta olan bankalara başvuru yapabilmek için web bankacılığı hizmetlerini de kullanabilirsiniz.

Bankaların web üzerinden kredi başvurularını kabul edip etmediğini kredi çekmeyi düşündüğünüz bankanın resmi sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Bankanın başvuru için internet üzerinden hizmet vermediği durumlarda ilgili banka şubesine giderek asgari ücretinizi belgeledikten sonrasında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi talebiniz hızlı bir halde işleme alınacaktır.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes